Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 2

natynic spune:
Bai, fata asta a mea a varsat azi dupa fiecare masa!!! Bine, putin, nu ca atunci cand cu Nan, dar ce naiba?? Cum vine sfarsitul saptamanii cum varsa!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

underqueen spune:
naty, nu-l las, fata, neinsurat! am explicat deja ca nu am citit cand a trebuit...ba chiar am pus ochii pe Antonia de nicol_conte, ca e frumusica foc!
si Tudor a varsat azi mai mult ca de obicei...si a si dormit toata ziua...acum are jumate de ora de la masa si vad ca e ok deocamdata...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ

natynic spune:
quote:
Originally posted by underqueen
naty, nu-l las, fata, neinsurat!am explicat deja ca nu am citit cand a trebuit...ba chiar am pus ochii pe Antonia de nicol_conte, ca e frumusica foc!
Iar ai ramas in urma...

Naty
mamica

Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

underqueen spune:
ei, nu, ca-s mortala! dimineata era libera! dar pana reusdesc sa ma asez eu la calculator...
POZE
POZE BOTEZ

gecko spune:
o intrebare scurta...dupa care somnic...
ce fac ursitoarele alea???????si de ce costa 300 de euro?

luny spune:
quote:
Originally posted by oprescuflore
ioana se plateste cu cardul ,livrarea se face in 8-18 zile depinde cat de multe comenzi au ,in perioada de super redduceri a durat la mine si 20zile dar acum o luna la ultimul pachet o saptamana ,uite link cu produse pt copii afisate de la cel mai ieftin produs la cel mai scump.http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0-4.aspx?categoryid=22912137&pagenumber=1&ps=asc
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina(04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
si cum se percepe taxa pentru transport/expediere?..ce preturi au, ff mici la body cel putin!!

LUNY

Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
Gecko, iti raspund eu ca Ioana a plecat cu David la spinare sa vorbeasca cu DJ-ul (stiu de pe Mess ). Mi-a pove mie. Ursitoarele sunt niste actrite de la teatrul Tandarica, costumate si mascate ca la circ, care tin un spectacol, destul de sumar imbracate
, ii ureaza si ii canta si-l vrajesc pe bietul copil, si totul pt...300 euro!
...dar daca asa vrea veterinarul...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea

luny spune:
quote:
Originally posted by gecko
o intrebare scurta...dupa care somnic...
ce fac ursitoarele alea???????si de ce costa 300 de euro?
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
cica ti-l ursesc, cum faca nasa la baita de a doua zi dupa botez, 'sa fie..', 'sa faca..', 'sa dreaga..', lol, d-astea!..mie mi se pare foarte mult 300 euro!..am vazut pe la tv, dar mie nu mi-au placut tipele alea..
LUNY

underqueen spune:
quote:
Originally posted by lunyquote:
Originally posted by oprescuflore
ioana se plateste cu cardul ,livrarea se face in 8-18 zile depinde cat de multe comenzi au ,in perioada de super redduceri a durat la mine si 20zile dar acum o luna la ultimul pachet o saptamana ,uite link cu produse pt copii afisate de la cel mai ieftin produs la cel mai scump.http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0-4.aspx?categoryid=22912137&pagenumber=1&ps=asc
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina(04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
si cum se percepe taxa pentru transport/expediere?..ce preturi au, ff mici la body cel putin!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()
si pe mine ma intereseaza cum e cu taxele...si livrarea prin posta? plata prin card, dar cum? inainte sau dupa?
POZE
POZE BOTEZ

underqueen spune:
incredibil! cand stau si eu pe forum nu mai e nimeni...mereu sunt in contratimp
POZE
POZE BOTEZ