Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maryb...esti nedreapta, pentru ca eu una chiar am ramas uimita de cate raspunsuri pozitive si incurajari ai primit de la fete, cate din noi ti-au spus ca aceste teste au factor de eroare crescut, cate din noi ti-au spus ca s-au mai vazut teste cu rezultate nasoale si bebeii fara nici o problema, nascuti la termeni si sanatosi, cate din fete te-au sustinut si incurajat. Nu stiu de ce ai simtit ca nu ai sprijinul si sustinerea noastra, da un pic paginile inapoi si ai sa vezi cate raspunsuri ai, si cat de ingrijorate au fost fetele pentru tine, si cum a incercat fiecare in felul ei sate sustina in partea optimista.
Diana scumpa, sunt sigura ca si la tine totul este ok, mare grija cu colul, nu te mai gandi si tu la ce e mai rau! Dzeu are grija de tine si de minunile tale!

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..
Maryb fetele te-au incurajat, asa ca nu se justifica cele 2 mesaje..si eu ti-am zis ca si nasa Biei care a nascut ieri si inca o tipa pe care o stiu au facut amnio pentru TT prost una pe SD alta pe sindromul Edwards, sau cam asa ceva...ambele au copilasi sanatosi...deci mergi cu incredere la amnio si asteptam vesti bune!
Diana eu ti-am zis ca ai colul scurt pentru cite sapt. esti..si de asemenea, iti spun ca ai IR mari..ai grija!
Eu azi fac morfologica si am o zi nasoala cu examene la care nu stiu nimik..off. daca scap si de ziua asta cu bine!

Bia
bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Neata burtici!
Ce mai faceti? mai aveti greturi???
la mine greturile persista si chiar sunt mai accentuate seara dupa ce mananc si eu cate ceva, doar sanii m-au mai lasat si nu ma mai dor atat de tare.
am si eu un motiv de ingrijorare..mie mi se pare ca nu mi-a crescut deloc burtica...adik din profil arata exact ca inainte; in schimb mi-a cam disparut talia, si m-am ingrasat cu 1,5 kg.
la voi cand a inceput sa se vada burtica???

10+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by mamiseli_11

Iarta-ma ca te contrazic dar nu ar trebui sa fie deloc asa. Eu locuiesc in Galati si de cate ori am avut nevoie de analize, cu trimitere de la dr familie le-am facut fara nici un ban. Nu pot sa cred ca in Cta care e un oras asa de mare e un sg lab care are contract cu casa de sanatate, ca in Galati sunt cam 4 sau 5! La fel si cu medicamentele gratuite. Nu stiu ce farmacii sunt pe acolo dar SensiBlu sigur e si primesc retete compensate. Secretul e sa mergi pana la jumatatea lunii ca sa aiba plafon. Poate sunt eu o exceptie dar eu chiar am beneficiat de tot ce s-a putut si am avut nevoie din sistemul medical.

Mihaela 11+

Buna dimineata!
Desi incepi cu "iarta-ma", sa stii ca m-ai jignit. POti sa-ti exprimi parerea si sa vorbesti despre/din experienta ta de viata, fara sa te legi de mine! Daca ma contrazici, e ca si cum m-ai face mincinoasa si cred ca nu e cazul!
In primul rand, nu mi-ai citit randurile cu atentie: am spus ca vorbesc din experienta mea (fapte si lucruri traite de mine ca persoana si ca mama).
In al doilea rand, in ceea ce priveste analizele pt mine, am zis "anumite analize" (si aici m-am referit la titrari de anticorpi si nu numai) nu se pot face decat la un lab in Cta si daca tii mortis sa afli, sunt multe analize care nu se fac la niciun lab. din Cta (tot din experienta mea.... nefericita)! Vrei sa-ti dau exemple (ca tare m-ai enervat)?
In al treilea rand, cand oi avea tu copilul bolonav, sa-mi scrii si mie sa-mi zici cate zile ai asteptat sa-i faci analize gratuite si cum rezolvi tu problema procurarii medicamentelor "gratuite", cand copilul s-a imbolnavit la sfarsitul lunii, cand s-a terminat "plafonul" la farmacie...
Ai idee cat costa un antibiotic pt copii? Sau un Nurofen sau.... orice pt copil?!
Sa stii ca m-ai suparat foarte tare, atat de tare incat sa fiu offtopic la acest subiect... si sa nu-mi doresc sa mai intru la aceasta odisee (mare paguba-n ciuperci, nu?!).

O zi buna!

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Fetele hai ca vine weekendul si sa fim calme si linistite! Stiu ca discutii vor fi pentru ca suntem multe deja mamici, care vorbim din experienta noastra, dar sa incercam sa extragem ce ne intereseaza din totalitatea de mesaje, sa raspunde cind putem si cui putem si sa traim in armonie..eu nu vreau sa plece nimeni!

Bia
bebe mic 14+

Mergi la inceput

Acum am citit si eu ultimele pagini si am ramas cu un gust amar...
Imi dau seama ca in aceste conditii, mesajul meu de mai sus pica precum nuca in perete, dar nu am sa-l sterg, pt ca intamplarea asta efectiv mi-a stricat ziua.
Va cer scuze tuturor pt neplacerile create!

15+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

mamiseli , de ce nu stiu sa iti raspund pt ca nu sunt medic. Eu iti spun ceea ce mie mi-au spus medicii cu care colaborez din doua tari. Daca mai citesti pe forum o sa vezi ca majoritatea fetelor care fac tratament cu utrogestan au aceleasi indicatii de la medicii lor. Se intrerupe treptat. Daca iei 6 - 6-4-2-1 si se merge cu unu o perioada de cateva zile. Daca tu l-ai intrerupt pt doua zile nu stiu daca ai facut-o pt ca asa ti-a zis medicul sau asa ai hotarat tu.
Oricum nu cred ca se potate intampla ceva teribil numai pt ca ai intrerupt doua zile....

9+ cu 2 louloudakia

L-am intrerupt pt ca nu mai aveam iar reteta de la medicul de familie am reusit sa o iau dupa 2 zile.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
in dimineata asta sunt trista aseara m-am culcat cu gandul la maryb si nu numai la ea la amalia si la noi toate...am adormit plangand fara sa vreau mi-am adus aminte de bb Pavel si-mi venea sa urlu pentru ca viata este de multe ori nedreapta sau cel putin asa ni se pare noua. cui sa ii spun ca numai pot ca imi e dor de el de plansul lui, da vorbitele lui, de ochisorii lui de tot ce a fost si numai este...si plang si ma doare si nu pot face nimic si mi se pare ca sunt nedreapta fata de bb2 , caci il fac sa sufere din cauza ca simt ce simt. Si ma duc la sotul meu si il iau in brate si ii spun ce simt si ne uitam amandoi la un dulap in care sunt toate lucrusoarele lui, niste cd niste dvd si niste casete si zic Doamne ce a ramas din fiul meu...Pavele, Pavele unde esti tu mama?
Si plangem ca doi copii care au pierdut cel mai de pret cadou...si cadem in visare si zicem lasa Dumnezeu e mare el da uitarea, un alt bb si speranta in mai bine
Imi pare rau ca a trebuit sa scriu off topic, insa am rabufnit si vreau sa va spun ca aici am si eu cu cine vb ...pe noi parintii nu ne-au sustinut (ai sotului) ne-au dat afara din casa ca ei nu cresc un copil cu handicap ca ala nu e om ...dar va intreb fetelor ce a fost daca nu om sange din sangele meu..si nici la imormantare nu a venit socrul si doare...si ierti si mergi mai departe cu zambet pe buze, dar in suflet plangi caci sufletul ai impresia ca ti-a murit in acea zi fatidca 01.08.2005
Omul primeste multe lovituri in viata, dar nu cade la pamant trebuie sa fie ca o salcie sa se indoaie in urma bataii vantului si in stanga si in drepata. Sufletul nu moare niciodata si cu el nici speranta omului la mine va muri ultima speranta.
Sunt atatea de scris, dar cine sa asculte, cui sa ii incarc sufletul cu suferinta mea...si realizez ca fiecare dintre noi am trecut prin suferinte si suferinte. Ne lasam luati de vraja vietii si ne cresc aripi ca de porumbel si zburam si zburam si e atat de bine sufletul nostru este usor ca un fulg de nea si ald ca neaua iarna.
Viata e grea, mult prea grea, dar acolo unde Bunul Dumnezeu ia si da ceva in schimb nu lasa sufletul omului sa moara...Iubiti, Iertati, Bucurativa viata e scurta
Imi pare rau daca am intristat pe careva, dar sunte oameni si toti traim si vedem viata din prisme diferite caci altfel unde ar mai fi unicitatea noastra?
Va sarut si va imbratisez pe toate cele care suferiti si imi doresc sa prindeti aripi ca de porumbel si sa zburati acolo unde sufletului vostru ii este drag si bine, unde nu sunt tradatori si nici lacrimi...la mine sunt pe campiile verzi cu caisi infloriti, trag aer in piept si zic ahh ce bine e!
Sanatate maxima din coltul meu va transmit
13+

Mergi la inceput

Elilov

Bia
bebe mic 14+

Mergi la inceput

elilov

15+

Mergi la inceput