Va rog din suflet, ajutati-ma!
Fetita mea ,de 4 ani si 3 luni are de doua saptamani desupra maselutei de sus care urmeaza caninului( 65 in termeni de specialitate)o leziune ca o mica gaura in gingie.Am fost cu ea la mai multi stomatologi ( am ajuns pana la facultatea de stomatologie -catedra de pedodontie) si nimeni nu stie sa-mi spuna ce este si mai ales cum se poate vindeca.Am incercat, la sfatul medicilor, cu tinctura de propolis, cu solutie preparata in farmacie cu antibiotic dar fara nici un rezultat.Gingia s-a retras atat de mult incat se vede putin si radacina dintelui.
Parerea doctorilor este ca rana ar fi putut fi provocata de un periaj mai agresiv.
Acum dr mi-a spus sa nu-i mai dau cu nimic si sa mai mergem peste cateva zile sa o vada.Sunt foarte ingrijorata, mai ales ca au trecut aproape 3 saptamani si nu vad macar o ameliorare.
Am scris in speranta ca poate cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare si ne poate da un sfat!
Noa, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate ar trebui sa cauti pe google pe site-uri medicale straine. Uite http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hole+in+gums&meta=, poate iti foloseste. Oricum, multa sanatate la micuta. Am intrat pe acest subiect cand ti-am vazut postarea de azi, cu rugamintea sa-mi spui si mie, eventual PM, ce s-a intamplat cu pediatra Adriana Roman, pe care o avem si noi. Am postat intrebarea si la subiectul cu medici pediatri, dar probabil nu ai vazut-o. Multumesc. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Imi poti trimite PM, dand clic pe simbolul rosu PM de deasupra mesajului meu. Dar asta inseamna sa-ti activezi si tu PM. Daca nu, poate imi poti trimite un email (dai clic pe plicul de deasupra mesajului meu). Multumesc mult. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)