Copiluti de mai-iunie 2005 (75) - La multi ani!!!
Raspunsuri - Pagina 7
monu spune:
Raluca, sanatate multa lui Matei. Imi pare tare rau ca e asa bolnavior. Alexia ia acum singulair, isoprinosina, si le-am luat si aparatul salin. acum nu stiu cum o fi. vitamine pt pofta de mancare la noi a reactionat doar la tonotil. totusi daca nu se hraneste cum trebuie (lipsa pofta de mancare) va face mai greu fata bolilor si eu stiu pe pielea mea cat de adevarat este.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
omustata spune:
La multi ani, David Mihai!
Lili-felicitari pentru fetita! Mie mi se pare tare frumos sa ai pereche.
Lucas-asa am patit si eu cu Maya, am mai spus. Acum, poate unde a venit primavara sau s-a mai imunizat, raceste mai rar sau nu mai face febra. Noua doctorul ne-a spus ca oricand am incepe se va imbolnavi la fel de des in primul an, daca este mai sensibila, pentru ca intra in contact cu virusi noi, la care nu era expusa cand statea acasa. Exact cum spui si tu, mai mult statea acasa. Din ianuerie pana acum a fost bolnava de 7 ori!
Eu nu am avut incotro, nu puteam sa o scot de la gradinita pentru ca efectiv nu am nici un ajutor. Dar mie mi se pare ca Maya s-a schimbat mult in bine decat cu gradinita si cel mai important este ca si-a dat drumul bine de tot la engleza. Cand ai inca unul mic acasa, ca monu, intr-adevar trebuie sa te gandesti cat de mult ii expui si pe celalalt.
monu-multumim ca te-ai uitat la poze si multumim de complimente.
beatrice-pe Pifos saracul l-a inceput l-a entuziasmat ca era ceva nou. Abia acum realizeaza ca-i este greu fara mami. La noi si dupa ce s-a obisnuit cu gradinita, Maya a mai avut cand si cand episoade de plans dimineata. Important este sa nu cedezi, dar tu nu esti genul care sa cedezi. Tare dragut Pifosul la gradinita.
Olga si Maya (28.05.2005)
Danelutza spune:
La multi ani, David !
onixone spune:
lucas: nu ma deranjeaza estetic dar au inceput toate sa imi creasca si mai scarpin pe fata si incep sa ma doara.Trebuiesc controlate oricum inainte de a face ceva si cum am multe....ma ingrijorej si eu ca tot omul.Pe an ce trece apar tot multe si cele care apar incep sa creasca.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
OlgaM, am vazut pozele pentru care ai trimis invitatia pe contul comun.
Mai, dar fata ta se face din ce in ce mai frumoasaaaa!! Are niste ochi de o sa bage baietii in boala
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Lucas, ce sa mai pun poze ca nu am apucat sa fac fiindca l-am luat si am plecat ca era tare suparat. Am vazut ca plantasera. Erau puse cam peste tot floricele.
Nu se simtea nici bine fiindca a racit nitel. Ca l-au lasat intr-o zi in maieu si i-a fost frig.
In fine, acuma e cu muci dar pana marti se revigoreaza....
Zic si eu de-acuma pentru maine 11, LA MULTI ANI Sergiu, Vlad, Freya, Timeea, Adina sa fiti sanatosi si norocosi.
Azi am facut gratar si am mancat afara la aer pe tersa noastra. Poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/36/La_gratar_pe_terasa_noastra_10_mai_2008
Beatrice, mamic de Alex pifos
Tdi spune:
Ciao! Am terminat chefuiala si am zis musai sa bag un oki pe aici inainte sa merg la culcare!
Androix, scuza-ma dar n-am mai intrat pe net de ceva timp, sper sa nu fie tarziu cu traducerea...mosse vine de la verbul movere (a misca), e la perfectul simplu...se foloseste ca expresie "muovere una critica" = a starni o critica. mossa inseamna miscare, in sensul de a muta ceva (la sah, de ex), sau a face o miscare inteligenta (bella mossa), sau diaree (mossa di corpo). sunt in miscare se zice altfel - moto - sono in moto, in movimento. hai ca m-am intins...sa nu dai cu oo! daca mai ai ceva zi ca-ti raspund cu placere!
Lucas - sanatate multa lui Matei! nu ai de ce sa te simti vinovata ca-i bolnav, pana la urma este o etapa a vietii fiecaruia sa "munceasca" la constructia sistemului imunitar si toti am trecut prin asta. uite, cand Alyssa a inceput pe la 1 an si a continuat pana la 2 jumate sa se imbolnaveasca de toate cele, obligatoriu febra peste 40 si minim odata pe luna, bonus convulsii de 2 ori, am crezut ca innebunesc, pe langa frica mai imi faceam si reprosuri si ma simteam ultima ratata ca nu pot s-o protejez destul, etc...in plus ea n-a mers defel la gradi si nici nu prea a avut copii in preajma...ei bine, incepand din noiembrie, multumesc lui D-zeu, e sanatoasa tun desi a intrat de multe ori in contact cu bolnavi, cred ca si-a antrenat sistemul imunitar si merge treaba!
Lili, felicitari pentru fetitza!
Onixone, sa te duci musai la dermatolog daca alunitele astea se modifica si/sau te deranjeaza, o sa le verifice si iti recomanda ce sa faci. sotul meu are cateva mari si a fost la doctor, i-au zis ca-s inofensive si sa le lase in pace, insa avea una suspecta (pe care el nici n-o observase pana atunci) si i-au scos-o pe loc cu anestezie locala, n-a avut nici o problema.
Sanatate multa la toti, ma duc si eu la nani!
nelia spune:
Nu stiu ce mai faceti, nu mai beau cafeaua cu voi, ca nu apuc si imi lipsiti rau de tot. Dar am intrat pentru ca stiu ca se inmultesc sarbatoritii si eu nu am mai urat la nimeni nimic... Cu intirziere:
La multi ani, Patricia Annelise!
La multi ani, Alyssa!
La multi ani, Olivia!
La multi ani, David Mihai!
Gabitzam, tu esti bine? Ma poti? Nu am uitat nici o zi din ultimele saptamini, de la toate cele trei sarcini duse: sint cumplite! Ma gindesc des la tine, sa stii. Stii ce te rog, cind ai timp sau cind vei deschide capitol nou: sa treci in dreptul meu, pe listuta, la linkul de poze Agata, Tudora si Lisandru. Ca sufar de fiecare data cind intru si nu vad puiul meu mic si drag acolo unde ii este locul.
Denisa si Sufletzica, voi ce mai faceti? Ce fac bebelusii? Ati pus poze, ati povestit ceva? Sper ca totul e bine.
Lili, felicitari pentru fetita! Nu stiu cum reuses altii sa le iasa pereche din a doua, dar uite ca se poate. Si la Sezatoate sint doua burtici si tot asa le-au iesit. Sa fie sanatoasa! Sergiu ce zice? E incintat?
Pisik, tu cum stai cu burtica? Ai aflat ce culoare are caruciorul?
Alte burtici, nimeni-nimic?
OlgaM, am vazut pozele cu printesa voastra. Foarte frumoasa si distinsa, mai ales in poza in care tine capul ridicat, zici ca e o mica regina acolo. Parca o aud: eu vreau! Si asta e suficient!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Nelia, inca e bine, suportabil, sau poate nu bag tot timpul de seama ca sunt multa, rotunda si greoaie. Cu grijile cu inceputul gradinitei lui Andrei am uitat de piticul mic. Imi aduce el aminte cu miscarile lui, destul de delicate de altfel fata de cum era Andrei.
Tot zic sa iau aparatul sa fac niste poze la gradinita cu el, si uit.
Beatrice, tare frumusel la voi pe terasa!
Neaparat sa urez la multi ani pentru Freya, Sergiu, Timeea si Adina !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla