Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara stol.

Fetelor mami_papa cred ca munceste mult. I-am trimis acum 2 zile un PM si inca nici nu l-a citit. Asa ca mami_p iti doresc mult spor si sa ai parte de intalniri fructuase daca tot muncesti atata.

Numeioana iti sta tare bine

gecko foarte frumos povestit .... dar stiu ca ne fierbi asa la foc mic, in suc propriu ... machiavelic

last but not least ... tuchita
Iti scrisesem destul de mult ... dar am decis in ultimul moment sa dau delete pt ca nu am dreptul sa ma bag in viata nimanui.
Am sa-ti spun doar ca imi pare rau ca esti suparata si ai ramas si singura cu puii. In orice caz cred ca supararea ta este mai veche si are radacini adanci. Asa ca iti doresc multa putere, intelepciune si diplomatie, mamei sotului sanatate ca daca se mai intremeaza poate devine un pic mai independenta si nu mai e nevoie sa aiba insotitor, iar cumnatei tale ... din ce descrii e cam taziu sa-i urez sanatate, poate e mai realist sa-i urez sa se bucure din plin de timpul ramas si ii doresc sa aiba parte de tot profesionalismul medicilor si de analgezia necesara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, nu sunt alea de la Prima ursitoarele... Sunt alte tipe...uite-le aici http://www.petrecerebotez.ro/imagini.html ... Alea de care zici tu, care au aparut in emisiunea "aia", controversata... "prima zi"(nu-ti mai amintesc) cer 100 EU, dar nu sunt atat de bune. Eu le-am vazut pe-astea care vin la noi chiar azi (ce coincidenta) pe o caseta la DJ-ul unde am fost sa vb de muzica. Mi-au placut f mult...se vede ca sunt actrite si au niste voci blande, f frumoase...

Totul e ok cu filmarea, cu DJ-ul...abia astept sa ma destrabalez la dans...
Si Naty, uita-te la ursitoare sa vezi ce imbracate sumar sunt!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Gudinde, mersi frumos!! Ce sfaturi bune dai tu mereu...esti cu picioarele pe pamant si stii mereu sa spui o vorba buna pt oricine si in legatura cu orice problema... Esti de nota 10!! Pupici!

Tatiana, sa dea Domnul sa fie totul bine si bebita ta sa fie sanatoasa!! Pupici!

Cleme, ti-am vazut si eu pletoasa! E o dulce!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

nu stiu, nene, io zic ca sunt sumar imbracate . Asa tineam minte din poze, na!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Si sa raspund acum la intrebari, gecko, nu am avut nici un fel de arsuri in timpul sarcinii (decit daca beam o gurita de bere sau mincam ceapa) si in ceea ce priveste incuscreala vad ca deja lumea pe aici s-a cuplat, oricum il luam pe tudor ca e baiat frumos, bineinteles daca mami e de acord.
naty, mersi pt completarea de pe prima pagina . Cit despre intilneala din iunie confirm si eu prezenta, daca e in cursul saptaminii, Amira parca tu spuneai ca stai in Militari, eu stau in Drumul Taberei, poate ne vedem pe undeva si venim impreuna, daca este in vikend ma aduce rindunoiul din dotare (care nici el nu e perfect dar e un dulce). Sper numai sa fie cald afara pt ca deja m=am saturat de vremea asta schimbatoare.
Hai ca m-am intins destul pe toata lumea si mai vorbm si miine.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

* Valoarea minima a comenzii este de 10 euro. Daca va riscati sa comandati sub 10 euro, comanda va va fi anulata.

La valoarea produselor din cos se adauga * o taxa de manipulare (frais de port=FDP) de 5 sau 6 euro si * taxa de transport (aproximativ 5% din valoarea comenzii, inclusiv taxa de manipulare). Exista posibilitatea ca taxa de manipulare sa fie anulata prin folosirea unui cod de reducere, in functie de promotiile disponibile la momentul comenzii (de ex, 64092).

LR blocheaza initial banii pt comanda si apoi dupa 3-4-5 zile ii retrag din cont. Daca un produs va apare epuizat si nefacturat, in suivi, nu va vor fi luati banii pe el.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana, intr-adevar, par altceva decat alea de la Prima!!..
ursu m-am apucat si eu de documentat, contul mi l-am facut deja, acu' caut sa ved ce si cum!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gudinde multumesc pentru vorbele de incurajare! Problema e ca nu e mama sotului ci mama cumnatei!( si nici la ea nu mai e nik de intremat ca are 75 de ani!) Intre timp m-a sunat si randunoiul ca a ajuns bine. Nu i-am cerut detalii suplimentare ca urlau copii!
Oricum am reusit sa supravietuiesc primei seri, desi acum vreo juma de ora era sa bufnesc in plans! Seb urla, Ilinca vroia kk( asta dupa ce i-am facut baie in camera la Seb in cadita lui!). Multumesc lui Dumnezeu ca s-au culcat si sper sa am o noapte linistita! desi la cat stres am avut si cata adrenalina s-a descarcat, mai dureaza pana adorm!
Ioana nici nu mai stiu daca ti-am zis ca esti frumoasa! Cat despre ursitoare...nu degeaba creste domnu' dr. veterinar porumbei voiajori, nu?
Cleme si Ilinca a avut mult par cand era mica si a ramas cu un par foarte des incat ma intreba lumea pe strada daca are peruca! cand sunt capsata le raspund "da". Acuma vrea sa o tund cu masina ca pe tati ca sa arate ca Seb!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va iube mult si multumesc pt. raspunsuri si urari.
Stela, multumesc mult, mi-a trimis si Sovi sms. N-am mai stat la calculator ci cu pompele pe sani, si cu aia chicco manuala si cu nuk electrica. Ba tasneste si iese cu jet pe 3-4 canale, ba nu iese nimic...inca e rosu sanul...am reusit si am vb cu Tutu la amiaza si mi-a zis sa iau oxacilina si sa mulg. El zicea sa nu mai pun copilul la sanul ala, dar el trage super bine, asa ca eu il pun. Nu mai sunt fierbinti si sper sa treaca!

Stela, la cate ore iei tu oxacilina? Mie mi-a zis sa iau de 500 mg la 8 ore, dar am zis sa iau la 6 ore primele doze, o fi bine?? Naty, ce zici?

O sa citesc maine ce-ati scris voi...imi pare rau ca n-am avut starea sa stau cu voi la vorba...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule parca te vad cu pompele de
Bine ca esti mai bine!e OK sa iei Oxacilina la 6 ore!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput