Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

in sfarsit, sper sa fie ok, sa le puteti vedea...

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Gill, multumim . Noroc cu tine ca ai dat linkul si am vazut ca am uitat sa schimb linkul cu poze de la semnatura. Gata, acu sunt poze noi si mai multe albume noi, pentru cine are chef

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

saluti

deci s-a infiintat clubul bebelusilor care nu vor sa renunte la masa de noapte... pai in clubul ala noi suntem campioni... ca Lucas mananca de la 12 noaptea pana la 6 dimineata de 3-4 ori... si mult, ca la un moment dat am impresia ca imi suge creierul deja... e o senzatie tare ciudata... ma simt atat de obosita...

Adina, nu ma mira ca nu ma incape Floris in landou... pe Lucas nu l-am mai putut tine acolo de la doua luni, ca deja nu-i mai incapeau manutele, nu le mai putea tine pe langa el, ci deasupra corpului, pe burtica, iar de pe la 4 luni jumate nu mai incapea nici in scoica, ii ieseau picioarele afara si urla si cand ii puneam centura ca-l strangea la umeri, asa ca acum suntem deja de vreo 3 saptamani cu scaunelul sport si se simte f bine in el. Citisem undeva ca daca copilul isi tine bine capul si se tine bine in fundulet cand il sprijini nu e nici o problema sa-l pui in scaunul sport inca de pe la 4 luni... deci depinde de copil.. iar cu morcovul foarte bine, cred ca merg si mere decojite si feliate...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by creem

Buna...
Cristina(din cap trecut) broscuta in care sta fi-mea este de baie, dar e prea frig in casa sa il folosim acolo, asa ca o mai pun sa se joace ziua in el sa se obisnuiasca

Creem, multumesc pt raspuns banuiam ca e pt baie... dar e bun si acum! de unde l-ai luat sau ce firma e?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Cristina l-am primit cadou, dar am vazut intr-un magazin pentru copii Maredi (la noi in oras).

BB...noi n-avem in nici o zi programul la fel..dar prima masa e intotdeauna de laptic, pentru ca dupa aceea ea mai trage un pui mic de somn (bine da noi ne trezim pe la 7 7.30...nu ca voi la 9-10).

Gill...si a mea e maraita si nici de papat nu prea vrea...asa s-a manifestat si la celelalte doua, asa ca ma inarmez cu rabdare, sper numai sa treaca mai repede.

Am intrebat mai demult (dar n-a raspuns nimeni) daca ati folosit produsele Hemel...ei bine, am folosit eu si s-a iritat fi-mea la fundic...asa ca le folosim noi.

De la ce varsta putem sa dam produse cu gluten, ca mi-a luat sotul cereale cu 5 fructe de la nesle, care sunt penrtu 6 luni,. dar contin gluten. Sa ii dau, ce ziceti?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna si hristos a inviat!!!
abia luni am venit si noi de la parinti, din provincie, unde a fost super chiar daca vremea nu a fost mereu de partea noastra, cand a plouat, cand a fost soare. plecarea a fost grea cu o tona de bagaje dar a venit intr-un moment cand eram epuizata psihic si mi-a prins taare bine. a mai stat si cu piticul meu mama sau tata si sotul din cand in cand.
mi-a fost teama ca nu se va adapta dar s-a comportat exemplar, aerul curat si relaxarea mea au facut minuni.
noi ne laudam cu doi dintisori sunt uimita cat de usor au venit. primul la 5 lunite si al doilea mai scancit la 2 zile> sunt un pic derutata pt ca au aparut la o distanta asa de mica intre ei si ma intreb daca este bine.in schimb a fost scancit dupa ce am venit de acolo, abia azi am putut intra sa vad ce mai faceti. plange rau cand papa el care era un mancacios si la masa era cel mai linistit.si noaptea s-a tot scancit si nu ne-a lasat sa dormim, dar am rezolvat problema cu un supozitor de paracetamol.
doamne ce bine e la casa, scoti copilul afara fara se te mai chinui cu biberoane suzete paturici, jucarie, pompa de muls, un adevarat arsenal.si sa fugi repede dupa masa luata ca sa prinzi cateva ore bune in parc, ca nu e parc in apropiere, pana la urmataorea masa si urca copilul in masina fixeaza-l bine enerveaza-te in trafic, si cand te intorci alt stres sa nu il apuce urlatul de foame pt ca nu ai apucat sa te mulgi din lipsa de spatiu intim si sa-i dai acolo o masa. si tot asa de ajung iar cu nervii la pamant in doua- trei saptamani.
cred cand voi incepe diversificarea ca va fi si mai greu pt ca atunci va trebui sa-i pregatesc si masa si nu stiu cum as putea sa fac ca sa merg in parc si sa stau mai mult, ca pt 2-3 ore ca sa plec nu se merita mai mult stau in trafic decat intre copaci.
aici in militari nu e nici un parc si e cumplit, de ce oare nu m-am gandit ca o sa am copil si imi trebuie un parc in apropiere!!!
voi cum ati petrecut????
o sa ma duc sa citesc din urma sa vad ce mai e nou. revin

