Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Roxana , din suflet iti spun ca imi pare rau....da asa este , cand ai parte de asa o dragoste iti spui ca tie nu o sa ti se intample....multa multa dragoste sa pluteasca in aer din nou la voi si....nu esti o fraiera pentru ca tu stii cel mai bine ce e in sufletul tau si parerea altora chiar nu trebuie luata in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

nahhhh cine va pus sa intrebati de mine???? Ca sunt ... ca un scai acum, nu mai scapati de mine si postez aici non stop ... daca va plictisesc spuneti HOOOOO femeie si inteleg

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eni eu i-am mai dat piersica,pepene rosu,banana si legume:dovlecel,loboda,patrunjel,ardei gras.
Si supa nu o bea nici ea zeama asa ca i-o fac piure,adica pasez toate legumele si i amestec cu carne,ficatei sau ou

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

dar ea bea supa strecurata si nu vrea legumele....azi i-am pus pt prima data carnita si a mancat cateva lingurite.

banana inca nu i-am dat si mai astept putin pt ca dupa noile cerecetari e alergizanta....cercetarile astea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mie imi pare bine ca esti ca un scai...esti un scai tare drag

quote:
Originally posted by Ank83

nahhhh cine va pus sa intrebati de mine???? Ca sunt ... ca un scai acum, nu mai scapati de mine si postez aici non stop ... daca va plictisesc spuneti HOOOOO femeie si inteleg

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

VA SALUTAM SI NOI DIN NOU,
RGE - spui ca l-ai regasir pe D-zeu...ma bucur tare mult.Parerea mea este ca ai facut fffff bine sa-ti regasesti in sotul tau iubirea cea mare a vietii tale.Te admir.Si DD spune ca trebuie sa iubim aporapele ...indiferent cum ar fi cu bune cu rele dar important este sa pui mare pret pe cele bune...ca cele rele sa ramana doar umbre...
MULTE BAFTA!
Si ca sa ma laud si eu dragele mele prietene...azi ROBERTEL al meu a papat jum de mar copt.El deschidea guritza maaaare cand vedea lingurita,punea si manutza pe ea,ca sa o ajute pe mami si culmea a papat fara barbitza...uitase mami de ea...dar bine a facut ca nu a risipit nimik.
Sper sa va placa montajul meu,indeosebi fundalul sonor,e preferatul lui Robert de cand era in marsupiu la mami.

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6040720
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Eni, imi pare tare rau ca ai problemute cu aia mica. Matei nu prea agreaza morcovul si de aceea pun f putin in pireul de legume si pun mai mult dovlecel, conopida. Eu ii fac tot felul de combinatii ca sa nu se plicitseasca (desi sunt mici si nu prea au termen de comparatie in ceea ce priveste mancarea, eu sunt convinsa ca se pot plictisi daca le dai mereu aceeasi combinatie). Incearca sa pui mai putina telina pt ca stiu ca este f aromata si unii bebei o resping. poti incerca sa pui putine cereale si in legume pt ca le mai schimba gustul.Eu i-am dat ca fructe: mar, para, banana, piersica (la borcanel de la Hipp, pana apar cele romanesti), portocala si ananans (respinse total). azi i-am dat ananas in combinatie cu para si nu l-a putut suporta. Adora banana, mai ales in combinatie cu para. Noi acum avem 2 mese solide si 3 de lapte (deci acum bem cam 500-600 de ml/zi).

quote:
Originally posted by g24hit

neata

eu sunt cam trista....
Iulia nu mananca iarasi face nazuri....ooofff
mananca tot ca la 4 luni(cantitativ);pana acum 3 zile imi manca pireu de fructe(intre40 si 100g)si apoi si suculet si acum nu vrea deloc,strange din buze si eventual isi baga degetele si le suge moment in care eu ii mai indes cate putin in gurita .....Legume deloc,doar supa strecurata...i-am bagat legumele in sticluta si i-am facut supa mai groasa dar asa nu o bea.....oare cum sa fac?
in supa am fiert morcov,patrunjel,telina,cartof.

voi ce fructe le mai dati?pana acum i-am dat mar,para,portocala+/-cereale....

sunt tare necajita....lapte bea intre 400-600ml/24ore

a avut si zile mai bune si m-am mai linistit dar acum iarasi.....

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

sa stii ca telina am pus doar o bucatica mica si am pasat doar jumatate din bucatica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana imi pare f rau ca ai trecut prin asta si stii ca sunt alaturi de tine cand ai nevoie.
Pupici ptr scaiul cu marsupiu
Eni eu ii dau banana si nu a aptit nimic

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

VA SALUTAM SI NOI DIN NOU,
RGE - spui ca l-ai regasir pe D-zeu...ma bucur tare mult.Parerea mea este ca ai facut fffff bine sa-ti regasesti in sotul tau iubirea cea mare a vietii tale.Te admir.Si DD spune ca trebuie sa iubim aporapele ...indiferent cum ar fi cu bune cu rele dar important este sa pui mare pret pe cele bune...ca cele rele sa ramana doar umbre...
MULTE BAFTA!
Si ca sa ma laud si eu dragele mele prietene...azi ROBERTEL al meu a papat jum de mar copt.El deschidea guritza maaaare cand vedea lingurita,punea si manutza pe ea,ca sa o ajute pe mami si culmea a papat fara barbitza...uitase mami de ea...dar bine a facut ca nu a risipit nimik.
Sper sa va placa montajul meu,indeosebi fundalul sonor,e preferatul lui Robert de cand era in marsupiu la mami.

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6040720
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

eu de ce nu vad???cere parola

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pupici ptr scaiul cu marsupiu

poze si filmulete

povestea nasterii

Roxxy

Everybody

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

oare ce mai vroiam....profit pt ca Iulia e cu mama afara...

sa urez bun venit noilor mamici si bebici!
sa va spun ca aveti niste copilasi super (am vazut toate pozele intr-o zi cand am mai avut putin timp si am profitat sa cunosc bbii)
na ca mai aveam atatea de zis si acum nu stiu ce....
Ank nu se supara nimeni ca ai scai...

Mergi la inceput