Leziune pe gingie

Leziune pe gingie | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet, ajutati-ma!
Fetita mea ,de 4 ani si 3 luni are de doua saptamani desupra maselutei de sus care urmeaza caninului( 65 in termeni de specialitate)o leziune ca o mica gaura in gingie.Am fost cu ea la mai multi stomatologi ( am ajuns pana la facultatea de stomatologie -catedra de pedodontie) si nimeni nu stie sa-mi spuna ce este si mai ales cum se poate vindeca.Am incercat, la sfatul medicilor, cu tinctura de propolis, cu solutie preparata in farmacie cu antibiotic dar fara nici un rezultat.Gingia s-a retras atat de mult incat se vede putin si radacina dintelui.
Parerea doctorilor este ca rana ar fi putut fi provocata de un periaj mai agresiv.
Acum dr mi-a spus sa nu-i mai dau cu nimic si sa mai mergem peste cateva zile sa o vada.Sunt foarte ingrijorata, mai ales ca au trecut aproape 3 saptamani si nu vad macar o ameliorare.
Am scris in speranta ca poate cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare si ne poate da un sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Noa, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate ar trebui sa cauti pe google pe site-uri medicale straine. Uite http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hole+in+gums&meta=, poate iti foloseste. Oricum, multa sanatate la micuta. Am intrat pe acest subiect cand ti-am vazut postarea de azi, cu rugamintea sa-mi spui si mie, eventual PM, ce s-a intamplat cu pediatra Adriana Roman, pe care o avem si noi. Am postat intrebarea si la subiectul cu medici pediatri, dar probabil nu ai vazut-o. Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Da-mi PM-ul tau si-ti raspund cu placere.Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Imi poti trimite PM, dand clic pe simbolul rosu PM de deasupra mesajului meu. Dar asta inseamna sa-ti activezi si tu PM. Daca nu, poate imi poti trimite un email (dai clic pe plicul de deasupra mesajului meu). Multumesc mult.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput