Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Didi81 spune:
catilin, si eu tot la cantacuzino, cu dr Ciulcu Alexandru. Tu la ce doctor esti? (scuze dc ai zis deja si n-am fost pe faza)
EDIT: acu am vazut pe prima pagina ca esti la Dr.Posea
Didi
30+ 
catilin2008 spune:
didi eu sunt la dl. dr. posea..doar de curand..am fost de 2 ori la el..dar pare de treaba..si e si prin pile...![]()
in sfarsit..dupa munci seculare..am reusit sa inacrc cateva poze....inca nu sunt aprobate..nu stiu cat dureaza..sper ca nu mult
si plec si eu spre casa...ca s-a incheiat programul...
va pup fetelor, vorbim curand
25 + cu 
vias spune:
...si a venit si minunatul week-end...yupiiiiiiiiiii

...acum vine sotul...mergem sa cumparam ceva de papa si ceva de la farmacie ca pe al meu sot il tot chinuie o raceala care cica trece...apoi il ia din nou...si apoi mergem la smotru ..(mai mult el...ca eu doar asa...ca prezenta doar....)
Eu iu vitamine...si de maine voi lua 10 zile de calciu+d, apoi voi continua cu Centrum materna....din cauza ca nu ma simt prea bine...
..si apropo....nici eu nu am scapat de greturi...cateodata am impresia ca acum o sa..

...
O sa intru si de acasa....in timp ce asist la smotru![]()
![]()
![]()
Cami 30s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Dianami spune:
Mai...inca sunt sub stare de soc
. Am dormit ca trantorul 3 ore la pranz, cu fi-mea. Si am visat ca nascusem...aveam 32 saptamani implinite, baietel de 3660 g, 55 cm, culmea tot vinerea. Deci, daca ar fi vinerea viitoare, e vis premonitoriu
. Si stateam si ma intrebam cat se facea bebe daca statea pana la termen
, apoi m-am pus pe plans ca nu dadeam de sot la telefon, nu stiam nimic de el iar asistentele il felicitau (pe el!) ca imi face copii mari...
Imi fac un ness sa-mi revina mintea la cap. ![]()
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
oanasm spune:
botimm...yami-yami noua freza!! imi place!! dar unde e ala blond mey!?? ca io nu-l vaz blond de fel

...aaa...rochita ta imi place!!!! si tu in ea..of course!!!
tecky na..cum sunt rezultatele!? sper ca bune!
catilin felicitari pt grasunel![]()
bubuleano mda..in barcuta pe Adriatica..abia astept la anul expeditii in 3
..ca noi suntem de astia cu rucsacu-n spinare si dai!!!![]()
mada esti culmea cu smotru asta mey!!!!
aa...casa AFTER arat super bine!!!! ati avut "cate ceva" de muncit, da' rezultatu-i pe masura!
lori have fun in weekend...sper sa te lase maselutza!
mobriq astia de la chicco nu au baza separat pt cosul auto! cel putin io nu am gasit pe net nik...cei de la graco au...mai vedem..
dia si io am suferit de sindromu' "numeni nu ma iubeste.." dar pe la inceptulul sarcinii...asa..in trim I..si eram un pachet de nervi..fara vreun motiv anume
...da mi-a trecut repede...leacul..mm..aaa...nu stiu a trecut pur si simplu
map am auzit si io de greturi la sfarsitul sarcinii..io n-am avut deloc..nici macar o urma de greata toata sarcina..dar o colega "desteapta foc..mama deja..of course" m-a incurajat..ca poate o sa am greturi la sfarsit...imi vine s-o

..mereu cu incurajari de genu asta imi vine....bleachs...
Oana
24+ cu

o noua viata
filmuletz bb
flo1980 spune:
Multumesc frumos fetele de raspuns.....parca m-ati linistit. Ma bucur sa aud ca mai are sanse sa se intoarca. Abia am reusit o programare la cabinet miercuri la 19:45 ....e aglomerat rau doctorul meu.....
Boti la ce saptamana s-a intors gargaritza?
Cu cordonul sper sa nu se mai joace.....de-acum creste mai repede si nu mai are asa spatiu dar cine stie? fruntea sus !!!
Flory mami de Alex si
32+ cu 
bebe 2
pozele mele
Ingry spune:
Dragele mele,
A inceput o noua zi de munca...pentru mine nu va fi deloc scurta...sunt in faza de finalizare a unui proiect si poate ma apuc si de altul care asteapta la coada (a avut grija scumpul meu sef de asta
).
Boticelina, din ceea ce am citit pe net, lumea s-a mai plans de Garco...in schimb de Chicco numai de bine. Ma voi hotara eu intr-un final la ceva...In ceea ce priveste prenatalul, eu voi lucra pana in ultimul moment, cel putin asta i-am declarat sefului. Dar daca intr-adevar totul va decurge OK pana la sfarsit, sunt hotarata sa lucrez. Am avantajul ca de 10 luni eu lucrez de acasa...m-am obisnuit deja cu acest sistem de lucru
. Iar postnatal - voi lua doar 8 saptamani dupa care speram sa vina mama pe la noi...
Ufff, azi-noapte am incercat sa dorm cu picioarele ridicate (am pus 2 perne sub ele), dar tot m-am trezit cu ele nitel umflate, dar nu asa rau cum devin pe decursul zilei. De cand cu sarcina am purtat doar incaltaminte comoda, acum se pare ca trebuie sa imi iau niste papuci 2 marimi mai mari decat normalul. Voi credeti ca poate fi si ereditar? Mama a avut exact aceeasi problema cand a fost insarcinata cu mine...dar mi-a spus ca imediat dupa ce a nascut nu a mai avut nici o problema.
Voi continua sa va citesc mesajele mai tarziu...ma apuc de treaba.
Va pup pe toate!!!

Alina
27+
Alexandru David
SunSmile spune:
Aoileu Diana ce vise mai ai si tu maica!:) Io-ti doresc sa nasti la peste 37 de saptamani si bebe isi poate pastra masuratorile din vis!:)
Fetele care intrebati de Irda...e internata de la Paste, pt ca avea colul sters si dilatat 1cm. Insa cu perfuzii si grija se pare ca e totul sub control! Daca o mai tine macar 2 saptamani pe Antonia, este super.
Pfuuuui, am frecat si rasfrecat si blanosu, culmea, a stat suit in varful patului si nu s-a dat jos de acolo decat dupa uscarea parchetului. Asa ca am scapat de labutze. Si am fost si la plimbare, sa ne aerisim. Acush am umplut cuptoru de vase de yena, ca fiecare mananca friptura lui: iubi de miel, io de pui si blanitzu ficatei.:) Mai incolo facem si piureul si gata.
Revin...
SUN
33+ 

atb spune:
Boti, ce schimbare!!!
Foarte bine te prinde culoarea si tunsoarea asta!!! 
Bubuleana, multumesc...

Diana Mirela, si eu am placenta anterioara, dar asta nu l-a impiedicat pe bebe sa se intoarca, inca chiar mai repede decat trebuia, la 21 sap, era deja cu capul in jos. la un moment dat imi era teama sa nu cumva sa se intoarca inapoi, dar cumintelul de el a ramas asa, si la ultima eco, la 26 sapt era tot cu capul in jos, Iti tin pumnii, si lui Flo, sa se intoarca si bebeii vostri! 
Mada, bina ca macar pentru munca asta v-ati ales si voi cu o chirie mai mica, dar parca totusi voi ati investit mult mai mult acolo decat 200 lire pe luna, diferenta fata de o chirie normala, nu?
Fetele, daca nu apuc sa mai intru in seara asta, va urez de pe-acum un weekend placut, eu iar tre sa merg la cursuri sambata si duminica, si nu stiu daca o sa apuc sa intru seara, ca o sa vin franta de la faculta, ore de la 8 la 16, pe niste scaune de lemn de ma iau toti dracii pana se termina orele, cred ca-mi iau pernuta cu mine.
Va pup dulce!
Adriana
27+ 
Tecky spune:
Buna fetele!
Am ajuns acasa de la doctor chiar cand a inceput ploaia,vai dar ce ploaie urata nu am mai vazut asa de mult!Am dormit 2 ore la pranz,eu care inainte nu dormeam deloc la pranz.Analizele de sange,urina si cultura de col au iesit foarte bune,chiar era foarte multumita dr mea.Am facut si eco si Raluca are 1924 g si este cu capul in jos.Eu avand colul scurt dar inchis am intrebat dr daca am sanse sa nasc mai usor si a zis ca se dilata si se deschide mai usor fata de unul lung si gros care poate duce intr-un final la cezariana.
Dara eu conduc si acum fara probleme!
Bubuleana nu stiam ca ai pierdut o sarcina,imi pare rau!Era avansata sarcina ca am inteles ca ai acumulat cateva kg?
Boti iti sta foarte bine cu noua culoare de par,e o schimbare radicala!Daca nu esti multumita de nuanta blondului sa stii ca la urmatoarea vopsire iti va iesii mult mai bine.Acum a iesit un pic mai inchis pt ca inaintea ai avut o culoare inchisa de par!Cat despre sarafanul de blugi sa stii ca te prinde foarte bine!
Mada las-o mai usor cu treaba ca mai ai un pic si nasti!
Sun uau...cate feluri de friptura gatesti!Cum te gandesti tu la toata lumea!
Fetelor amanam in mod sigur intalnirea pe sapt viitoare!
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt