Piei, ispita.... dulce (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Balbina spune:
Gabi, de blatul de amandina nu stiu, dar pandispanul sigur il poti congela. Cred ca si amandina merge, nu vad de ce nu. Multa sanatate copiilor!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
mariussimiuc spune:
Blatul de Amandina e tot un soi de pandispan.
Gabi,sanatate multa la pui!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Natalia, fetelor... azi am congelat niste albushuri cam cat timp crezi ca pot sa le tin?
am facut ciorba de burta mi-au ramas multe, am facut o praji cu cocos, cioco, crema de vanilie...dar tot mi-au ramas
ce altceva as mai putea face cu ele?(in afara de bezea)
gabi, multa sanatate copilashilor, eu nu am congelat nici o praji niciodata, nu stiu ce sa te sfatuiesc
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Balbina spune:
Monica, prajitura recenta cu mure am facut-o tocmai cu niste albusuri descoperite in congelator, uitasem de ele cred ca vreo... jumatate de an, daca nu ma insel. S-au batut excelent. Numai ai grija sa nu nimereasca pic de galbenus in ele, iar recipientul sa fie curat, fara urme de grasime.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
monica-elizabet spune:
multumesc,
eu le-am congelat in pungulitza de plastic din lipsa de spatiu
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau!
Nimeni nu mai prajitureste nimic?
Eu am facut zilele astea un chec si un salam de biscuiti,iar ieri am facut o placinta cu iaurt,fortata oarecum de imprejurari. Am trimis sotul la cumparaturi si a luat iaurt fara grasimi,pentru ca arata bine ambalajul si s-a gandit el ca nu-i buna prea multa grasime.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Balbina spune:
Miha, buna logica barbatului, cica sa ia pt. ambalaj si ce scuza a gasit, cica fara grasimi e mai bun
Mmm, apetisante bunatati ai gatit. Eu in we asta am facut 2 torturi pentru cineva: unul de ciocolata cu visine, si un medovik. Din primul am avut ocazia si sa gust, e bestiala combinatia de ciocolata cu visine.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
monica-elizabet spune:
ce faceti fetelor? ce-ati mai pregatit bun?
eu acum cateva zile am vazut la cofetarie un tort cu crema de branza si fructul pasiunii si am facut si eu dar dupa reteta mea
Tort cu branza si fructul pasiunii si Sectiunea
semintele eu am pus doar cateva pe deasupra pentru aspect in rest nu-mi plac
cu mentiunea ca pentru tortul de astazi cu fructul pasiunii am folosit asa:
in loc de sucul care trebuie pus in "crema" am pus un iaurt de baut cu gust de fructul pasiunii iar
deasupra in loc de fructe(piersici, mere, etc) este nevoie de 3 bucati mari de fructul pasiunii(care se aleg cam asa...sa se auda cum se misca ceva inauntru...daca nu este desprins nu are suc si este si f acriu) pe care le speli, stergi, tai in doua scoti semintele si sucul le pui la scurs intr-o sita, masori sucul care s-a scurs si apoi adaugi apa(pana se fac 250 ml impreuna apa+ sucul scurs) si mai pui o data peste semintele din sita si amesteci usor pana se scurge tot, apoi amesteci cu zahar sau miere dupa gust si cu un plic de gelatina transparenta si pui peste tort.
semintele le arunci, pastrezi doar cateva pentru decor.
am dat copy la ce am scris pentru hannen la sub cu fructe exotice
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Balbina spune:
Moni, apetisanta sectiune ti-a iesit, stirnesti pofte pe aici
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
mariussimiuc spune:
Va servesc cu un tortulet la aniversarea celor 6 lunite .
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...