Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 21
clau_geo spune:
si eu am facut tot 2d pana acum si nici nu s-a pus problema sa fac 3d deoarece dr mea a zis ca vede ok pe 2d.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
face cineva un capitol nou, ca eu inca nu stiu cum se face
21+
piolica spune:
Eva, crezi ca numai freshnana ne lasa sa crapam aici pina o vedem? dar de musette, ce sa mai spunem? la inceput ne zapacea ca ea nu stie... acum vad ca a pus poze cu ecografiile, frumoase, le-am admirat, insa cu ea nik-nik...
si cite alte burtikutze fara poze mai avem... nici nu vreau sa le enumar.
chiar am mai dat o raita printre poze, clau-geo, esti o dragutza, ce dragutza, frumoasa de-a dreptul. mama ce par poti sa ai!
fetelor, va dati seama ca nimeni nu va obliga sa va puneti pozele aici, dar sincer ne-ar face mare placere, cel putin mie, sa va vaz, sa stiu cu cine vorbesc.
22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
clau_geo spune:
vroiam sa va zic ca au mai trecut intepaturile asa ca m-am linistit.
celor care m-au incurajat
21+
clau_geo spune:
Piolica saru-mana frumos pt vorbele tale, dar pot sa spun ca tocmai m-am tuns ca incepand de anul trecut din mai nu m-am mai vopsit si acum l-am taiat pana la umeri ca sa ramana doar cel natural :) oricum intr-un an e la loc ca, creste repede mai ales acum :))
21+
clau_geo spune:
o sa adaug si poze mai noi saptamana viitoare dupa ce ajung si eu sa ma aranjez un pic, ca de cand stau in pat nu mai arat ca inainte, parca am mereu cearcane iar parul nu se mai aseaza deloc .
21+
piolica spune:
clau_geo, sint ferm convinsa ca inca esti o dragutza, ai o fata foarte frumoasa, deci rau nu are cum sa-ti stea.
dragelor, as fi facut eu capitol nou acum, insa ma grabesc. in 2 minute trebuie sa plec. mii de scuzeeee.
22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
clau_geo spune:
Multumesc frumos Piolica
S-o gasi cineva sa ne faca un capitol nou :) ii dam multi daca il face
21+
rain_lover spune:
Eu am cerut sa mi se spuna cum, ca eu tot timpul sunt online, dar....
19+ Eva Maria
clau_geo spune:
Piolica in pozele tale am vazut niste botosei roz care sunt tare frumosi si vroiam sa te intreb de unde i-ai luat?
21+