Casnicute sexy (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miho, tot te prind eu si-ti mananc si vafele si inghetzata
bine alinutzo, bine...
Danelutza, scuze ca am disparut dar coborase ruxi fara mine afara
eu am culcat pitica si am 2 ore de liniste pana plec dupa alex la scoala...apoi mergem prin parc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Desteptareaaaaa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

o cafea nu dai?
eu m-am trezit, dar a fost alexa calare pe niste desene

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

o cafea nu dai?

Azi am facut Orzo! Cine mai doreste?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce sa zic, hai ca iau si un orzo, ca merge dupa cafea
cum ati trecut de furtunile de aseara?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Desteptareaaaaa!

... io m-am desteptat de la ora 7, acum plec la nanita

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

si eu sunt in zona cu amandoi copilashii, le-am dat sa pape, mai stam putin si iesim la plimbarica.
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!!!!mi-e dor de voi, dar nu am cum sa iau legatura cu voi...acum avem un hard cu imprumut pana maine...al nostru nu mai merge de loc.Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

ce liniste-i pe-aici
hai sa va povestesc si voua c-am patit azi cand am iesit cu masina din garaj m-a prins poarta electrica(cu deschidere pe sine in lateral) chiar cand am ajuns in dreptul ei a inceput sa se inchida singura si cand ajunsesem pe la portiera din spate am simtit o izbitura puternica... am decis sa accelerez si s-a zgariat nitel portiera si aripa din spate...dar bine ca n-am patit noi nimik desi ne-am speriat si eu si astia mici...sotul zice ca a mai vazut poarta facand figuri ne-a ajutat un tip si a ster repede cu ulei si acum se mai vad fff putin zgarieturile si a zis ca se repara cu un creion corector(aici asigurarea desi casco nu repara decat de la o anume suma in sus...si asta e minora asa ca daca vreau sa mi-o repare asigurarea tre' sa ma pun cu ciocanul pe ea)
in rest toate bune si frumoase ne-am jucat in parc si acum suntem la nanita
voi pe unde sunteti?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, Monica, bine ca nu ati patit nimic, au fost cazuri foarte grave cu portile care se inchid si este un copil prin preajma. Ai grija de prichindei si de tine. -ici, sigur te-ai speriat rau de tot.

Doina si noua ne e dor de tine

Mirela sa pui o feliuta de lamiine in cafea, eu doar asa serveam cafeaua cind aveam ce ai tu acum. Sanatate multa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput