Mamici din Arad (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! Si noi cred ca o sa aparem la un moment dat. Poate iau si eu bicicleta Iuliei, desi e cam ruginita ca a tot lasat-o Iulia in ploaie in curte. Cand se trezesc ii imbrac si plecam.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ok, in parcul copiilor...era doar o parere cu parcul de la Polivalenta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu promit nimic, incerc sa apar azi. Eu la 4 jumate sunt programata la tuns, altcandva nu pot merge, n-am avut de ales. Am vrut ieri dimineata dar chiar atunci isi luase liber coafeza, azi e cu emotii ca nu stiu daca ajunge Vasile pana la ora aia . Maine merg la Timisoara sa-mi rezolv cu actele ptr intoarcere, merg singura ptr prima data, am emotii. Bine si cu pruncii ca n-am cu cine sa-i las. Vineri dupamasa mergem la cumparaturi ptr ziua pruncilor plus ca Vasile e la spital si Policlinica si n-as avea cum sa ajung la coafor si tot asa. Deci azi era singura fereastra. Depinde cat dureaza, apoi drumul pana acasa, luat copii si mers in parc. Nu cred sa ajung pana la 6 jumate, dar incerc. Ii iau si eu bicicleta la Vlad.
No sper sa va vedem in parc.

Cristina drum bun sa aveti!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am venit acasa sa iau rucsacul pt. inot a lui Tudor si am intrat sa vad cine ce a mai scris.
Ne vedem in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa nu uitati aparatele foto
Al meu e acasa, asa ca ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No, n-am mai ajuns in oras... Asta e. Cum v-ati distrat? Noi am fost la plimbare pe aici pe aproape sa strangem maci, dar n-am prea gasit.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor n-ati ajuns inca?
Noi am mers cu Ioana si cu vecina ei. Dupa ce am ajuns acasa, dupa vreo 1 ora mi-a vomitat din nou Raul, dar de data asta doar apa Noroc cu Ioana care mi-a dat Metroclopramid. Acum e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Poze de pe terasa de la Astoria:
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-05-14/18:31:41
Imi pare rau ca ajunseram doar la "schimbul 2" ,dar Diana abia la 18,30 s-a trezit Taman azi,abia a adormit-o mami la 15,30 .Revin.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU imi pare rau de ce-a patit Raul,bine ca si-a revenit.
IOANA super pozele,ma bucur ca te-am cunoscut,chiar daca asa pe fuga Pozele mele au iesit tremurate ca naiba de data asta,deci jumatate din ele le-am sters .
CLAUDIA si pe tine ma bucur ca te-am cunoscut,poate ne mai intersectam daca stai asa aproape de mine.
Vai ce ma calca pe nervi reclama astora de la pampers nici nu mai stiu ce voiam sa zic,aaa da ca a fost mai comod pe terasa la Astoria cu strumfii dupa noi,dar ca mai comod ar fi la Evetrix totusi!!! (v-ati prins,mi-e doar de-o toboganeala la gramada intr-o seara! ) Nu stiu cand o fi asta,ca Diana pleaca duminica seara cu ai mei la bai la Buzias pentru 18 zile ... deci mai vineri sau sambata putem,care se baga?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput