Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Azi a vomitat si bebele meu in jet, pentru prima data. Asa mai face el cate-un bac umed da asa...niciodata. Eram plina toata, pe bluza, pe gat, pe par. Chestia ciudata e ca nu a fost lapte ci un fel de apa cu "bucatele" mici de lapte in ea. E normal??? Pana mi-a ragait numai laptic.

Ma duc la somnic, la noi e 4 . Tocmai s-a inchis cantina:)))

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asaaa...hranit copilu; DECI:
Bitza, desi in general nu e bine sa trezesti copilul, pt baie totusi trebuie, asa, delicat, cu binisorul, pana isi va face program. O sa vezi apoi cum, chiar dac doarme, pe la 9 se trezeste. Si, vorba Tuchitei, cu ora 9-10 seara baie si alaptat apoi, va dormi mult mai bine si mai mult in noapte.
Giani, eu sunt in general fan jaluzele verticale, asa am in casa, zic ca nu aduna atata praf (ceea ce la bebe cu atat mai mult conteaza), sunt f comode, prin ele reglezi si lumina si vizibilitatea cum vrei, etc. Si poate n-or fi asa elegante, dar exista o varietate atat de mare de culori ca poti face realmente ceva reusit.
Rox, uita-te in poza asta, la ochiul drept al Iuliei: cam asa sunt petele alea? Ea are chestia asta de la nastere, si mie mi s-a parut ca a crescut putin, mi s-a zis ca e un mic hemangiom care va disparea dar in cateva luni. Asa ca...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fata mea a facut bubite pe la fundulet..
Am pus batistuta SINGURA si ceva tot a iesit.Cert e ca nu mai fornaie la fel de tare.
mihatp.
gecko,ce tare esti!
Apropo de ce spune Giani,si la noi s-a constatat ca bebelina are aceeasi lung de la nastere,la controlul de 1 luna.Iar ei ii raman salopete mici.Deci e clar ca nu sunt atente asistentele in maternitate.
lunym-ai dat gata cu meniul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

rox_doxsi Mufa are o pata rosie pe pleoapa stanga..nu a dispatur inca...hernia am auzit ca e destul de comuna si se rezolva!
cuscra spor la treaba!
Eu am bagat mai devreme aspiratorul, mufa a cazut lat, a dormit cat am facut curat, apoi a deschis ochii cat cepele si caraie intr-una de atunci.. inca ma uit la redoute pe site, nu am hotarat..vreau ceva de vara sa-i iau..
si naty, la noi nu merge cu melodia aia!!
adriuta

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, sorry....gusturile nu se discuta...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza mersi de link-uri! Si noi trebuie sa il trecem pe Seb pe pasaport!
Naty, ce Schnuffel, mama, ca atunci cand l-a lovit foamea a urlat si nu s-a mai oprit decat cand i-a ajuns laptele pe teava!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty
Eram cu Luca sughitator si maraicios in brate la calculator citind din urma cand am dat de link-ul tau catre melodia vestita...si ce crezi??? Bebelul meu e linistit, a trecut si sughitul si sta cu ochii lipiti de monitor.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fata mea sta ca un sac pe mine dupa papa si tocmai mi-a umplut gatul de lapte...uit mereu sa pregatesc si carpa.
Da,Naty e fantastica melodia.Si Teodorei ii place,dar si mie.Asta nu inseamna ca o linisteste in crizele ei,asculta doar cand e relaxata.
Mie nu-mi mai e frica de voma,de fapt nu-mi mai e frica de mai nimik in ce o priveste,fantastic cum te intaresti cand esti mamica!Dar,nu o las mult nesupravegheata,stau numai dupa fundul ei..si-mi pare bine,in cazul asta,ca nu sta cu fata in sus sa se inece cumva.
si mie imi place tare caruciorul,Naty!Si de ce nu ai spus de la inceput ca are si fereastra,sa nu ma mai stresez?E super,deci.Cum,Naty,tu lasi fata nemancata si stai la taclale aici?
Rox,eu zic sa iei urgent batista,sa lasi betisorul.Oricum e cea mai buna metoda.
Imi pare rau de buric.Cum arata buricutul,de are hernie?si noi suntem ingrijorati ca buricul nu a intrat bine,sta cam iesit.voua.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Giani, eu i-am pus in dormitorul ei perdea cu ala ca zapada si o draperie.

(am uitat cine intreba)Normal ca i-am dat si sab simplex(inca de la maternitate), bonisan ,am incercat si cu espumisan si cu solutia preparata de care zicea Numeioana.
Mai ramane sa incerc cu ce ziceaa Clau...preparatul de la farmacia IFARM.

Pana la urma ,in seara asta am sa incerc sa-i fac baie la 7 sa vedem cum se trezeste la noapte.
CAnd ii fac la 11 doarme pana la 3.30-4, dupa acre se trezeste din ora in ora cum cva ziceam ami devreme.
Daca ati vedea ce adanc doarme cu tot zgomotul obisnuit din casa pe acre io facem intentionat, iar ziua cand doarme daca se aude vreo miscare imediat etse treaza.Nu pot sa-mi explic???ori oboseste in timpul zilei si seara este extenuata de doarme asa adanc...ori imi face mie in ciuda.

Baie in cada ,cred ca am sa fac si eu dupa ce implinesc 6 saptamani.....iar de epilat o voi face curand ca altfel ......se ingroasa gluma.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Pai, Tuchita mama, nu vorbim de lucruri sfinte (=foamea in gat) ca acolo nimic nu tine...si Seb si Iulia sunt Varsatori de-ai nostri...si tu stii prea bine ca daca noi ne dorim serios ceva, nu ne abureste nimeni cu prostii, ne luptam pana in panzele albe...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput