Mamici din Arad (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Moni, la camin la Zadareni a fost nunta (a fost renovat recent, arata f fain); daca era la restaurant era si mai nasol, cred ca ieseau si mai in gaura.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, pai de ce n-au cerut confirmare? Atunci stiau sigur cate persoane vor veni.

Noi venim maine in parc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor hotarati-va daca ne vedem maine. EU vreau sa ne vedem. Si daca veniti si daca nu, noi mergem ptr ca i-am promis lu Raul.
Sper doar sa nu va suparati, dar am chemat-o si pe prietena mea cu baiatul...e bai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana si eu am zis ca venim.
Anca nasol cu nunta...cat despre "silueta" mea sa stii ca am pus 3 kg pe mine de cand am intarcat. Si nu am chef nici de sport. Am facut vineri... si de atunci pauza.
Moni, ah piuitul, am uitat de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Deci ne vedem maine urmatoarele gagici (cu trupele aferente, of course):
Gabi
Alinush
Miha
Moni
Clau
Anca
Noi
Flavia(daca poate)
Cristina

Si restul??
Diana?
Carmen?
Ildi?
Ada?
Alina.a?
Nico?
Maria_Rubi?

Vad ca toata lumea ajunge mai tarziu decat mai devreme....deci ora 17:30-18 e ok atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Venim si noi miine in parc, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Si noi venim.In care parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si eu am chemat-o pe o prietena(si colega) cu baietelul de 6 luni, ea sta pe Praporgescu si oricum merge in parca in fiecare dupa masa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si eu am chemat o vecina cu fetita...in final cred ca monopolizam parcul ....abia astept sa va vad, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina, cum ne potrivim asa ca intotdeauna cand iesi tu cu Ade eu nu-s in zona, si cand ma plimb eu prin Alfa tu ai treaba sau esti plecata.
Azi am fost pe mal in zona III.De fapt copii au fost cu taica-meu, eu eram sus la bunica-mea faceam ordine.

Alina noi in zona 700 mergem la balet. Luni si joi seara suntem pe acolo.

Gabi, Daria a cantat bine in Ungaria dar n-a primit premiu. Eu cu vocea sunt mai bine dar tot ca un magar in ceata.

Moni e mortala Diana biciclista.

Abia astept sa ne vedem, desi cred ca va fi o zapaceala. Noi probabil ajungem pe la 17 si 30.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput