"Alege-ti stapanii cu grija" - filmuletz.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Simona, dar de ce spotul iti inspira tie taman indemnul alegerii lui Voiculescu? Numai fiindca e dat pe Antene?
Da' poate prin nu-psd, nu-cd, nu-pcr, altii inteleg din clip 'votati Becali" sau 'votati Mudava". De ce neaparat 'votati Felix'?

Hai ma, ca aia de la CNA sunt niste constipati. Exceptie face Dan Grigore .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sirimie, clipul este difuzat acum cu acea banda "interzis de CNA" acoperind "sfatul" initial, textul cu "alege-ti stapinii....". Acea formulare a fost marul discordiei si ca urmare a fost exclusa.

da, clipul poate fi considerat electoral in sensul ca isi doreste constientizarea electoratului, si nu, nu poate fi considerat electoral in sensul ca nu propune un candidat in defavoarea altuia (concluziile privind o eventuala morala pro Voiculescu sint ridicole si fortate). Poate termenul de "social" ar fi mai nimerit.

Personal, spotul imi pare de exceptie. Atit ca mesaj cit si ca realizare tehnica, atit ca impact psihologic cit si ca impresie vizuala.
Dar, pina la urma, probabil ca acum socul cel mai mare il produce nu el, filmul in sine, ci incredibilul demers al CNA-ului de a-l interzice.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cel mai probabil nu ar fi facut atita vilva daca nu era interzis de CNA.

Da, eu cred ca se poate presupune ca este pro Voiculescu pentru ca este facut de Antene. Unde in afara de Antene se afla la stiri ce mai face Voiculescu si PC? Bineinteles ca sint "stiri obiective" si oamenii de acolo profesionisti, dar nu e interesant pentru nimeni altcineva ce face PC.

Ce alt interes ar avea o televiziune particulara sa promoveze un mesaj social "ne-manipulator" referitor la alesii nostri?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by denizel

imi pare rau sa te dezamagesc......

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie

Da, eu cred ca se poate presupune ca este pro Voiculescu pentru ca este facut de Antene.

, iar eu cred ca asta e deja teoria conspiratiei in varianta extinsa :-))).

Nu, clipul nu este pro Voiculescu.
Pe ce ma bazez?
Pe faptul ca l-am vazut.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

scenariu
Tot ce e posibil ca Voiculescu sa se fi gandit la o stratagema d-aia naspetoasa de-a lui. Insa...omenasii care au facut clipul au zis ca daca-i bal, bal sa fie, au lucrat impecabil si au fost oleaca prea in vana cum-ar-veni ;-).
Voiculescu nu a patruns clipul din prima , l-a difuzat, iar acum trage sforile pe la CNA ca sa i-l scoata boalilor de pe cap :-)))))))))

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Sirimie, nu am fost atenta azi dimineata, cind am vazut varianta cenzurata, la o kestie: dincolo de faptul ca au acoperit textul, au indepartat cumva si secventa cu cele patru mutre de conducatori? Tu ai sesizat cumva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

quote:
Originally posted by denizel

imi pare rau sa te dezamagesc......

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Pai nu ma dezamagesti, ca glumeam .
Acu' vreo 2 pagini am hotarasem ca, decat sa plang de ce a zis, mai bine rad :-))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Si mie imi place spotul, mi se pare bine facut.
In primul rind, orice ar fi... nu e banal, te misca, il "urasti" sau il "iubesti", nu te lasa indiferent. Te face sa "rimezi" cu ideea sau sa te revolti dar nu te mai lasa "sa dormi" daca asta planuiai...
Poate pentru ca eu si asa m-am hotarit sa nu MAI votez, am gasit in spotul asta un demers artistic de apreciat si imi da de gindit in general, nu numai referitor la Romania.

Pe de alta parte, ca de obicei, decizia CNA-ului atrage si mai mult atentia asupra spotului in continuare difuzat ( fie el si fara acel "alege-ti stapinii cu grija") asa ca eu, cu toate ca sint suparata pe acea decizie ( considerata ca o respectare a unei legi, de fapt mai mult trasa de par, sa se potriveasca), ma bucur ca ei au facut ca totul sa fie si mai si... caci lumea e interesata mai mult de ce este interzis!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci clipu e f misto (ca sa fiu ontopic)

Mergi la inceput