Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
RGE spune:
Buna ziua fetelor, mi s-a transmis ca ati intrebat de mine..va multumesc mult...da este adevarat ca va citesc din umbra ca sa zic asa..am avut o jumatate de an oribila..cea mai oribila perioada din viata mea...am fost la un pas de divort cand aveam cea mai mare nevoie de liniste ca sa ma refac dupa sarcina, nastere si sa-mi cresc copilul asa cum trebuie...am incercat de multe ori sa vin si sa va povestesc, simteam nevoia ca voi cele langa care am stat 9 luni din viata si care m-ati cunoscut foarte bine sa fiti alaturi de mine insa de cate ori incercam sa scriu cate ceva nu prea am mai fost bagata in seama din pacate...de cate ori intrebati de mine ma bucuram, intram si scriam dar din pacate "neauzita"..va citesc in continuare cu drag..nu am cum sa uit ca non-stop 9 luni am plans, am ras, la durere , la suferinta, la bucurie am fost toate aici..eu va pup pe toate, va multumesc din suflet celor care si-au adus aminte de ursulet..suntem bine si va dorim si voua din suflet numai bine!!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
aveti si cateva poze noi daca vreti sa le vedeti.
http://community.webshots.com/album/562065172MILnXc?start=48
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Eu tocmai intrebasem de tine si speram sa nu te superi pentru comentariile facute. Imi PARE SINCER RAU ca ai trecut prin atatea momente grele. Acum ma simt tare prost ca am crezut ca esti suparata pe noi. Ma bucur ca nu esti suparata pe noi. Eu mi-aduc aminte ca atunci cand m-am inscris prima oara la odisee. pe la cap 16, tu si cu BB erati cele mai active. Mi se parea ca voi erati sufletul grupului si din cauza asta mi s-a parut ciudat ca nu mai intri decat f f rar.
Acum esti mai bine? Sa stii ca daca ai nevoie de un umar sau de o vorba buna, eu sunt aici. Uite un pt tine si pentru rusulet.
quote:
Originally posted by RGE
Buna ziua fetelor, mi s-a transmis ca ati intrebat de mine..va multumesc mult...da este adevarat ca va citesc din umbra ca sa zic asa..am avut o jumatate de an oribila..cea mai oribila perioada din viata mea...am fost la un pas de divort cand aveam cea mai mare nevoie de liniste ca sa ma refac dupa sarcina, nastere si sa-mi cresc copilul asa cum trebuie...am incercat de multe ori sa vin si sa va povestesc, simteam nevoia ca voi cele langa care am stat 9 luni din viata si care m-ati cunoscut foarte bine sa fiti alaturi de mine insa de cate ori incercam sa scriu cate ceva nu prea am mai fost bagata in seama din pacate...de cate ori intrebati de mine ma bucuram, intram si scriam dar din pacate "neauzita"..va citesc in continuare cu drag..nu am cum sa uit ca non-stop 9 luni am plans, am ras, la durere , la suferinta, la bucurie am fost toate aici..eu va pup pe toate, va multumesc din suflet celor care si-au adus aminte de ursulet..suntem bine si va dorim si voua din suflet numai bine!!
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Mai ce baiat frumos si ce dor imi era de el . E dementiala poza cu lalelele galbene. Sa stii ca ma bucur ca ai revenit si sper ca de acum inainte sa ne povestesti zilnic despre ursulet si despre tine.
quote:
Originally posted by RGE
aveti si cateva poze noi daca vreti sa le vedeti.
http://community.webshots.com/album/562065172MILnXc?start=48
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
pet.cost2005 spune:
Neata ... pe la pranz!!!
Bea, la cat mai multe lunite, sa fii fericita si sa ii aduci numai bucurii mamei!!! Si tatalui, desigur
Astazi sunt pusa pe fapte mari ... am calcat o mare parte din muntele care ma astepta de sapt. trecuta (da' mai am), am facut prajitura/placinta cu mere .... suuuuuper usoara si buna ... am facut papica pt. Silvia ...
Asa ... am o garmada de chestii in cap, sa raspund pe la fete ... pe-aici nu se recomanda sucul de citrice decat dupa 1 an. Cica e prea acid pt. stomacelul lor.
alina - superbe pozele cu inceputul vostru de diversificare .... si bafta in continuare!
Silviuta nu vrea zeama chioara, prefera pireul, deci tre' sa-i fac papica mai solida ...
Adina cred ca e in febra pregatirilor de botez si vacanta in Olanda, de aia nu prea mai da pe-aici ... da' o asteptam cu impresii si poze, cand s-o mai elibera putin. Ca tare ne e dor de mesajele ei. Da' cami, pussi, anka ???
Fata mea nu suporta incaltarile, iar sosetutele nici atat. Isi freaca picioarele pana se descalta singura ... Sa vedeti cum ne plimbam noi . Si are mereu picioarele calde sau chiar transpirate ...
