Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

onut77
nu am intentionat sa impresionez mesajul era menit sa mai calmeze spiritele pe aici si sa demonstrez ca toti suferim mai mult sau mai putin.Lucrurile trebuiesc loate cu calm si raspundere.Daca ne suparam chiar nu rezolvam nimic.
Va pupik pe toate
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mamiseli fara probleme pot sa schitez cererea dar un picut mai tirziu . Am indicat toate articolele din actul normtaiv , nu ramine decit sa elimin pasajele cu denumirea angajatorului. Putine sanse sa avem aceleasi angajator ? Il voi pune apoi ca attach in mailul comun.

A intrat doar sa va salut dar ma retrag pina la ora 11 . M-au napadit lucrarile la servici iar astazi trebuie sa ajung ca si loren la eco. Mai fac si naveta home - job asa ca sunt usor contra timp.

Otilia daca te intereseaza informatii recente despre Spitalul Caritas - doar cu titlu informativ pina decizi unde nasti - poti cauta la Nasterea unei Stele paginile 2-3 .

Fetelor cele care sunteti in cautarea unui spital din tara sau a unor opinii despre anumiti gineci , puteti deasemena cauta la Nasterea unei Stele. Au si un capitol povestiri despre medici si sptalele pe unde s-a nascut. etc. Dra mie mi s-a parut cel mai practic sa vizualizez direct discutiile despre un anumit spital sau un anumit medic - dupa o informare generala prealabila.

Va pup si revin dupa 11 !

quote:
Originally posted by mamiseli_11

Toriceli, tu ziceai ceva de resurse umane? Poti sa-mi schitezi cererea prin care informez angajatorul ca sunt gravi? Ca am inceput cu subsemnatul dar m-am blocat ca nu stiu cum sa formulez mai departe.

Mihaela 11+

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut77 spune:

In ceea ce priveste nemultumirea lui MARYB, imi pare rau, dar tind sa-i dau dreptate. Eu sunt poate cea mai noua venita pe acest forum si poate am pretentii prea mari, dar sa stiti fetelor, ca ma asteptam la mai mult de la voi. De asta m-am alaturat voua, fiindca aveam nevoie sa impartasesc si sa primesc sfaturi din experienta voastra. Nu stiu daca ati realizat, dar aproape fiecare din subiectele postate de mine au fost in mare parte ignorate iar la intrebari mi s-a raspuns cat se poate de expeditiv. Da, stiu, am vazut si eu lista de la inceput, dar aveam nevoie de sfaturi si pareri din experienta voastra, pt. ca am vazut ca majoritatea mai aveti copii sau aveti sarcina mai avansata. Imi pare rau, nu vreau sa va suparati pe mine, dar cred ca aveti deja preferinte formate intre voi, in timp ce unele persoane chiar sunt neglijate. De ce nu tratati totate fetele la fel?

Onut 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Von Helen, intrebai de ingrasat. Eu am luat 2Kg in ultima luna si talia e mai ingrosata. Culmea e ca desi sunt la prima sarcina, deja se vede un pic burta.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

scuze de loate luate ma simt ca vanghelie
Sa ma repare un m-am defectat.
Fetele ce o mai face oceanborn? nu am mai auzit nimic de ea.
13+

Mergi la inceput

onut77 si eu sunt nou venita si la un anumit moment am avut aceeasi impresie insa ulterior a inteles ca undele dintre intrebarile noastre fusesera discutate inainte de sosirea noastra si oricum nu trebuie sa te superi.
Cand aud ca sunteti supy imi vine sa trec prin monitor sa ajung la voi si sa va dau o bataita, dar va inteleg hormonii ne fac mai sensibile si avem cred asteptari mult prea mari. Ce v-am spus eu ne-am defectat chemati repede un sa ne repare. Ia sa vedeti ce o sa mai radem la sfarsitul odiseei noastre cand o sa ne aducem aminte de aceste clipe.
Ganditi pozitiv si nu incercati sa schimbati oamenii 'Oamenii trebuie luati asa cum sunt!'
Va pupik si va mai trimit o pentru supirici cu burtci mici si mari
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Eliov
Mamiseli
Otiliav am fost miercuri la control. am gasit medicul plictisit, mirat de ce am mers la el daca nu ma doare nimic. dupa insistente mi-a facut un control pe masa si eco endovaginal. mi-a zis ca sunt ok. daca l-am rugat sa-mi dea ceva analize sa vedem care a fost cauza, a zis ca nu e cazul, dar daca am chef sa fac anticorpi pt toxo si cmv. l-am intrebat cand pot incerca iar sa raman mi-a zis : "peste 6 luni! ce te grabesti?" dupa ce ca atuni la chiuretaj mi-a zis 3 cm-uri. nu mai inteleg nimic. o sa mereg la alt medic.

fetelor!!! va rog nu va suparati pe maryb, chiar daca multe dintre voi ati incurajat-o si va ganditi la ea. omul cand are o durere in suflet asa mare (pt ca numai mare poate fi durerea ei!) e cuprins de panica in dorinta de a fi bine si se agata de orice incurajare. nu are nevoie doar de "un deget" ci de "o mana". in loc sa-i spunem ca e nedreapta, hai sa-i spunem de 1000 de ori daca e cazul: "Va fi bine Maryb "

toate burticile

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maria K mi se pare cam aiurist doctorul...oricum nu vad dc ai sta 6 luni si dc i se par ca numai analizele astea ar trebui facute?
Onut aici fiecare raspunde cui poate si cind poate si daca stie sa raspunda...nu trebuie sa se simta niciuna neglijata, ca asta e situatia..suntem multe, in timp de creaza si anumite preferinte ca deh, asa sunt oamenii, poate nu stim raspunsurile la toate intrebarile, poate nu avem timp sau tragere de inima sa intram la un anumit moment, dar nu trebuie sa se creada ca cineva o face cu rea intentie.....

Bia
bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Ah Maria k , am zis ca nu mai intru dar nu ma pot abtine - imi statea pe limba ieri sa te intreb dar norocul meu a fost ca intrebat Otilia - imi era teama sa nu fac vreo gafa:

1. Schimba ginecul.

2. Parerile, ref. la durata necesara pt. a incerca obtinerea unei noi sarcini dupa un chiuretaj , sunt impartite : gineca mea mi-a spus 6 luni , apoi a spus ca daca nu mai rabdare macar 3 CM- uri. Sunt medici - tutu - care opineaza ca nu e nevoie de nici o perioada anume de asteptare pt. ca organismul femeii stie cel mai bine cind e pregatit pentru o noua sarcina.
Termenul de 6 luni am inteles ca este sugerat nu neaparat ca un termen cu indicatii medicale ci mai degraba statistic. S-a constatat statistic faptul ca in general dupa o pierdere , o noua sarcina e obtinuta dupa 6 luni si mai rar cuplurile reusec sa conceapa la un inteval mai mic.
Sincer eu nu am fost de acord cu aceasta statististica pt. ca in general in cercul meu de cunostinte aproape toate au ramas gravide in mai putin de 6 luni de la pierderea sarcinii - cele mai multe dupa 3 CM. Eu m-am incadrat in statistica - UM 17.01.2008 - desi faceam eforturi inca din octombrie - sarcina am pierdut-o in august.

3. Pt. mai multe informatii despre analizele pe care le poti face revin in privat , mai tirziu. Pina atunci poti da cautare pe google - avort spontan sau orice alt termen sugestiv .

Toriceli 15+

Mergi la inceput

maria k iti recomand sa schimbi medicul e chiar nesimtit cu replica "da ce te grabesti?" ii dadeam o bataita chiar acolo.
Schimbal e plin panatul de doctori poate iti recomanda fetele ceva eu sunt din provincie ca sa nu va spun ultima isprava a doctorilor nostrii ginecologi de la mine din localitate (au lasat o femeie sa se chinuie in travaliu pana a murit si ea si copilul, chiar daca era de etnie roma nu te comporti mai frate asa...nebunie mare, presa...scandal)Vedeti ce fac banii nu dai nu primesti nimic in schimb.
Tu fati toate analizele de la 0 toxo cmv.......dar toate
Si apoi cu ele te infintezi in fata usii unui nou dr ginecolog.
Sanatate maxima!!!
13+

Mergi la inceput