Mami, tu cum functionezi?
Discutie intre mine si Patric (patru ani):
- Mami,tu esti contabila? - informatie culeasa de la ai casei.
- Nu, sunt functionar economic! Lucrez la contabilitate.
- Da... Si, cum functionezi?
- ... m-a bufnit rasul.
Super intrebare, nu mi-ar fi trecut prin minte.
Va pupa DanaR
Raspunsuri
Andrada spune:
quote:
Initial creeata de DanaR
Discutie intre mine si Patric (patru ani):
- Mami,tu esti contabila? - informatie culeasa de la ai casei.
- Nu, sunt functionar economic! Lucrez la contabilitate.
- Da... Si, cum functionezi?
- ... m-a bufnit rasul.
Super intrebare, nu mi-ar fi trecut prin minte.
Va pupa DanaR
Intrebari fundamentale pe care am uitat sa ni le punem...
Pupici lui Patric,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
tilis spune:
O fosta colega are o fetita de 4 ani, care din discutiile auzite in casa povesteste la gradinita. Intr-o zi educatoarea o surprinde purtand o discutie (pe un ton mai ridicat) cu un colegut. Ce credeti ca spunea copila???
"Lasa-ma in pace, nu vezi ca fac balante???"
tilis
janib spune:
Super.... Fata mea de 2 ani si 7 luni imi zice intr-o zi ca de ce ma duc la servici? Acolo se fac bani si eu ii fac ca sa ii iau ei bombonele si carticele.......
Oricum mai nou daca sta cu tati acasa mi-a spus ca mami are serviciul ei iar ea fiind secretara lui tati are serviciul ei cu tati
ticka spune:
am citit si mi-am amintit de o discutie purtata de fetita mea cu un personaj imaginar (asa se joaca ea) si-i spunea:
"Am obosit astazi, am avut atatea de facut, am dus copii la gradinita, am facut mancare........ sa te uiti la facturile alea ca eu n-am apucat" aici m-a bufnit rasul. eu n-am treaba cu facturile si nici sotul meu.. asa ca nu stiu de unde pana unde.. dar a fost super haios.
Pupici bebeilor vostri
-
DanaR spune:
Apropos de banii care se fac la servici... Patric a fost foarte derutat si nu intelegea de ce se fac banii la servici cand de fapt noi luam banii din bancomat.... Corect, nu...?!
Mintim copii spunand ca mergem la servici pentru bani,cand bunul de bancomat da bani la toata lumea... Hi,Hi.
Va pupa DanaR si Patric.
Elena I. spune:
Mi-a revenit aceasta amintire tocma' acum, citind de poznasii vostri si tre's-o scriu.
Sora-mea a fost plecata un an din tara pe cind nepoata-mea era mica, a mai lipsit apoi 6 luni, dupa o perioada de stat acasa. Copilul a suferit tacit din cauza absentei mamei, desi bunica Xenia s-a ingrijit foarte bine de ea.
Intrebata ce o sa se faca atunci cind va creste, micuta a raspuns ca va face patru copii, dupa care ii va duce bunicii Xenia sa-i creasca si ea va pleca in Germania.
E.
lorelei_19 spune:
fetita mea a fost un an la bunica, atunci cand avea 6 ani. noi lucram in bucuresti amandoi si aveam programul tare incarcat, nu am fi putut s-o avem cu noi. de ziua ei ii luasem o bicicleta roz (stiam ca era dorinta ei secreta) si niste rochitele. Am cam exagerat cu cadourile, asa cum se intampla de fiecare data cu parintii care sunt departe de copiii lor: vor sa rascumpere cumva lipsa lor prin cadouri. Am petrecut impreuna cateva zile tare frumoase, iar apoi trebuia sa ma intorc. Mamaaa- m-a intrebat, de ce te duci la munca??? eu am spus: pai mama, ca sa fac bani (hihi- invariabil, acelasi raspuns) sa-ti cumpar cadouri, dulciuri, ce ai tu nevoie. Mamaaa- mi-a spus, da acum am de toate, nu-mi mai trebuie nimic, ramai cu mine acasa...