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am inceput si noi diversificarea ieri, cu morcov. Ieri a fost un esec, am carat 2 ditai sacosi de la piata pentru o lingura de piure care a iesit vai de mama lui, nici nu l-am putut pasa prea bine. Azi i-am luat de la Hipp si i-am dat cam o lingura. E foarte incantata, am sa pun niste poze mai incolo, s-a manjit pe toata fata, si pe haine, mai putin pe babetica de plastic care a ramas ...intacta.

Roxule, m-am tot gandit de cand am citit mesajul tau ce sa spun, fiind totusi un forum public, ma rezum la atat : este una dintre cele mai dureroase experiente pe care le poti trai, si doare indiferent ca e primul an de casnicie, sau al 10 lea sau al 25lea. Daca ar fi sa existe un clasament al celor mai nepotrivite momente cand sa afli asa ceva, sigur in varf ar fi cand tocmai ai nascut si esti la punctul maxim al vulnerabilitatii. Imi pare rau. Dar sa stii ca indifidelitatea este o alegere care spune multe despre cel infidel si nu foarte multe despre casnicia lui. Tine de etica fiecaruia, de frustrarile si neimplinirile personale. Sunt persoane extrem de nefericite in casnicie si care n-au calcat niciodata stramb si altii care se recunosc a fi foarte fericiti dar isi mai acorda cate o mica scapare ici colo. Ceea ce nu inteleg este cum ai reusit sa te simti tot tu vinovata ca n-ai iertat la timp si cum de tot tu te ocupi de salvarea sotului tau. Fiecare trebuie sa isi asume consecintele faptelor sale, asta inseamna responsabilitate. El trebuie sa lase eroismele cu condus masina ca un nebun si inecatul in alcool. Langa tine vrei un om matur, un tata responsabil, care a invatat din greseala lui si lupta alaturi de tine pentru a va fi bine mai departe.
Sincer, are ce sa regrete, atat pentru durerea pe care ti-a produs-o cat si pentru atmosfera de calm si liniste de care l-a privat pe propriul fiu in primele luni de viata. Dar regretul inseamna sa inveti din greseala si sa mergi mai departe un pic mai intelept, nu sa intepenesti in trecut vaitandu-te tardiv.

In legatura cu sotii nostri, hmm, ma abtin sa comentez , ca si asa cica sunt prea "complicata"...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

despre suptul degetelor: Lucas incearca uneori sa-si strecoare cate un deget sau chiar doua pe langa sfarc, atunci cand il alaptez... cred ca incearca sa condimenteze laptele... ca s-o fi saturat de acelasi gust...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Andreea, acum se vad pozele. Aveti centru de joaca ca al nostru

totulii, sa-ti fie de bine relaxarea. Pai din militari in ce parc mergeti?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput