Strumfi de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna1 spune:
Loredana mersi mult de reteta. Pe tricicleta am dat 40 lire redusa de la 50. Deci cred ca vine vreo 60-70 euro. N-ai pe cineva aici sa ti-o trimita ca pachetul e mic si are 6 kg.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
andicu spune:
Salut mamicile si Strumfeii. Multa vreme a trecut...
Dar cum vad ca totusi, pe ici pe colo mi se duce lipsa , n-am rezistat si m-am decis sa reintru in gasca.
Mai ales ca am tot privit poze de Strumfei care mai de care mai frumosi! bine zicea o mamica , noi chiar avem copii frumosi, de revista, mamicile astea, de iul-august 2008!!!
>Noi suntem bine. Filip implineste 10 luni jumate we asta. Are 11.5 kg si 83 cm . E cumintel in mare , n-avem probleme cu mancarea, serveste orice ii dau, -mai putin-razboi total cu ardeiul gras si orezul facut de mami ( ca ala de la borcanel e bun).
Merge de manuta, chiar de o manuta, face 3-4 mutari in 4 labe, dupa care se taraste precum soldatul in transee, pe coate si burta, pana ajunge la prima mobila de care sa se agate si sa se ridice. Canta :"lalala..", zice "mama","tata"-adresate direct , "ade"-haide!, "utee"-uite! , face "pa" si cand vrea el sa plece, si cand saluta lumea , da "noroc" ca barbatii, stie unde e lumina, ceasul tic-tac, pisica, Bubu-alias Less ( catelusa noastra), imi da carticica cu purcelusul sau ratusca mac-mac...si etc.. e surprinzator cum il vad ca prinde noi chestii de la o zi la alta si intelege din ce in ce mai mult! si cand ma mai gandesc ca la sfarsitul lunii viitoare face 1 an , ma trec fiorii! cand a trecut asa timpul??!!!
Aaa, si avem doar 2 dintisori, cei de jos! acum chiar ca e Iepurasul Duracell!
>Eu n-am inceput inca serviciul si sincer, nici n-am de gand pana in ianuarie! nu ma lasa inima, chiar daca se simte lipsa salariului meu...initial, am zis ca revin in septembrie, octombrie, dar m-am razgandit!
Am avut musafiri 10 zile, de Pasti, prietena mea din Germania, cu finuta noastra ( care are 11 luni), a fost nebunie in casa! sunt cam zombi, ca n-am apucat sa-mi revin, Filip de vreo 2 saptamani se tot trezeste noaptea, aproape zilnic, cateodata ( ca azi-noapte) de 3-4-5 ori si trezirea finala e la 6-6.30, in cel mai fericit caz, 7.00! .
>La gabarit sunt ok, am plecat in sarcina cu 67 kg si acum am 63 kg ( la 170cm). N-am tinut cura, pur si simplu am slabit, cu Filip si pt ca nu apuc sa mananc decat o data/zi, cand vine al meu sot, pe la 5 si cam atata! dar vreau sa mai scap de cateva kg si de burta, ca in toamna are frate-miu nunta si trebuie sa fiu prezentabila!
Cred ca m-am lungit cam mult , dar deh, mi-am dat drumul la gura, si ma opresc greu! sper sa nu va plictisiti pana la sfarsitul mesajului!
Aaa, si poze cu FIlip la 10 luni, le puteti vedea la semnatura!
Lavi, Nikole, Karli, Anya, .
FELICITARI gravidutzelor Loredana si Monica! sarcini usoare si fratiori sanatosi si cuminti! sunteti curajoase, bravo voua!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
Luna1 spune:
Andicu . Ma duc sa fac un spanacel si revin sa vad pozici cu Filip.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Kariris spune:
pup dulceata de fetita a lui olgutta ca sa-i treaca si sa nu mai faca buff!
mai fetelor, constat cu uimire ca deja avem gravidute printre noi! felicitari! mamici eficiente!
Vivela intr-adevar seamana Iris cu acea fetita. Sa stii ca eu nu sunt brunetica din poze, ci bona fetelor! Eu sunt destul de alba la ten. Dar pe sot l-ai nimerit, el e brunet. In cele mai multe poze e bona cu fetele, eu mai putin.
Lorina ce bine ca mi-ai dat unda verde la cereale ca saraca Iris azi noapte a supt zgomotos vreo ora din suzeta din cauza ca ii era foame pentru ca nu i-am mai pus cele 2 masuri de cereale in bibe. eu m-am facut ca nu inteleg, ca o nesimtita, iar ea in final a adormit la loc. din seara asta ii da mami din nou cereale la burdufica. Eu practic nu le dau acea masa clasica doar din cereale cu apa sau lapte ci doar seara in ultimul biberon (pe la ora 21) dupa care mai beau putin ceai si gata.
Acum vreau sa fug sa intru pe linkul pus de luna sa mai vad retete de papa pt bebei. am mai furat eu una de la ea pe fuga, cea cu cartof, mazare, porumb, peste si lapte formula.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Anya20 spune:
va multumesc pentru aprecieri (n-am sa va nominalizez, sa nu sar pe cineva, dar va stiti voi). si mie mi se par minunate fetele, ca doar sunt ale mele si, ca orice cioara...
din pacate, eu ma uit pe poze mai rar...vad asa cate una-doua de la fiecare, din lipsa de timp. le-am vazut pe d-rele lorina, olguta, pe gemenele iris si karina (corespund perfect descrierii facute de lachi...una e a ei si cealalta a taticului ), pe miss cezara-adelicioasa, dar si pe laurentiu si pe filip la 10 luni. sa va traiasca si sa fie sanatosi!
arina o striga pe anya, de cateva zile (asa de clar...nu-mi vine sa cred). la inceput credeam ca ma insel, dar cand o vede se lumineaza, o cheama cu manutele si spune:"anya, anya".
gata...revin la treaba si mai intru cand am o "fereastra"
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
editez:
1).alinutzaaa, unde esti?
2). andicu, bine ai revenit
3). lavi, mi-a placut mult "descantecul" tau pentru davidush
Luna1 spune:
Andicu e superb Filip, ce mare a crescut. Si Emilia e frumoasa, e finuta ta?
Am uitat sa va zic ca azi i-am luat fie-mii o jucarie noua...o masinuta ca tot alearga dupa ale lui frate'su si mi-e frica poate inghite vreo roata. Asa asta e pt varsta ei.
Plec la fata mea ca s-a trezit.
Simo78 spune:
Loredana felicitari! sarcina usoara.
Am vazut si eu cateva poze pe fuga (sper ca le-ati pus pe cele mai "frumoase" printre primele
Sotul e la Cluj la congres...imi amintesc anul trecut, eram cu burtica si ma plictiseam ingrozitor, noroc cu voi...anul asta ma fugaresc deja cu Matei prin casa. Merge stil Spiderman pe mobile, pereti....si face turul casei.
Se pare ca starea mea nasoala era de la faptul ca Matei si-a inlocuit brusc 2 mese, iar sanii mei erau foarte plini. Urat de tot! Sper ca la intzarcarea aia adevarata sa nu fie tot asa de rau....adica sa se lase el singur de tzitzi...desi la cat de mult o iubeste, slabe sanse
Nikole ma bucur ca s-a hotarat si al tau sa pape...asa-i cum spui...nici mie nu-mi venea sa cred in primele zile ca deschide gura si cere el singur de mancare. tot asteptam sa inceapa cu crizele obisnuite! Acum in sfarsit face si el caca si nu iaurt ...si uite asa am ajuns de mananc pe ascuns ca se catara efectiv pe mine si maraie sa-i dau si lui. Seara mananca cot la cot cu mine salata de varza (fara sare) cu zeama de lamaie si ulei de masline....si eu o fac acra, nu ma joc! iar el se stramba asa fain si dupa ai mai deschide plisc! E minunat! Ca o vrabiuta!
Andicu ce-a mai crescut Filip!
Lachi e minunat cu gemenele tale. (desi intre noi fie vorba, cand simt ca-s la capatul puterilor imi spun...daca ar fi fost doi? )
Luna mai pune odata poza cu trici a ta sa o vad si eu. Pentru mine trici asta a lui Matei e cea mai tare inventie de la pampers incoace
Lavi ia vezi cu magiile tale...uite ce urat e la noi
Olgutza nush daca sa rad sau sa plang de nasul fetei...e haioasa dar cred ca a durut de a lasat asa urme!
Anya petele tale minunate ca de obicei, abia astept sa le vad live. Ma bucur ca desi scurta, vizita lui Valen a fost fructuoasa pt voi.
Si gata cu boieria! Ma duc sa spal vasele de la pranz pana nu se trezeste monstrulache si trebuie distrat.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Kariris spune:
citit retete de papa, printat cate ceva si acum fugaa acasa la fete ca o fi capiat bona singura cu ele.
Simo si eu cand sunt la capatul puterilor imi spun" Doamne cum ar fi fost daca s-ar fi prins toti 4 pe care i-am avut initial in burtica?" asa ca intotdeauna se poate si mai greu... oricum cu 3 sau 4 cred ca eram de mult la nebuni pe viata si nu mai stiam de mine.
V-am pupat pe toate si pe bebici si pe curajoasele mamici cu burtici!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Luna1 spune:
Simo uite www.flickr.com/photos/25855660@N05/2473809545/" target="_blank">aici trike-ul.
Fetelor victorie, Adelicioasa mananca iaurt natural, pana acum nu ingurgita decat cu fructe in sfarsit am doborat-o.
loredana_76 spune:
Mersi Luna pt pretul de la trici sdi Simo multmumesc pentru felicitari.
Andicu am vazut pozele cu voi si sinteti foarte frumosi toti 3,iar pozele cu Filip cind se prosteste sint mortale.