Hai ca am facut varza din mesajul asta ... da' ma grabesc ca tre' sa papam. MAi revin dupa-amiaza, intr-o pauza de calcat ...
Petronela si Silvia
adinag spune:
Buna,
daca tot se face apelul, zic si eu prezent!
Sunt foarte ocupata, am multe pe cap si nu apuc sa scriu. Plus ca vorbiti mult de diversificatie si eu inca nu-s inscrisa la acest capitol!
Victo, imi pare rau ca iarasi nu-i in regula! Nu ma pricep si poate ar fi intr-adevar cazul sa mai consulti un medic!
Ellis, citisem acum nu demult de problemele tale. Dar oare asistenta medicala stie mai bine decat medicii? Nu stiu, mi se pare cam enorma cantitatea de vitamina D, aici sunt foarte atenti cu ea pentru ca un surplus de vitamina D este foarte nociv pentru rinichi, motiv din care fara control la sange nu se da. Pentru ca ,,, coaste in afara NU sunt un semn de rahitism. Adica nu este reciprocitate: copiii cu rahitism au coastele evazate, dar coaste usor evazate nu inseamna nici pe departe rahitism! Eu as consulta un alt medic, in locul tau. Adica o a treia parere... Parerea mea!
Roxana , sa stii ca eu intrebam din cand in cand de tine. Si cand ai intrat sigur te-am luat in seama 8daca eram si eu pe-aici), si am simtit ca nu este totul ok, insa am avut impresia ca nu vrei tu sa vorbesti despre cele intamplate. Este si greu, sa stii ca eu te inteleg, uite eu am trecut printr-un divort si stiam ca dupa o nastere urmeaza o perioada tare grea, de multe ori, cu barbatul. Din multe motive...
Dar nici sa te bagi in sufletul omului nu se poate!
Apoi, intr-un forum pe de o parte e usor sa povestesti, fiind intr-un oarecare anonimat, pe de alta parte e si greu, noi vedem numai o parte din viata fiecaruia, ceea ce este fiecare de acord sa ne arata. Si daca multe fete povestesc numai ce bine-i acasa, ce grijuliu e tati, ce mamici fericite si sotii fericite sunt, e greu sa vii sa-ti pui problemele pe tava, cu riscul sa vina alta sa zica: ei, nu inteleg, imi pare rau, al meu e asa de buuuun! :-)
Nu ca ar face cineva neaparat asta, dar e frica din noi.
Mie mi-a fost dupa nastere tare greu, am fost in depresie, si cand am zis ceva, m-a deranjat cumva sa aud afirmatii de genul: ei, gata, linisteste-te!
Pai nu sunt in agitatie, nu-mi pierd chiar capul (poate :-) si nu sunt chiar lipsita de orice urma de inteligenta. Insa una stii cu capul, alta cu inima...
Eu sper din toata inima ca esti bine, si daca doresti sa vorbesti, oricand (sa stii ca eu acum pentru tine am scris, ca zau ca nu am timp si nu vreau sa sar atatea posturi de la alte fete, ma simt cumva vinovata si atunci mai bine nu scriu decat prea selectiv). Dar acum a fost musai! :-))
Imi aduc insa bine aminte cand ai scris candva (anul trecut inca) cum ca esti intr-o perioada de reindragostire cu sotul tau... Daca vrei sa ne povestesti, sa stii ca vei gasi multe urechi sa te asculte! (pe nemteste este expresia: ascut urechile! si fii-mea si le ia si le trage cu degetele in sus, arata asa dulce!)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
de graviduta noastra mai stie cineva?
si mamicile de gemeni?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
helou
va citesc si eu din umbra ca .... hormonii astia sunt cam pacatosi ... de abea am scapat de ei si iar sunt calare pe mine
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Eni eu i-am mai dat piersica,pepene rosu,banana
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
yamiiiiiii
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
adinag spune:
Ah, inca ceva... Petro are dreptate, ca sunt in febra pregatirilor si inscrierea la scoala a Jasminei (in sfarsit, dar nu unde voiam eu) plus copil cu personalitate prea mare (alegeti voi care din ei, sigur nu dati gres ;-) plus cautam o casa si probleme cu banca, credite etc...
Mama nu a mai putut sa vina sa ma ajute deloc, doi copii singura, fiecare dupamasa si seara singura cu ei, scoala-te dimineata sa ajunga la gradi etc. etc.
ar revin cand e mai usor, promit!
Roxxy80 spune:
Ce mai face graviduta noastra preferata? Cum te mai simti? Creste burtica?
Raulito ce face?
Uite un de la mine si de la Matei pentru voi trei.
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by cristi07
de graviduta noastra mai stie cineva?
si mamicile de gemeni?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
helou
va citesc si eu din umbra ca .... hormonii astia sunt cam pacatosi ... de abea am scapat de ei si iar sunt calare pe mine
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito