FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Julia iti multumesc pt incurajari.Stii, la primul FIV suntem mult mai optimiste.Cand vezi ca ai esuat si suferi ,la urmatorul ti-e frica sa nu treci din nou prin aceeasi deceptie.Tu ai fost foarte norocoasa sa reusesti din prima .Inca odata felicitari,sarcina usoara , copii frumosi si sanatosi.

Mi-au revenit durerile de burta.Poate ie semn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, sunt convinsa ca ultimele zile au fost cele mai grele din perioada asta. Primele zile dupa ET suntem optimiste, stam acasa cu puiutii nostrii, dupa aceea fiecare zi ce trece incepem sa urmarim simtomele si apar tot felul de intrebari. Eu cred ca cele 3-4 zile inainde de HCG sunt cele mai "incarcate".
Eu iti doresc ca maine sa primesti vestea care sa te implineasca, iti doresc din tot sufletul asta. Te pup
Felicitari fetelor care au reusit! Sa aveti parte de sarcina usoara si copilas sanatosi si norocosi.
Magda10, ce mai faci, cum merge cu naturistele? Am inceput si eu de ceva vreme sa beau ceaiuri si mai am si alte proceduri. Asa ca acum sper sa am un copilas din "flori", am intalnit un medic cu experienta si daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Mersi Sima de urari, da am fost norocoasa cu primul FIV, dar 8 ani de zile tot ma ocolea norocul acesta luna de luna.
Tin pumnii pentru maine, hai ca va fi bine si pentru tine.

Felicitari pentru noile gravidute si bafta pentru cele care se lupta acum pentru implinirea visului.

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Buna fetelor va scriu abia acum dar sunt cu sufletul alaturi de voi, de evenimentele marcante prin care trceti voi toate din febuarie 2008 de cand am aflat de existenta voastra. Eu m-am programat printr-o persoana vorbitoare de limba maghiara la dr.Zadori (care atunci cand a aflat ca sunt din Constanta a afirmat ca sunt multe fete din acesta zona si sa caut pe net detalii) asa ca i-am urmat sfatul. FOARTE BUN SFAT.

In prezent am mari emotii pt.ca in data de 03.06.2008 avem programare. Am facut o parte din analize.

Noi ne chinuim sa avem un bebe din 2003. Am facut 4 IAD la Giulesti (2005-2006 )cu dr. Dracea dar fara rezulat pozitiv. Acum ne punem toate sperantele in dr. Zadori.

SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU PE TOATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Felicitari proaspetelor gravidute ,sarcini usoare si bb sanatosi .
Sima 1 sa dea Dumnezeu sa vii cu vestea cea buna maine.
Raluca bine ai venit pe forum si sa stii ca esti pe maini bune in Ungaria .Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sorina_sz FELICITARI !!!! Sarcina usoara si bebe sanatos !!!
Sima1 cand am descoperit eu si mai ales acest subiect luam fiecare fata in parte si citeam in urma toata istoria ca sa ajung sa le cunosc. Saptamani intregi mi-a luat, dar acum stiu istoria la multe dintre fetele de aici. Asa ca nu m-ar deranja sa imi citeasca cineva toate postarile. Ba d'impotriva daca ajuta pe cineva eu nu pot decat sa ma bucur. si tin pumnii!
raluca75_13 bine ai venit pe . Si eu sunt tot din Constanta si ma bucur nespus ca vei merge la Dr. Zadori. Ai sa vezi ca nu vei regreta. Trimite-mi PM cu ID tau de mess dc vrei sa vorbim mai multe.
Leny si Elmasi astept adresele voastre pe PM si va trimit panglicile.

Tin pumnii la fetele care au punctia maine. Sunt cu gandul la voi!

Va pup pe toate!!!!!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CE DE VESTI
SORINA FELICITARI! SARCINA UOARA SI SANATOS!
LENY sa creasca valoarea.x3
SIMA1 te rog sa fi mai optimista, e vreameaSunt sigura ca ne vei da o veste mare Apropo de sani, sa nu crezi ca toata perioada sarcinii sanii vor sta tari.
BORZASIMO suntem alaturi de tine
RALUCA Bine ai venit in gasca noastra !
CRISIS ai inceput sezonul estival? x4

Noi dam din lac in put. S-a insanatosit Rares, dar acum are Darius temperatura.Maine mergem la dr(adica azi). Vai de noi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Buna fetelor, sunt total implicata si interesata de ceea ce scrieti voi, citesc zilnic mesajele voastre. Mi s-a spus in Timisoara ca am nevoie de ICSI. Am obtinut o programare la dr. Zadori in data de 6 august 2008. Va multumesc tuturor si va doresc mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ce de vesti buneee!!!

Leny si Sorina_sz, FELICITARI!!! Bravo, gravidutzelor! ma bucur mult pt voi!

Sima1, tin pumnii sa completezi gasca!!!
Cris, sa-ti ajute DD si Maica DOmnului sa te vad anul asta pe lista de !
Raluca75_13, bine-ai venit! ma bucur ca inca o constanteanca intra in gasca "unguroaicelor"! bafta multa si sa reusesti din prima! dr Zadori e un OM si un DR de nota 200 !!! si Filip al meu e tot opera lui!
Ade, sanatate la puiuti !

tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

FETELOR NU AM CUVINTE BHCG 0,04.DIN PACATE PT MINE LUPTA MEA INCA NU S-A SFARSIT.SUNT EPUIZATA DAR VOI INCERCA SA MERG MAI DEPARTE .VA MULTUMESC CA A-TI FOST ALATURI DE MINE.

Mergi la inceput