Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai, fata asta a mea a varsat azi dupa fiecare masa!!! Bine, putin, nu ca atunci cand cu Nan, dar ce naiba?? Cum vine sfarsitul saptamanii cum varsa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty, nu-l las, fata, neinsurat! am explicat deja ca nu am citit cand a trebuit...ba chiar am pus ochii pe Antonia de nicol_conte, ca e frumusica foc!

si Tudor a varsat azi mai mult ca de obicei...si a si dormit toata ziua...acum are jumate de ora de la masa si vad ca e ok deocamdata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by underqueen

naty, nu-l las, fata, neinsurat! am explicat deja ca nu am citit cand a trebuit...ba chiar am pus ochii pe Antonia de nicol_conte, ca e frumusica foc!

Iar ai ramas in urma.... Ia uita-te pe prima pagina...Antonia s-a adjudecat!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

ei, nu, ca-s mortala! dimineata era libera! dar pana reusdesc sa ma asez eu la calculator...

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

o intrebare scurta...dupa care somnic...

ce fac ursitoarele alea???????si de ce costa 300 de euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

ioana se plateste cu cardul ,livrarea se face in 8-18 zile depinde cat de multe comenzi au ,in perioada de super redduceri a durat la mine si 20zile dar acum o luna la ultimul pachet o saptamana ,uite link cu produse pt copii afisate de la cel mai ieftin produs la cel mai scump.http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0-4.aspx?categoryid=22912137&pagenumber=1&ps=asc

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

si cum se percepe taxa pentru transport/expediere?..ce preturi au, ff mici la body cel putin!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Gecko, iti raspund eu ca Ioana a plecat cu David la spinare sa vorbeasca cu DJ-ul (stiu de pe Mess ). Mi-a pove mie. Ursitoarele sunt niste actrite de la teatrul Tandarica, costumate si mascate ca la circ, care tin un spectacol, destul de sumar imbracate , ii ureaza si ii canta si-l vrajesc pe bietul copil, si totul pt...300 euro!
...dar daca asa vrea veterinarul...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by gecko

o intrebare scurta...dupa care somnic...

ce fac ursitoarele alea???????si de ce costa 300 de euro?

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

cica ti-l ursesc, cum faca nasa la baita de a doua zi dupa botez, 'sa fie..', 'sa faca..', 'sa dreaga..', lol, d-astea!..mie mi se pare foarte mult 300 euro!..am vazut pe la tv, dar mie nu mi-au placut tipele alea..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luny

quote:
Originally posted by oprescuflore

ioana se plateste cu cardul ,livrarea se face in 8-18 zile depinde cat de multe comenzi au ,in perioada de super redduceri a durat la mine si 20zile dar acum o luna la ultimul pachet o saptamana ,uite link cu produse pt copii afisate de la cel mai ieftin produs la cel mai scump.http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0-4.aspx?categoryid=22912137&pagenumber=1&ps=asc

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

si cum se percepe taxa pentru transport/expediere?..ce preturi au, ff mici la body cel putin!!

si pe mine ma intereseaza cum e cu taxele...si livrarea prin posta? plata prin card, dar cum? inainte sau dupa?

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

incredibil! cand stau si eu pe forum nu mai e nimeni...mereu sunt in contratimp

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput