Fetelor, sunt si eu insarcinata, dupa calculele mele, in 5 saptamani, maine merg la echograf, sa aflu mai multe.
Problema mea este ca, din 30 aprilie, de cand au aparut primele greturi, situatia nu e prea placuta. Mai precis:
- am greturi 24 de ore din 24, cu diverse intensitati
- greturile sunt insotite, uneori, de dureri de burta, ba in partea stanga, ba in partea dreapta, ba generalizat, sunt destul de puternice, ieri seara de-abia daca ma mai tineam pe picioare, ma luase si plansul
- n-am deloc pofta de mancare, inghit cu greu, stiu ca e nevoie pentru bebe
A mai patit vreuna dintre voi asa? Sa simta stare generala, continua, de rau? E normal sau ar trebui sa-mi fac griji?
Sellene , in aceeasi situatie am fost si eu la inceputul sarcinii, imi era f greatza, nu mancam mai nimic, vomitam in fiecare dimineatza si uneori chiar si in timpul zilei si da, am avut si dureri de burta. Durerile de burta din cate stiu nu sunt normale, eu am avut iminenta de avort (si de aici si durerile)mergi neaparat la medic, iti va prescrie un tratament si o sa fie bine. Eu am luat in primele luni nospa, duphaston , vitamina e si acid folic.
O sarcina usoara iti doresc , si sa auzim numai de bine
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
24+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
Multumesc, violeta29!
Eu stiam ca acidul folic e bine sa il iei si inainte de a ramane insarcinata, am luat doua pastile (cred ca eram deja insarcinata, dar nu stiam), mi s-a facut rau dupa ele...
Nu le-am luat deodata, una pe zi, si totusi totusi...