Bucurii de sept-oct 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
xandrutza_76 spune:
Ramo, acum am vazut ca ai aparut si tu. Servici usor!
P.S. urarea e valabila pentru toate fetele care merg la servici.
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
Alina, si mie imi pare rau ca ai picat la traseu, cred ca tine de noroc, data viitoare o sa ai mai mult, presimt
microunde, sunt total impotriva lor in ceea ce priveste mancarea copiilor (e parera mea, nu ma injurati) nu ii incalzesc papa la microunde. cuptorul meu cu microunde l-am primit, pt.ca altfel nu mi-a cumpara asa ceva; dar recunosc ca il folosesc la popcorn si fff rar la incalzit, mai mult sotul, si stric pt.el
monique, nu ne-a prins ploaia. ai vazut ce tare a tunat ???
super frumoase pozele tale din Herastrau
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Fetelor, cum va descurcati cu vremea asta ? In casa este mai frig decit afara.In ce ii imbracati, ca eu nu mai stiu. Imi este frica sa nu raceasca mai ales ca noaptea se dezveleste.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Cam nasol cu vremea asta. Sotul a racit, eu am racit si acum are si Patry ceva mucisori. Eu noaptea o bag in sacul de dormit, ca ea nu prea sta invelita, plus ca imediat ce e dezvelita sau simte frigul stranuta. Noaptea pun caloriferul electric la ea in camera.
Incearca si tu sa o bagi pe Cosmi in saculet sau nu il accepta? Patry mai nou si la amiaza cand o culc mi-l aduce sa o pun in el
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Ramo, acum am vazut ca ai aparut si tu. Servici usor!
P.S. urarea e valabila pentru toate fetele care merg la servici.
poze cu noi
Bebe
Mercic xandrutza O zi frumoasa si tie fara arsuri!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Lilina pai exact atunci am fugit, cind a inceput sa bubuie. Toata lumea fugea ziceai ca sint furnicute.
Sunt frumoase pozele din cauza florilor cred. Dar sa vezi ce a facut Cosmi. Inainte sa plecam in Herastrau s-a gindit ea sa se dea cu crema de galbenele pe fata. Asa ca a luat o minuta de crema s-a dat pe fata si se stergea pe par. Asa am ajuns noi " gelate" in parc. Am sters-o cit am putut dar nu am mai apucat sa o spal decat seara.
POZE COSMI 1 ANISOR
Monique_new spune:
ramomar si la noi tati e racit mai mult de asta imi este frica.I-am dar niste oscilo sper sa scapam. Sincer nu am incercat sa o bag in saculet, dar la cat de imprastiat doarme ea nu cred sa stea.Dar incerc diseara.
POZE COSMI 1 ANISOR
xandrutza_76 spune:
Monica si eu o bag pe Narcisa in saculet, si doarme bine desi si ea are un stil imprastiat de a dormi. Aveti niste poze foarte frumoase, Cosmi e tare dulce, chiar asa "gelata". Mi-a placut mult poza asta.
Ramo, merci frumos!
Edit: Sanatate multa Patri, Ramo si taticilor de Patri si Cosmi!
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
si la noi e frig in apartament, noaptea pun caloriferul electric iar pe vlad in imbrac cu body, pijama si sosete si il inveles, bineinteles ca peste noapte se dezveleste dar il mai invelesc eu, ca doarme cu mine in pat de o saptamana
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
beatrix spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Multumesc fetelor pt sustinere! pe toate!
Am terminat ieri un subcapitol si drept recompensa azi ma relaxez pe DC! Asa mi-am propus sa fac, luni-joi sa bag ca migu si vineri relax!
Am vazut toate pozele cu Bucuriile si florile! Ma bucur ca e mai multa activitate la capitolul poze! Ma minunez cat de mari s-au facut copii nostri! Nu promit pt deseara dar sigur in week-end o sa incarc si eu niste poze!
Asa cum zicea si Adina, la noi a venit vara! 25-27°C, la soare se simt chiar mai mult!Sper sa o tina tot asa!
Adina, de faza cu microunde ce sa zic! aiic toata lumea procedeaza la fel, e absoult normal chiar se mira daca te aud ca incalzesti mancarea pe aragaz! eu personal, incalzesc laptele tot la microunde dar in cana de portzelan (sau sticla) apoi il mut in sticla de plastic! de fapt absolut tot ce incalzesc in microunde o fac in sticla sau portzelan nu in plastice! evident ca m-i s-a atras atentia ca fac munca de 2 ori, dar asta am decis eu cu cunostiintzele mele despre materiale si radiatii! e vorba de structura si de substantzele din care sunt facute! plasticurile contin materiale nocive (la anumite temperaturi, sub actiunea radiatiilor apar radicali cancerigeni) in timp ce sticla, portelanul nu contin si necesita temperaturi foarte mari (peste 1000°C) pt a l-i se distruge structura care chiar si distrusa nu elibereaza radicali cancerigeni ca nu au de unde! e mult de zis, asta e explicatia in mare! eu zic sa te linistesti intai apoi sa decizi ce faci mai departe! stai calma ca nu ti-ai distrus copii! asa probabil jumatate din populatia globului ar avea cancer! nu exista inca studii care sa coreleze concret legatura cancer-cuptor de microunde! si eu pot sa ma duc intr-un spital cu pacienti bolnavi de cancer, ii intreb daca au cuptor de microunde, probabil 90% din ei spun da si apoi gata public ca uite domne din 100 de oamnei cu cancer, 90 au cuptor cu microunde si din cauza lui s-au imbolnavit! am vazut cum stau treburile si cu publicatiile astea!nu sunt pro cuptor cu microunde, dar nici nu cred ca ne omoara! ca sa va spun opinia mea, aerul pe care-l respiram contine mult mai multi radicali cancerigeni dar de asta nu prea e interesat nimeni sa studieze! probabil ca nu pot spune de maine, nu mai respirati ca va imbolnaviti de cancer!
...revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Monique_new spune:
xandrutza multumim poza aia este facuta de mine, era o tentativa de a ne poza singure.
beatrix oauu, ce vreme frumoasa, exact cum imi place mie, temperatura pana in 30 de grade. In Bucuresti, cica pina pe joi va fi urat
POZE COSMI 1 ANISOR