Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Victostai linistita nu injur. Para simpla a mai mancat si nu a reactionat la ea cu durere de burta. Au fost prunele, dar nu e nimic.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare!!!!
sa va spun ce am patit...nu de alta dar poate vor mai fi mamici in situatia aceasta......
Stiti ca va spuneam zilele trecute ca-mi supura incizia de la cezariana.......am fost azi la dr.....se pare ca am facut o reactie alergica la firele de cusatura....adica corpul meu...in loc sa absoarba firele.....incearca sa le dea afara ca pe un corp strain....
.......noroc ca operatia s-a suturat caci altfel...daca se intampla imediat dupa operatie trebuia sa ma deschida si sa ma coasa din nou cu fire antialergice.......
...asa ca.....firele de pe uter le voi elimina prin menstruatie.....care cred ca le-am eliminat deja ca am avut acum 2 luni o hemoragie care m-a tinut 18 zile.......iar firele de la exterior........astept sa dea semne ca vor sa iasa...deocamdata....voi merge sa-mi scoata 3 fire.....cele care au inceput sa-mi supure.....iar apoi.......cand va reactiona organismul...mi le va extrage si pe celelalte......

.....Asa ca...m-am scos!!!!!!..........nu pot pune nici sterilet....nici silicoane ...noroc ca nu am nevoie.....ca imi da corpul eject....imediat.......

In alta oridine de idei.....distractie placute celor care se pregatesc sa-si crestineasca puiutzii ...si vreme frumoasa...ca la noi....

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

jasmine - aha, am inteles, credeam ca e azi ... Da, noi am facut botezul in ianuarie ... bine, ceva restrans ... importanta era partea la biserica. Felicitarile, masa si dansul probabil le vom face la vara in RO, cu toate rudele apropiate. La albumul meu sunt si poze de la botez.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! Nu apuc nici sa mai citesc, nici sa mai scriu, dar iata ca imi fac oleaca de timp sa va mai dau vesti despre noi, in caz ca nu ne-ati uitat. Sabina e f bine, are aproape 8 kg, cel putin asa ne-a aratat un cantar tefal la care am cantarit-o zilele astea, o sa mergem si la vaccinul de 6 luni sa vedem si acolo cum e. E ff activa, nu am apucat sa vad daca mai sunt si alti bebelusi aici ca ea, in sensul ca aptroape merge de-a busilea, se taraste, se rostogoleste in toate partile, o pui intr-un colt al camerei, jos pe covor, o gasesti in te miri ce locuri,face flotari si se impinge inainte si in fata cu fundul si tot corpul, de cateva zile incepuse si sa zica tatatatata, ce mai, suntem f incantati de ea, sora ei mai mare nu era asa activa la varsta ei. De o saptamana am inceput si noi diversificarea, cu supa, la inceput i-am data zeama, apoi i-am pasat si legumele ca o supa crema, asa a mancat cu mai multa incantare. Nu are inca niciun dinte, dar saliveaza f mult si isi baga mereu mana in gurita. Tot suge degetelul, am incercat cu suzeta, nu vrea deloc. O alta mare realizare e ca de vreo 2 sapt si ceva nu se mai scoala noaptea, se culca pe la 11 si se scoala la 7, o pun la san si mai doarme pana la 9-9.30. E vesela si dragalasa, am mers duminica si la un botez cu ea, a fost tare cuminte, la fel de cuminte e si la cumparaturi. Fug sa citesc si eu din urma, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Salutare!!!
Am ratat romantismul si aseara . A ajuns la miezul noptii iar eu trageam pe dreapta (parfumata, frumos imbracata ). Next time....
Dupa o zi singura si plina cu Matei, chiar nu am cum sa rezist pana la miezul noptii .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Hehe... sa vezi cum e cu doi copii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Sanduta, este o mare diferenta intre cine esti si ce faci. Nu lasa o greseala sa te defineasca. Bizar, dar greselile dau adancime unui caracter, atata timp cat invata ceva din ele. Regretul e un sentiment care te tintuieste in trecut (cum te imobilizeaza si ingrijorarea pentru viitor) si concret nu foloseste nimanui, ba chiar te impiedica uneori sa iei prezentul in piept.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Silviuta, LA MULTI ANI!!!si multam de cola, chiar beau acuma... Sa ramai asa scumpica si smecheruta si isteata!
Petro, mie mi-ar fi pofta de ceva mai tare azi

Mergi la inceput

Gill, am ramas muta! Bine ca nu a facut corpul reactie mai urata. Pacat de silicoane, nu?

Ralucis, ma bucur ca ai revenit. Jasmina mea era asa... De la 4 luni jumate era mobila, ajungea in toate colturile casei... Felicitari pentru cele doua fete minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adina - hahhahhaaaa ... ceva tare zici? Un ciocan, asa e bun ? Pupicei ... du-te repede si te infrupta pana nu apare si bb ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Petro, hai ca esti tare! (am eu ce am cu taria azi...)
Dar zau ca mi-e pofta de ceva alcoolic azi! Hmmm...
Nu dai 'nica de ziua fetei?!?

Mergi la inceput