Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
eu,animalul de preerie, pleaca la dush
sunt singura ,sotzul e in Dublin..vine maine,dar se vede ca-s plictisita!!!
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 42 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Ana suuuper burtica! S-a lasat un pic, da..dar foooarte putin! Ce fel de uscator cauti? Suport din ala sau ce?
Flo vad ca ti-a raspuns Ana...intr-adevar crema de arnica. Depinde de probleme...daca ai probleme inainte de sarcina si nasoale (cum am eu si cred ca si Bujo), nu o sa te ajute prea tare. Daca te doare de la sarcina/presiune bla bla, da, te ajuta!
Am pus cateva pozici in picasa cu patutzul si carutul (doar cu landoul ca mi-e lene sa le insurubez iar pe toate) Galuscutei!
Ma'c la dush ca ma omoara coastele astea...
SUN
33+ 

Violeta_m_tm spune:
Ceau gravidute dragi.
Acum am ajuns acasa, am fost la medic si am aflat si eu in sfarsit ce ascunde ingerasul meu intre picioruse, sunt fericita ca mi s-a confirmat ca voi avea o fetita 

.
Mada te rog sa-mi treci si mie
la semnatura, de data asta pot sa spun si eu sigur ce o sa am.
29+ 
poze
bebele meu
vio
flo1980 spune:
Multumesc Ana, Sun.....de la sarcina durerea...Unde se gaseste la plafar sau farmacie?
Felicitari Violeta 

esti o
fericita
Flory mami de Alex si
32+ cu 
bebe 2
pozele mele
Tecky spune:
Anaxena eu mi-am transformat balconul in bucatarie acum 2 ani si nici in baie nu am vrut sa pun sarme pt rufe pt ca mi-ar fii stricat modelul faiantei si am uscator de haine orizontal luat din Cora,am dat vreo 30 Ron si sunt foarte multumita de el.Spal cate 3 masini si sustine toate hainele.Acum vreau sa cumpar si unul vertical pt ca ocupa mai putin loc.
Flo unguentul cu arnica il gasesti la orice farmacie si costa 5 RON.Este foarte bun!
SUN mi-au placut la nebunie si patutul si carutul fetitei tale si mi-au placut si desenele de pe perete.Am promis ca pun si eu poze cu carutul si patutul Ralucai dar parintii mei sunt in zugraveala acum si nu stiu pe unde le-au pus.
Apropo sunt fericita ca azi cand am facut dus am vazut ca mi-a venit COLOSTRUL!
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
Ingry spune:
Am revenit prin zona. Am finalizat proiectul, ura!!!!
. Dar nu l-am mai inceput pe celalalt...dar luni e o noua zi din saptamana si voi avea mai mult spor, nu-i asa? ![]()
Didi si Mada, si eu sunt rasfatata de sotior ca si voi. Primesc masaj la picioare aproape in fiecare seara, si intr-adevar ma relaxeaza teribil, dar din pacate nu ajuta la problema mea...Ce-i drept nu am cautat in farmacii sa vad ce creme/unguiente se ofera pentru picioare umflate pentru ca am asteptat ziua de luni cand voi merge la medic si ii voi spune si despre asta.
Anaxena, ti-am vazut toate pozele de pe Picasa. Te invidiez cum ai reusit sa te mentii intr-o forma atat de buna.
Eu am inceput sarcina cu 50 de kg si am pus deja 11-12 kg. Cele mai multe kilograme le-am pus in primul trimestru de sarcina...am avut o pofta nebuna de mancare (nu am avut greturi mai deloc). De vreo 2 saptamani incerc sa fiu mai atenta la ce mananc...sa vedem cum evolueaza situatia.
Noapte buna si sa aveti parte de weekend placut!!
Alina
27+
Alexandru David
boticelina spune:
Buna foarte de dimineata fetele iubitele! Cine se speriase de cat somn bagase???? Uitati-va la mine, m-am pus ieri in pat la 6 si m-am trezit azi la 5
, urs nu gluma...
Flo la eco la 22 sapt garga era cu capul in jos, la 28 de sapt era in sus si la 30 de sapt, acum 4 zile s-a intors. Si eu am si destul de putin lichid, deci s-a straduit ceva pana a reusit dar a reusit. La TV, la Birth stories, la toti bebelonii in prezentatie pelviana se astepta pina la 36 de saptamani sa se intoarca, apoi, cum zice Mada, se incearca intoarcere manuala si abia apoi iti pune in bot indicatia de cezariana. La noi sunt insa cam comozi medicii, se arunca instant la cezariana. La mine doc stiind ca as vrea sa incerc natural si ca inca nu facusem eventratia m-a avertizat ca sunt riscuri mai mari sa nasc natural un bebe in prezentatie pelviana, saracu doc... ce dragut e el 
Tecky bravo pt vestile bune-bune de la doc, ce Ralucutza maricica
, mai, voi toate aveti bebei mari, noi o sa fim cele mai slabane de pe-aici...
Iriss are dreptate Sun, nu mai fii asa incrancenata, banuiesc ca e si de la oboseala
Bucura-te si de sarcina asta, merita si baby boy atentia si dragostea ta la fel ca si Yvonne. Multumim de aprecieri la adresa camerei iar hainutzele sunt si pt un an unele, stiam ca nu trebuie sa ma arunc numai la numere mici ![]()
Ursulina uelcam bec! ne-ai lipsit, ma bucur ca s-a cumintit chistul ala, ai grija totusi cu tensiunea ca nu-i de gluma 
Anaxena super dooper burti
cool, hot, sexy mamma
Pt uscator baga un oki la Ariston, ei aduc in Romania cele mai multe modele, daca ai spatiu ia-ti cu ochii inchisi, e singura electrocasnica pe care mi-o doresc, n-o am si n-o pot lua pt ca nu am spatiu, iar o masina de spalat cu uscator incorporat e apa de ploaie. Poti s-o intrebi pe Tiberica ei la ce concluzie au ajuns ca si ei cautau. O sa te feliciti inzecit dupa achizitie cand hainutzele Mariei vor fi curate si uscate in 2 ore
in miezul iernii.
Sun e foarte frumos coltisorul Galushtei, cu pitici si un catzel cu funditza roz
Iar de atelaj ce sa mai zic... Inglesina rules oricum.
Violeta ai asteptat tu ceva dar uite ce surpriza minunata. Felicitari pt secretoasa mica 
Ia sa ma duc sa-mi fac si cafelutza, ca nici nu m-am ridicat bine din pat si am venit sa vad ce mai shopocaiserati cat am hibernat eu... I'll be back...
Monica
30+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Biribu spune:
bei ce nervi am, scrisesem ditamai mesajul si l-am sters din greseala, tre sa iau de la capat...
deci eu am lipsit motivat ca am bolit cu mult spor, de-abia acum cu antibiotice onboard ma simt in sfirsit mai bine 
boti super noua tunsoare, tine-o tot asa ca fata are nevoie de mami super-chic!
mada tu ma complexezi pe mine, zau asa, cu harnicia asta, esti in plin nesting ![]()
anaxena super burti si maria draguta! de uscator numai de bine, e esential pt sanatatea mea pisihica ca eu nu stau sa-ntind rufe nici batuta. ce sa-ti zic de calitati necesare, vezi sa aiba cit mai multe programele acolo cu diverse temperaturi, grad de uscare etc, se adapteaza in functie de rufele respective.
sun super masinuta fetei!
nati ma bucur ca totul e bine!
flo stai linistita ca se-ntoarce bb, are tot timpul!
tecky felicitari pt raluca cuminte si "bine-crescuta" !
sursula chiar ma intrebam ce mai faci, ma bucur ca si voi sunteti bine
!
oana eu aici am gasit baza de chicco separata la magazin si ma gindesc ca s-o gasi si in europa ca doar e brand european!?
ingry bine ai venit si din partea mea, ce bine imi pare ca mai a aparut o americanca sa am si eu cu cine schimba impresii!! deci te muti in Salt Lake? e frumos orasul ca pozitie, mai putin majoritatea locuitorilor ca-s mormoni si incuiati rau, dar oricum n-are a face! soacra mea locuieste acolo asa ca cine stie, poate ne-om vedea vreodata. apropo de carut si noi am luat chicco cortina, acelasi din link-ul tau, si am fost supermultumiti, mie personal graco nu mi-au placut din varii motive, cam toate modelele au bube..
iriss bine ai venit! uite ca fii-ta e nascuta in aceeasi zi cu Anna mea 
eu sunt insa in extrema cealalta, nu vreau sub nici o forma sa creasca mai repede, ca mi se pare ca nu m-am bucurat suficient de ea asa micuta... trece repede timpul asta, bucura-te de el si uiti de oboseala si alte mici neplaceri...
sa va zic de Anna: a inceput pitica sa aibe preferinte la toaletele pe care le imbraca, nu imi vine sa cred la virsta asta dar asa e, tre sa-i arat citeva rochite si isi alege singura, daca ii impun eu ne aud vecinii nemultumirea
. e atit de simpatica asa hotarita ca imi vine sa o maninc
si mai cred ca si-a tras boyfriend la gradinita ca e un baietel cu care sta toata ziua bot in bot si cica se mai tin si de minute uneori, imi spune educatoarea 

ce mai stiti de mona si de irda? a mai vorbit cineva cu ele?
pup fetele fara discriminare!
33+ AMR 6+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Gabriela82 spune:
buna dimineata!
ingry, in legatura cu picioarele umflate, nu trebuie sa renunti la sare ptr ca ti se vor umfla mai tare, asa mi-a spus mie medicul ca este o idee preconceputa (si la mada am auzit parca). nu trebuie sa stai mult pe scaun si nici in picioare si tre sa faci cat mai multa miscare (atat cat iti permite starea ta).
si eu le am umflate cam de pe la 24-25 de saptamani iar in ultima perioada ma dor foarte tare umflaturile dar eu nu am putut respecta intocmai indicatiile de mai sus ptr ca la servici erau zile in care nu ma ridicam de pe scaun decat ca sa mananc...iar eu am luat si cam mult in greutate. pe langa masajele cu creme relaxante eu mai stiu si de bai in apa calduta cu sare.
32
AMR 8 saptamani
BB meu
AMR
oanasm spune:
salve popor de pepenasi!
la moi e senin bec..asa ca mergem pana maine la aer![]()
sun super patutul lu' Galu..cu atatea personaje in jur...asta da lume de poveste! si caruciorul..mm..yammi...de care e? adica..ingelisna ce model..ce pret?
e ala zippy cumva?
no..va las..ca cica deja mergem!! vorbim maine..![]()
va kissalesc pe toate!![]()
Oana
24+ cu

o noua viata
filmuletz bb