Mamici din Arad (97)
Raspunsuri - Pagina 5
X-ray spune:
ola!
cristinacs uite www.valamar.com/croatia/istria/porec/hotel/club/tamaris" target="_blank">aici vrem noi sa mergem,acum asteptam raspuns de la nasii nostri daca vin si ei sau nu(adevarul e ca e cam scumputz)
flavia esti pe maini bune,amandoi sunt baieti faini.
ada distractie placuta!
carmen eli a avut 45 de cm si nu i-am gasit hainutze asa mici nici cum,asa ca iti inteleg grija.stiu ca de la brendon din ungaria i-am luat ceva badyuri 48 care erau cat de cat aceptabile ca marime in rest arata ca un pui de vrabie in toate.Doamne ca ma trec frigurile cand ma uit in poze si vad ce mica a fost....dar sa sti ca la redoute e cea mai buna optiune pt haine de copii,pacat ca nu il descoperisem atunci
moni e bestiala diana ta,parca o si vad calarind caruciorul lui matia.
si noi venim in parc numai sa nu ploua.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
DianaR spune:
Salutare!
Alina, imi pare rau! Las ca il iei data viitoare! Eu am 2 prietene bine care si-au picat orasul prima data dar l-au luat a doua oara si conduc acuma fara frica!
Ne inscriem si noi la parcul de saptamana viitoare, doar ca noi nu cred sa putem ajunge mai repede de 6 jumate...
Alina.a, pacat, e frumos Muntenegru! Si drumul e extraordinar de frumos, asa peisaje mai rar vezi... Sotul meu a condus 13 ore fara oprire, in fine ne-am oprit de 2 ori sa facem pipi si sa manance repede ceva. Daca voi il faceati in 2 zile chiar nu era nici o problema. Dar si Croatia e frumoasa. E ceva razervatie/parc national f frumos pe drum pe undeva, daca vrei ma interesez sa aflu exact cum ii zice, din ce am vazut poze merita vazuta!
Magda, succes la expozitie azi! Si pe noi ne batea gandul sa mergem ca tot vom fi in Timisoara dar nu cred sa ajungem.
Am pus poze (Ioana m-a impins de la spate). Nu-s f multe... Poze cu Vad si cu Timeea
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
maria_rubi spune:
Alina a, am primit PM-ul, multumesc. O sa te sun cand o sa mergem, acum sun degeaba ca sigur o sa uit pana atunci. Cat va costa concediul pana la urma? E tare frumos, parca m-ar atrage si pe mine...am gasit pe site-ul ala ceva preturi, oare e pretul la camera pe noapte sau pe toata perioada? (ca acolo zice room type/period).
de Mara
POZE
X-ray spune:
diana cu siguranta vom ajunge si in munte negru odata,dar si eu si milena vom fi cu copiii mititei,daca Doamne fereste se intampla ceva....(eu deja vad enterocolite si alte prostii,plus ca a mea e cu alergii,voi fi eu "blindata" cu de toate la mine dar na tot am emotii)...acum stiu ca sunt prea prapastioasa dar de la croati in 2 ore sunt in ungaria.astept orice info de croatia cu mare drag.ce faine sunt pozele !se pare ca pasiunea pt fotografie se mosteneste.poza "4 ochi intr-un cires e de concurs.eu acum ma informez de aparat,dupa buget ,firma,obiective posibile,sti tu...
cristina(maria-rubi)noi mergem prin neckerman(agentie) eu sunt sceptica cu rezervarile on-line,am cunostinte care au rezervat asa,au platit avansul si cu o saptamana inainte le-a returnat banii"din pacate nu mai putem onora rezervarea din motivul x...."si adio concediu.pretul camerei depinde de camera daca e cu vedere spre mare sau spre parc.cea spre parc e mai ieftina,pt asta am optat si noi.ne costa in jur de 105 euro de persoana pe noapte in cea mai scumpa perioada(numai atunci putem merge) 22 iul-22 aug,copii sub 16 ani cu 2 adulti platitori in camera au gratuit.in pret e inclusa masa all inclusiv light,adica 3 mese pe zi si bauturile locale(vinul si berea) gratuite la pranz si cina doar la restaurantul principal(nu pe plaja sau la piscina).hotelul are review-uri excelente e proaspat renovat iar neckerman-ul in general rezerva camerele cele mai bune.deci 2 adulti si cu bebe ajungi cam la 1500 euro cu taxa de statiune si ce mai platesti....pt noi care nu am mai fost de 3 ani nicaieri e perfect,eu as merge si la moneasa numai sa schimb peisajul
desi i-am zis si la telefon nu pot sa nu scriu ceva si aici :
LA MULTI ANI GABI!!!SA FI FERICITA SI IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
Salutare!
Mi-au plecat musafirii si ama vut program de smotru apoi ca saptamana asta n-am reusit sa fac curat.
Aseara am fost la seara de folk, ne-am intalnit cu Moni si Dia, Miha si familionul.Adelina s-a plimbat cu Matia in caruciorul dublu, Susu i-a plimbat, a fost f incantata. A fost super, mi-a placut f mult Nicu Alifantis. In seara asta nu stiu daca ajungem ca-i Calin plecat si parca vine ploaia.
La multi ani Gabi!
Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta minunata.
alina.a, hai ca m-ai incurajat cu examenul.
Multumesc inca o data tuturor pentru incurajari.
E super unde mergeti in concediu.
Carmen, ce figura-i Mel cu dorintele si intrebarile ei!
Niko, cel mai stresant mi s-a parut cand vine cu ditamai teancul de dosare si pana la ultimul esti in stres maxim.
Ei, data viitoare pentru mine stresul maxim va fi cand dau orasul.
Ada, distractie placuta la botez!
Merg sa vizionez pozele Dianei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Diana, superbe pozele cu Vlad si Timi, mi-a placut aia cu amandoi in cires, Timi imbracata pentru botez, cu codite, maxim de obosita si portret de fetita. Pe ce raft erau urcati?
Ne-am hotarat si noi unde vom merge in concediu, ne-am si facut rezervare azi , in Grecia la Paralia Katherini(hotel Paralia Beach)din 5 iulie. Mergem cu inca 2 familii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
GABI LA MULTI ANI!!!
DIANA si eu am vazut pozele,ce codite mai are Timi ! Super sunt alea din pom,de fapt toate sunt artistice! Si imi place freza ta!
Noi am fost cu Diana in Parcul Copiilor ,nu se mai satura de toboganul in spirala si de ala tub,ba le-a inaugurat azi si pe-alea lungi de pe mal.Dupa aia am dat o raita si pe la festivalul folk,dar n-am stat.Ne-am intalnit cu Nico si Maia p-acolo.E o scumpa !
Noi habar nu avem inca de concediu,in mod sigur il am in august,sper sa obtina si Ghita atunci.Vrem iar la mare pentru Diana si inca nu stim ,daca tot pe litoralul nostru ca anul trecut sau afara.Cert e ca la turci e scump si foarte cald atunci,eventual la greci sau italieni.Anul trecut tot asa ochisem o oferta la greci all inclusive in insula Corfu,dar pana la urma am calculat ca decat 7 nopti acolo,mai bine 14 in tzara. Si am fost 10 nopti la Mamaia,una la Bucuresti si 3 la Predeal pe banii aia ... Asta e, daca am concediu doar in august ,peste tot e cel mai scump atunci.Si mi se pare putin doar 7 nopti undeva,n-ajungem bine ca trebuie sa ne intoarcem In plus, cu handi astia de italieni nu stim niciodata cand ne dau exact comcediul,adica 2 sau 3 saptamani si care saptamani din luna,asa ca fa-ti rezervare undeva daca poti Si anul trecut abia cu o saptamana inainte se hotarasera
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Melania 14 spune:
Vreau si eu concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi La multi ani! cu inatarziere.Sa ai numai bucurii si impliniri alturi de familia ta!
Ieri am fost la soacra-mea toata ziua si seara nici nu am avut drept de apel la calculator.Doamne ce poate sa-i mai placa Melaniei la curte cu verisorii ei.De fiecare data plecam de acolo cu plansete la greu.Acum mi-a plans tot drumul pana acasa
Diana foarte faine pozele.Ce bine-i sta lui Timi cu codite .Si cele din cires sunt faine.
Miha am sa ma uit si pe LR sa vad ce si cum.
Ada distractie la botez.Vrem sa vedem poze cu pantofii mov
Alina.a am vazut locatia de concediu.Arata foarte bine.
Carmen(32+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Salutica!
La multi ani Gabi! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Noi am fost ieri si la botez si la ziua cumnatei mele Ramona. Am stat pana tarziu si a fost minunat. Copiii au ramas de ieri la socrii, imediat mergem dupa ei si plecam acasa.
Diana, e superba poza "portret de fetita", imi place tare mult.
Carmen, o sa pun si poze cu minunatii....
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Va multumesc tuturor pentru urariieri nici nu am apucat sa deschid calculatorul. Am avut ieri o zi contra cronometru...