Casnicute sexy (172)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Monica, Cuscra 

multumesc.
I-au facut analiza, rezultatul il asteptam pe 26 mai. Dar cica analizele au iesit mult mai bune, de cind ii da mama papita buna si la cererea lui, eventual ii da cu lingurita. I-au crescut deja actiunile si cornitele ![]()
Miine am sa fac si eu la familion gogoselele din reteta Pocai, asta pentru ca inca nu a cumparat soata cuptor si nu-mi vine sa le mai fac nik bun 
Ma duc sa ma uit la poze 

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ce impletitura super...cred ca nici daca ma straduiesc 100 de ani nu reusesc
Tu cre ca faci mistoc de mine...
Iote www.culinar.ro/forum/continut-pagina/6696/Paine-impletita/pagina/40/" target="_blank">aici,sa nu mai zici ca-i greu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
danelutza, miha, moni sar'mina
toate's delicioase. o sa incerc, numa' sa se puna alexa pe picioare ca e la regim de kkciala 
danelutza, multa sanatate tatalui tau!
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
miho, tu crezi ca glumesc? nu mai tii minte cat te-am zapacit pana am inteles schema de la prajitura sah? ![]()
multam de reteta de impletitura ![]()

Danelutza,
ce rasfatzel e taticul tau...multa sanatate, ma bucur ca sunt mai bune analizele...si Doamne ajuta sa iasa bine rezultatul
miki, chiar de ce nu poti papa tu prajiturele? ![]()

alinutza f bine ca astepti sa treaca perioada de regim 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miki, chiar de ce nu poti papa tu prajiturele?
iti raspund eu, poate papa, dar tu esti departe si i se face pofta fetei de tortuletul tau mumos
Alina da-i sa pape banane, sint bune la kkceala. Sanatate printesei mici

mhldvrc spune:

_
Cine e Carmen? Ce-am pierdut?
_
Scuze! Am incurcat topicurile, batranetea asta 

_
Fetelor, multumesc de intrebare, mi-a trecut cat de cat. Cred ca mai degraba am racit, nu e neaparat gripa. M-a prins ploaia, umbrela era acasa, asa ca am ajuns ciuciulete si cum eu stau mai prost cu imunitatea....
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
mhldvrc spune:
Mama, ce de bunatati!

Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
Danelutza spune:
La multi ani, Gabitza !

mikiriki spune:
La multi ani, Gabitza!!!
Bey ce ma enerveaza reclama. o tot clickuiesc ![]()
![]()
![]()
Moni, ti-a raspuns Danutza
( si ar ma fi o cauza- nu-mi place menta)
Danutza, multa sanatate tatalui tau
Noi plecam la socrii acum si stam pana maine seara. ( ce-mi place ca-s gravi-am WE liber hahahaha). Va pup pe toate si va doresc un WE minunat.
Miki