FIV 178
Raspunsuri - Pagina 14
miruna79 spune:
Ioana la multi ani, multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele.Pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI ! ioana, sa ai o zi superba pentru a avea un an pe masura ( si sa stii ca m-am uitat pe net si este o super vreme in perioada asta asa ca anul acesta sigur, sigur ne vei
da vesti bune)
te pup,
gianina
nusy spune:
Ioana,dragul meu tauras,"La Multi Ani!", sa fii sanatoasa,fericita,nasica la sfarsitul anului,iar la anul pe vremea asta o mamica nemaipomenita!Te pup! Distractie placuta diseara!

Nusy
goggy spune:
Ioana 'La multi ani!' si 'La multi bb!'. Nu rimeaza dar nu conteaza!
Cristinici multumesc pt incurajari! Ai dreptate, am fost destul de operativa. Aveam niste banuti pusi deoparte si m-am gandit sa profit. Cu ocazia asta am ajuns la fundul sacului dar sunt convinsa ca va fi ultimul meu fiv.
Ca sa va tin la curent. M-am intors de la eco. Azi va fi Z10 de stimulare si rezultatele sunt urmatoarele: 5 foliculi OD si 5 pe OS. Dimensiunile variaza intre 9.2 si 15, majoritatea avand 11mm. Endometrul 10mm. Initial era vorba sa fac punctia luni, pe 19 dar avand in vedere ca foliculii sunt inca micuti, am primit suplimentar inca 2 zile de stimulare. Luni ma prezint la eco si, daca totul e ok, punctia va fi miercuri sau joi.
gabita78 spune:
La multi ani, Ioana
!
Fetelor, eu am fost la doctor miercuri si a fost foarte drsgut.
Mi-a explicat ca trebuie sa mai asteptam un ciclu si sa repetam analizele hormonale pt ca s-ar putea luna asta cm sa-mi vina mai tarziu sau mai devreme.
Mi-a dat reteta sa iau acid folic si niste vitamine pt sot.
Oricum viitoarea incercare va incepe in jur de 20 iunie in functie de cum imi vine cm si sunt foarte fericita ca pana in august voi mai incerca o data.
Inainte de a vorbi cu doctorul am avut o programare cu un psiholog care ne-a pus multe intrebari despre noi ca si cuplu, despre cum am reactionat cand am aflat ca nu am ramas insarcinata data trecuta si multe altele.
Si acum un sfat pt fetele care sunt in focuri: nu serveste la nimic sa stati in pat pt ca deveniti mult mai stresate; cel mai bine e sa se continue viata normala, bineinteles cu un pic de grija,asa mi-au zis mie doctorii aici. Dar eu nu am ascultat si m-am lasat condusa de stres, am analizat fiecare intepatura care de fapt era produsa de creier si din 3 embrioni A8, frumosi unul si unul, nu s-a ales nimic.
Doctorul mi-a mai explicat ca si un cuplu sanatos ar avea pe luna cam 25% sanse catre o gravidanza.
Acum astept sa-mi vina cm ca sa-mi fac analizele hormonale si urmatorul cm se incepe.
Si inca ceva: mi s-a mai spus ca ei nu fac stimulari foarte agresive si in loc de 7 zile de gonalf cat am facut data trecuta s-ar putea sa fac doar 4 zile;acest lucru pt ca in Italia se aleg doar 3 ovocite , restul se arunca.
Sper ca nu v-am plictisit!

flori76 spune:
La multi ani,Ioana!Sa fii sanatoasa,fericita si sa dea Domnul ca bb sa apara cat mai curand in viata voastra! 
Goggy:bafta multa!
Flori
7+
bubu73 spune:
Gabita iti doresc sa reusesti de data asta, n-ai cum altfel.
Ce bine zici cu stimularea, eu am facut 11 zile de menogon - din 12 ovo au ramas 7 de calitate, eu nu am avut nevoie decat de trei.
????
Sa auzim numai de bine.
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de ceva vreme pt ca nu aveam nimic nou de spus insa astazi am fost la control, sunt ziua 9 de gonal si situatia sta cam asa: OD 12 foliculi, OS 11 foliculi dar ca si la Goggy sunt cam micuti asa ca mai fac 3 zile de gonal iar miercuri va fi punctia. Am nist emotii...
Ioana iti doresc tot binele din lume si cea mai arzatoare dorinta sa ti se implineasca.
Nusy imi pare rau ca nu te-am putut ajuta dar mai toti apropiatii mi-au zis sa nu fac schimbul si parca m-au pus pe ganduri. Sper ca ai rezolvat.
bolojica
nusy spune:
Carmanuia: nu am rezolvat inca,dar sper sa reusesc in final.Bafta multa, stai foarte bine!
Nusy