Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!
La multi ani! sarbatoritilor de azi!

Victo...ce rau imi pare de puiul tau ca il tot inteapa si nici analizele nu ies bine...care ar fi cauza, ce ti-a zis dr.?
E greu sa ii ia sange? Ca si noua ne-a dat dr. un card de analize! Dar sa mai treaca ceva timp de la vaccin sa nu imi traumatizez copiul chiar asa repede cu atatea intepaturi!

Si a mea a luat in greutate foarte putin...doar 200 gr in ultima luna (luna trecuta luase 300gr)...si sunt cam trista din cauza asta...mai ales ca e si micuta, avem doar 63 cm. MAi e cineva asa mic la 6 luni?

Stefania...despre ce subiect vorbesti...ca si eu sunt suprasuprasupra...ponderala..

Cristina...tu ai inceput...asa ca lasa fetele sa vorbeasca! Oricum...vad ca si Andra s-a bagat pe unul...sa vedem cine mai ramane si pentru mine! Cred ca sotul

Acu sa va zic si de noi...am fost la vaccinofff...
La control 200 gr luate in ultima luna, adic avem acum 7300gr si 63 cm (mititica)
Dr. a zis sa ii dau cereale cu fructe seara ca sa nu ma mai trezeasca noaptea (ca azi noapte de la 1 pana la 6 numa cu tzatzi in gura a stat)
A zis sa ii dau si ou si suc de fructe dupa masa de pranz. Ne-a dat sa luam Calcarea carbonica (pentru ca ii cam transpira caputul si nici nu a luat bine in greutate, plus ca nu papa nici prea grozav). Fontanela e bine...chiar daca e un pic mai mare (Victo...parca si tu ziceai ceva de asta!) e in evolutie si e ok.
Trebuie sa o fac sa pape mai multa papica...dar cum? ca ea doar cateva varfuri de lingurita papa...in rest doar tzatzi vrea.
CAm atat...aaa...am zis mai sus, ne-a dat analize de facut: hemoleucograma, sideremie, calcemie, fosforemie, FA, glicemie. O fi greu sa i i-a sange..ca mi-e rau mie de pe acum

Pupicei la bebei frumosi si mamici dragastoase!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

creem, da, data asta a fost greu...cam 10 minute in care copilul a plans intruna..intepat de 2 ori..miscat acul ala in toate parile sa gaseasca vena..apasat pe manuta sa picure sangele..ce sa zic..mi s-a facut rau..a trebuit sa ies la aer..

da, si stefanut are caputu mare,,44 cm.si fontanela..si un pic de rahitism..nu stiam ca si pt asta se face analiza de sange

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Vai de mine...saracutul bebe! Asa tare l-au chinuit?
Cred ca o sa aman cat pot analizele astea

Pupam micutul Stefanut!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Prin ce se manifesta "un pic" de rahitism la voi? Noi avem xoastele putin evazate si fonatanela cam maricica..plus transpiratia la caput. In rest nu sunt semne. Voi ce analize ati facut?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alina, ce-am mai ras la pozele cu lingurita delicioasa ! O intrebare, cum ai facut consistenta piureului, ca in poze nu pare prea curgator.

Victo, imi pare rau pentru Stefanut si pentru tine, si eu zic sa mai ceri o parere

Stefania, n-am sarit mesajul dar daca n-am deschis subiectul, ce era sa zic ?

Creem, era vorba sa deschidem pe Femina Intim un subiect cu mamici care doresc sa slabeasca in timp ce alapteaza, asa, incet, fara sa piarda productia de laptic. Intre timp subiectul a fost dezbatut si aici intre noi (vezi Stefania ce pierzi daca nu intri la apel ?).

Imi tot zumzaie ceva in cap, vroiam sa mai spun ceva dar nu mai tin minte.

In afara de asta, ma tot intreb ce face Adina noastra...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte de ceva...mi-a zis dr. sa ii fac masaj la picioruse sa nu faca platfus...voua v-a zis asa ceva...sau doar la noi fiindca e cazul? Ca n-a zis ca e ceva anormal..doar sa ii fac, ca sa i se formeze scobitura

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

mami de Sophia

Mai sa sti ca si eu ma gandeam la ea (Adinag) zilele trecute...ca n-a mai intrat de ceva vreme si ea venea cu sfaturi tare bune!
Si nici Anacami parca nu prea a mai intrat din cele vechi...ca asa multe n-au intrat, nici RGE, nici Dany2007....pe unde umblati mai fetelor?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

creem, pai asa..la aspect..are fruntea bombata..fontanela mare(cam de 4/3)..si costele putin..asta mi-a zis si ortopedul.nu stiu exact cum se cheama analiza, ca hartia e la sotul.vad dupa amiaza cd ajunge acasa.
asa a fost de data asta la analize.pana acum dura cam 5 min si ii gasea vena reped. ce sa zic..multa bafta...

nu stiu de masaj

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mihuta
...
Stefania, n-am sarit mesajul dar daca n-am deschis subiectul, ce era sa zic ?

Creem, era vorba sa deschidem pe Femina Intim un subiect cu mamici care doresc sa slabeasca in timp ce alapteaza, asa, incet, fara sa piarda productia de laptic. Intre timp subiectul a fost dezbatut si aici intre noi (vezi Stefania ce pierzi daca nu intri la apel ?).

Imi tot zumzaie ceva in cap, vroiam sa mai spun ceva dar nu mai tin minte.

mami de Sophia

pai eu sincer v-am mai citit dar recunosc ca pe apucate si cam la repezeala
sincer n-am vazut caci mi-ar fi sarit in oki...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, BB. Eu nu mi-am facut griji ca a luat 400 de grame , dar mi s-a parut asa de ciudat. Ar fi grav daca ar continua sa ia cate 1 kg pe luna .

quote:
Originally posted by bb_yasmi

roxxy, iasmi de la 4 luni jumate pana la aproape 5 luni jumate (aproape o luna) a luat tot asa 400 gr, apoi urmatoarea doua sapt a pus 400 grame. ufff sper ca m-am facut inteleasa..deci prima data a luat 400 gr in aproape o luna apoi a luat tot asa dar in doua sapt!! deci nu ai de ce sa iti faci griji, de acuma vor lua tot mai putin...tu iti dai seama ce ar fi dc ar lua 1 kg pe luna in continuare???

gata fug inapoi la smotru...dar revin!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput