Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
Roxana imi pare rau pentru tot prin ce ai trecut ...si eu am avut probleme de comunicare la inceput cu sotul... dar in timp am reusit sa le remediez...
Si sa stii ca tuturor ne-a fost dor de tine si de ursulet
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Ce mai face graviduta noastra preferata? Cum te mai simti? Creste burtica?
Raulito ce face?
Uite un de la mine si de la Matei pentru voi trei.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ce bine ca sunt singura graviduta de aici si nu se supara nimeni .
Raulito e acelasi urias pe care il stiti... mai nou isi canta singur sa adoarma ...se intoarce de pe spate pe burta doar cu un scop precis ... sa ajunga la tasu ... dar e cuminte si doarme destul de mult incat sa imi staisfac si eu nevoia asta de somn de la inceputul sarcinii
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
RGE spune:
ROXY, ADINA va multumesc din suflet pt tot!!
ADINA sa sti ca ai dreptate..cu tot..ce sa va spun ..acum nu prea am starea necesara sa va povestesc tot..si oricum la noi povestea dureaza de multe luni bune ...dar asa in mare...traiesti o poveste de dragoste nemaintalnita, iubesti si esti iubit la maxim si apoi se naruie totul..iti spui mereu mie nu o sa mi se intample niciodata, el este altfel, noi suntem altfel....pe timpul cand eu eram gravida, primeam tone de flori de la sot, eram rasfata si iubita, mi se oferea tot ce-mi dorea, aveam un om extraordinar langa mine..ma ajuta mereu..el calca, el intindea rufele, era sotul model ca intotdeauna..mergea cu mine peste tot la dr, la ecografii....apoi dupa nastere sa aflu ca in tot timpul asta el s-a culcat cu alta femeie..iti dai seama..soc...mi-a cazut parul, saptamani intregi de nemancat, de urlat de durere, te intrebi de ce mie, nu se poate, nu e adevarat..am facut totul perfect...te certi cu Dumnezeu, il condamni....apoi mi-am pierdut credinta si am inceput un lung sir al razbunarilor pt a-l face sa sufere..si a suferit si el..apoi l-am regasit pe Dumnezeu care in timp ce vroiam sa divortez m-a pocnit cu o iubire enorma pt sotul meu si m-a facut sa vad viata altfel...imi doream o sansa sa-l recuceresc, sa ne fie iar bine insa m-am lovit de un om dur, rau..foarte schimbat...era un alt om..si toate din cauza dorintei mele de a-l face sa sufere...cand el dormea pe jos ca un caine si suferea pt ce facuse si vroia o sansa eu imi distrugeam verigheta si plecam de acasa ca sa-l fac si mai mult sa sufere..s-a apucat de bautura rau, eu mi-am regasit linistea la biserica si tot acolo am aflat multe raspunsuri....iubirea adevarata este cel mai greu de daruit....primesti si iti doresti sa fi iubit dar iubirea adevarata se daruie ...si daruind, fara sa primesc, usor usor am inceput sa topesc gheata(gheata fiind sotul meu)..au fost multe momente cand mai aveam un pic sa ne luam la bataie, ne-am vorbit urat, ne-am schimbat amandoi...imi doream macar sa regrete si sa-mi aduca flori, sa lupte el pt noi, dar atunci cand el regreta si vroia sa incepem alta viata eu dadeam cu noroi orbita de durere si dorinta de razbunare..sunt multe de spus, mult prea multa suferinta, lacrimi..ma bucur insa ca dupa 6 luni am trecut de faza "de ce mie?..nu se poate..nu mie, nu e adevarat, ma iubeste enorm.."...asa ca acum stiti adevarul ...stiu ca multe dintre voi or sa spuna ca sunt fraiera sau proasta ..asa ziceam si eu inainte sa mi se intample...ziceam ca NICIODATA nu o sa iert asa ceva..insa cand esti pus in fata faptului implinit iti dai seama ca viata e altfel..nu sti niciodata ce-ti rezerva viitorul..cam atat ca nu vreau sa va supar..pupici
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
Adina cand citesc prin ce treci ... ma gandesc cu infrigurare ce ma asteapta .
Vrem sa ne mutam la casa undeva la 10 km de Timisoara ca ne va fi foarte greu cu spatiul pe care il avem pentru 2 copii.In Timisoara ar fi foarte greu sa ne mutam la casa la ce preturi sunt .... brrrr.
Dar 10 km sunt ok e la o aruncatura de bat.... doar ca am o singura problema trebuie sa dau de carnet ...upsss
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
cristi07 spune:
RGE, bine ai revenit, ursuletul tau este tare scump.
imi pare rau pentru problemele tale, sper ca sunt rezolvate sau pe cale sa se rezolve.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
RGE spune:
ANK eu ti-am mai urat sarcina usoara prin capitolele trecute dar o fac si acum..sa dea Dumnezeu sa fie bine si de data asta..sarcina usoara !! ..pupici
CRISTI multumesc frumos!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
RGE am inceput sa plang ...stiu ca nu de lacrimile mele ai nevoie.... dar eu te sustin ... pentru ca pentru mine orcine merita a doua sansa... Nu esti fraiera sau proasta ...pur si simplu iubesti si ai un copil cu barbatul pe care il iubesti... ... lupta pentru ce e al tau
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by RGE
Roxana, meriti tot respectul pentru puterea de a te lupta pt ce este al tau!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ank83 spune:
Uitati un site cu scutece momi http:// www. mykids .ro ... sunt foarte bune eu le-am incercat ... sunt subtiri si au forma ca pampersurile nu au bath lotion.. au un elastic super la spate... si sunt si ieftine aici ..cele pt 8-18 kg sunt 54 de buc la 26 ron...sunt curioasa cat sunt de seriosi...azi am facut comanda...
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
RGE multumesc de urari ...le-am citi si atunci dar nu am raspuns ... gravidele astea .
Cand mi-am facut analizele mi-a iesit o infectie urinara... am refacut marti urocultura... sper sa fie vreo greseala la mijloc... maine aflu rezultatul... si merg sa imi si refac ecografia ca data trecuta nu i se vedea inimioara ... avea doar 5 sapt
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito