Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 11
kindaras spune:
Felicitari Alina, e super faina rochita ! sa o porti sanatoasa si cu alta ocazie ! griul e o culoare foarte eleganta, iar rochitele pana la genunchi sunt preferatele mele - mi se par mult mai sexy decat mini ..
pup si duminica placuta tuturor !
ppisic, drum bun !
aura13 spune:
buna fetelor,
sunt noua pe aici, dar tot citesc de vreo 2 zile si am gasit o multime de lucruri interesante. am si eu o maaare problema: sunt insarcinata in 5 luni si peste 2 saptamani trebuie sa merg la o nunta - bineinteles ca nu mai am nici o rochie care sa-mi vina. vreau sa-mi fac o rochie cu taietura sub sani (gen babydoll) pe care s-o pot purta si mai tarziu in sarcina (mai am 2 nunti in vara).
aveti vreo idee, ca eu nu prea gasesc modele (eventul si cu tipar).
mentionez ca sunt incepatoare in domeniu ... mi-am mai facut eu vreo 2 rochii de seara, dar "dupa ureche" cu folosind un anume tipar ... si au iesit ok.
multumesc anticipat pt ajutor!!!!!
midasnu spune:
Alina, felicitari, imi place mult rochia.
Aura, uite aici poate te inspira... prin burda mai sunt modele de gravida, cu tipar, apar o data pe an, in general in luna 8.
mult spor fetelor!
Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008
Guguluff spune:
Diana, merci mult. Distractie placuta si petrecere frumoasa la nunta. Asteptam rochita cand reusesti sa o termini; banuiesc ca e designul tau deci trebuie sa fie deosebita, unicat
Kinda, merci. Chiar imi place si mie lungimea asta si mi se potriveste, cred eu. Cum merge cu rochia? Si mie mi-a placut mult modelul ala si culoarea vad ca e ca in revista. Abia astept sa o vad gata pe a ta. Ce material ai folosit?
Aura, nasica de la nunta la care am fost era graviduta in 8 luni si avea o rochie tot babydoll crem, bustul era totalmente brodat cu margelute mici albe si negre si partea de jos era un triplu voal cred. Ia un tipar de aici, pe gratis: http://www.burdafashion.com/en/DOWNLOAD/Free/1333669-1413206.html si partea de sus o iei de la vreo tunica sau de la topul empire si partea de jos o incretesti mai mult ca sa-ti vina si cand o sa ai burtica mai mare.
Elena, merci mult. Acum urmezi tu cu rochia pt botez
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
kindaras spune:
Salut !
si multumesc Guguluff si Elena pt video-ul cu fermoarul .
da' eu eram nebuna, credeam ca fermoarul se coase astfel incat daca tragi de material in parti , sa nu se vada decat fermoarul , si l-am cusut asa strans si abia pot sa ma imbrac cu rochita , cineva trebuie sa imi inchida fermoarul , ca eu ma chinui singura de inebunesc, va pun o poza cu rochita , mai trebuie sa ii fac tivul si sa ii pun pe bretele niste paiete cum am pus in fata ( a propos de ce spuneai , Guguluff, 'paiete si alte nenorociri' , am ras cu lacrimi si eu tot paiete imi pun pe rochie). nu prea sunt multumita , parca nu e perfect dreapta ... ... se vede ca mai am de mancat mamaliga pana o sa imi iasa ceva cum trebuie ..
rochita e din voal simplu , tre' sa o las balta cu materialele astea pretentioase si sa ma apuc de ceva bumbace deocamdata.
mai pun o data linkul la poza : http://s280.photobucket.com/albums/kk198/kindaras/croitorie%20experimentala/?action=view¤t=rochita.jpg
olympia spune:
Guguluff, Kinderas, ati facut niste rochii grozave, care va stau foarte bine! Cred ca Alinei i-ar fi mers insa alti pantofi, mai inalti, asa ca o sugestie, poate si parul ridicat...sa sublinieze aerul ala mai retro, cu etola...
Kinderas, tu arati beton in poza, imi place si lungimea si in general toate proportiile rochiei, care cred eu chiar te avantajeaza!
Guguluff spune:
Kindaras, e super rochia. Dupa ce o bibilesti o sa fie ca cea din revista, chiar mai ceva. Eu ma refeream la rochiile de seara prea impopotionate, cu mii paiete si tull si funde si... si ... A ta e simpla si paietele sunt niste accente, nu predomina. Si in plus iti sta super, bravo!
Olympia, ce sa zic. Merci. Tocuri mai inalte nu port si nici nu prea am. Parul ridicat nu l-am pus ca nu eram bronzata pe spate si sunt plina de alunite, asa m-am simtit mai "acoperita". Poate alta data, mai la vara acum am fost mai conservatoare.
kindaras spune:
Multumesc pentru aprecieri fetelor !
m-ati facut sa iau rochia la puricat sa vad exact ce nu imi place si sa repar ce se mai poate .. multumesc .
imi spuneti si mie dintre cele care au manechin , poate el substitui proba ? -daca e pe marimea mea - am vazut ca sunt cu marimi reglabile -si cam cat costa ? eu sunt singura acasa toata ziua si nici nu am oglinda mare , mi-ar prinde bine sa nu ma mai imbrac-dezbrac de 100 de ori degeaba
olympia spune:
Guguluff, pentru ocazii de-astea merita o pereche...sa privesti lumea mai de sus.
Kindaras, cred ca pe tine te-ar ajuta oricum mai mult decat ma ajuta manechinul meu pe mine...Ai un corp frumos proportionat!
Cat costa si de unde se cumpara, nu mai stiu, pt. ca am iesit din business de vreo trei ani...
Guguluff spune:
Olympia, pt ocazii mi-ar trebui o pereche de silicoane si asa nu s-ar mai crampona lumea de inaltime... Dar asta e, cui nu-i place nu se uita ca nu putem fi toate 90-60-90 si de 1,80m.
Kinda, gaseste-ti marimea buna din Burda si mergi aproape la sigur. Eu asa fac si le probez de 2 ori, poate. La bluze se considera masura in functiede bust si la pantaloni si fuste in functie de sold. Manechin, ar fi frumos...si eu visez la o camera pt croitorie, cu masina de cusut, masina de surfilat, dulapuri cu materiale si pasmanterie si normal un manechin reglabil. Vise...