Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 21
natynic spune:
quote:
Originally posted by underqueen
naty, cat de ieftin e interfonul de la primii pasi?
1 milion. Si zau ca e bun.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by cleme
Naty pina sa ma marit am stat in Berceni, intr-o zona super si unde era liniste (aici cinbd deschid vara geamul nu se mai aude tv-ul) si ma supar pt ca au facut acolo o gramada de parculete, si ne putem vedea oricind numai ca pt mine e cam greu sa ajung undeva singura din lipsa de masina (acum e singurul moment in care regret ca nu am carnet). Si am uitat sa-ti spun, ne-am intilnit o data in Gradina Botanica numai ca pe atunci nu scriam si de stiam din poze si mi-a fost jena sa vin la tine pt ca nu eram sigura ca esti tu, abia dupa ce ai pus poza cu Iulia in lalele m-am convins ca nu m-am inselat.
mami de diana andreea - 18 martie '08
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Suuuper mistooooo! . pai poate ne mai vedem acolo, eu merg f des, mi-am facut abonament si cu abon. e avantajos, ca altfel tare e scumpa intrarea...
Te-oi fi uitat atunci lung la mine ca m-ai recunoscut si eu m-oi fi gandit cu ura ca esti si tu dintre cei care se mira vai-ce-mica-e (Iulia)
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
l-ai comandat pe net?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
varuna spune:
Cleme o sa ma uit bine la tine ca poate ne intalnim...eu ies in fiecare zi afara, daca nu ploua, dar prin cartier, am mai fost si pe la piata.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
natynic spune:
CAPITOL NOU!!!
Naty
Iulia mea
underqueen spune:
naty, nu merge...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
natynic spune:
Acu merge
Maria, l-am luat de la Carrefour...ori iti ia fratele ori il comanzi pe net ca se gaseste, parca la buburuza
Naty
Iulia mea
mihatp spune:
roxana_claudia, merci de raspuns
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr