Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Muuh spune:
July Peg Perego -scaunul de masina a luat bine la siguranta - rezista la Frontcrash si crash lateral, scoica propriu zisa este incapatoare. A obtinut bine la montaj si manuire, la fel si pentru confortul pasagerului - are loc de picioare si o buna vizibilitate. Este bine realizat dar husa se curata si se scoate greu.
Ca si puncte slabe: nu se fixeaza foarte bine in masina (exista la ei o norma cum ca nu are voie sa se miste mai multe de 15 cm sau asa ceva cand este prins in centuri) are instructiuni greoaie si se curata greu. A luat per ansamblu bine, cum spuneam ei recomanda folosirea scaunelor de la bine in sus inclusiv.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
DAti-mi si mie userul si parola de la webshots pleaaaaaase...
Io's ca cucu'n garanu-mi dau seama cum le-am ratat
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
mamici2008
21+www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
monica_dicut spune:
Hai ca v-am vazut si io si m-am linistit, stia tot satu' ce nu stai barbatu' ![]()
Andreea_and, sa-ti traiasca burtiku mare mare. Iti sade fooarte bine cu burtik. Oricum esti o frumoasa 
aly_c m-ai terminatce slabuta esti. LA tine abia la 21 de saptamani se vede ca esti gravidutza. Foarte tare 
mami de alexa, ai un pui frumusel si dragalas foc, sa va traiasca. Si tu esti o mamica shecshi shecshi, arati tare bine dupa o nastere. You're my model 
onutzu ai o burtica frumusica foc si tu esti o slabutza si ma terminati pe mine 
PE restul v-am mai vazut si felicitat pt burtici.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
laureta spune:
Sa va zic si eu povestea noastra. In octombrie 1995 eu eram venita in Romania cu bursa de studii si eram la Constanta sa invat limba romana. L am cunoscut pe sot la camin. El la marina civila. Eu nu stiam o boaba in romana el nu se descurca in italiana (asta vorbeam io pe atunci bine).
Asa ca prietenul lui era traducator. Nu a durat mult...cam o luna
sa ne dam seama ca suntem indragostiti lulea unul de altul
. A fost ( si este) o dragoste imensa intre noi. Ne intelegem din priviri si ne simtim imediat de ce avem nevoie.
Dupa primul an am plecat la Bucuresti la studii. Sa vezi atunci naveta Bucuresti Constanta
, cu plecari vinerea si intoarcere joi si iarasi vineri plecare

Dupa ce a terminat acolo s-a transferat la Bucurest la a doua facultate ca sa fim impreuna.
Avem impreuna 13 ani frumosi si 9 ani de casatorie. Inisu a venit dupa 2 ani de incercari "intense"
, si acum ne completam cu bebelica nr 2 (care a fost supriza totala)
Eva apropo de varsta, al meu e cu 2 ani mai mic
(are 31)
Andreea, super burtica
Anca nu iti fa griji ca bebe creste in burtica si daca noi suntem scobitori![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alinushca spune:
EvaF Hmm... si cum te poti concentra la ce faci ?
V-am pupat, programul meu s-a terminat!
Luni am reusit sa imi fac programare la Tutunaru... hmm... nu credeam ca se poate asa din scurt. Asa ca ne vedem Luni cu vesti despre cursele astea de cai...
sa aveti un uichend frumos si insorit!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

Muuh spune:
quote:
Originally posted by clau_geoquote:
Originally posted by monica_dicut
DAti-mi si mie userul si parola de la webshots pleaaaaaase...
Io's ca cucu'n garanu-mi dau seama cum le-am ratat
POZNICI CU NOI
21+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
mamici200821+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Editeaza rapid raspunsul. Se presupune ca este un cont privat ca altfel puneau fiecare pozele pe site-urile celelalte
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
andreea_and spune:
Eva
multumesc, daca tu zici ca te-am luat la burtica atunci te cred...oricum poza e facuta mai spre seara cand burtica e putin mai mare. Sotul meu zice ca am mancat un copil, de-aia e asa de mare
.
Piolica
sarumana, acum incep si eu - oare nu e prea mare? 
Ce-i drept eu am avut 3950g la nastere poate Mina ma mosteneste si va fi o grasana.
Laureta, Monica
multumesc! Si voi sunteti niste frumoase, v-am admirat de multe ori pozele!
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze