Piei, ispita.... dulce (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by nushulica
aveti vreo reteta de corabioare??da sa fie din alea autentice

Da' ce pofte l-au palit pe fii-tu Nusa draga.

Ia vezi...www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/19005/Corabioare-/" target="_blank">asta ti-e pe plac?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

saru'mana miha!!! cred ca asta e reteta...cel putin din ce amintiri am citit eu pe acolo mi-am adus aminte perfect de cum aratau si la cofetarie
perfect maine execut comanda ca azi mi-e prea lene

natalia la multi ani!!!multa sanatate tie si puiutilor mici!!!si sotului bineinteles!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, va pup, sinteti niste scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, cu intarziere ii uram si noi La multi ani lui Vladut! Sa fie cuminte si sanatos! Foarte frumoase pozele!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vad ca Natalia ne-a sarit cu tortul... Poate primim macar o feliuta mica mica de la Gratiela.

LA MULTI ANI MARIUCA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Oana, iti multumesc frumos!

La multi ani pentru Maria de Gratiela! Sa fie sanatoasa, cuminte si aducatoare de bucurii celor dragi!
Astept cu nerabdare sa vad tortuletul.

Miha, tocmai am gustat din tortuletul meu, Vlad a zis ca e foarte bun.

Mergi la inceput

Eeeee...daca Vlad a zis ca e bun inseamna ca asa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumim frumos, tuturor! Off, ce mi-ar placea sa mancam tot tortul intreg impreuna, nu doar o feliuta, si ne-ar prinde asa bine noua.. dar distanta asta ...Las ca poate o data si odata tot facem noi ispititele de dulciuri ale Nataliei o intalnire!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! printesa de Strumfi, sa fii sanatoasa

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Am luat ieri niste zmeura,dar pana am ajuns acasa s-a...stricat... Am reusit sa mai salvez cred ca o cana,dar tot nu mai are acelasi gust...Ma gandeam sa fac niste briose.Oare e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha eu as face spuma de zmeura daca as avea-o
tocmai pofteam acum in fata unui castron 9vazut pe monitor bineinteles ca altfel il haleam de mult)

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput