Dublu test prost la Medlife
deschid acest subiect cu speranta ca-mi vor raspunde cat mai multe fete care au facut dublu test sau triplu test la medlife si au avut rezultate proaste.
Eu astazi mi-am ridicat rezultatul la dublu test si mi-a iesit risc crescut de sindrom down, adica 1/167.
Pe 16 mai sunt programata la amniocenteza.
va rog sa-mi spuneti daca ati facut aceste teste la medlife si daca au mai fost rezultate fals pozitive.
Eu traiesc cu speranta ca este un fals pozitiv si ca amniocenteza o sa-mi confirme ca voi avea un copilas sanatos.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Raspunsuri
maryb spune:
chiar nimeni nu a facut bitest la medlife si sa-i iasa prost ???
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Maryb- intra la subiestul "Nasterea la Medlife" si intreaba acolo. Sunt destule mamici/viitoare mamici si cred ca si-au facut testul tot la Medlife. Poate iti raspunde cineva.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
Magnetism79 spune:
Eu am facut dublu test la medlife si a iesit f. bun, acum depinde de interpretare ca el e corelat cu ecografia si masuratorile aferente si varsta mamei.
Pupici
Lavi+33 cu Bogadnici Pogonici
alinusha06 spune:
eu am facut papanicolau si a iesit ok in cond in care la alte 3 clinici era nu tocmai bine +ca facusem o colposcopie si stiam exact despre ce e vorba deci nu trebuia sa iasa nicidecum perfect,dar eram insarcinata si nu puteam sa stau de procese ca meritau dati in judecata,dar stiu ca este un subiect exact pe aceasta tema cum ca mai multor persoane le-ar fii fost gresite analize si teste extrem de scumpe,da-i o cautare.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina 
(04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
doinapitica spune:
[quote]Initial creeata de maryb
deschid acest subiect cu speranta ca-mi vor raspunde cat mai multe fete care au facut dublu test sau triplu test la medlife si au avut rezultate proaste.
Eu astazi mi-am ridicat rezultatul la dublu test si mi-a iesit risc crescut de sindrom down, adica 1/167.
Pe 16 mai sunt programata la amniocenteza.
va rog sa-mi spuneti daca ati facut aceste teste la medlife si daca au mai fost rezultate fals pozitive.
Eu traiesc cu speranta ca este un fals pozitiv si ca amniocenteza o sa-mi confirme ca voi avea un copilas sanatos.
Buna
Imi cer scuze ca iti raspund atat de tarziu la aceasta intrebare dar tocmai din cauza medlife-ului nu am mai avut timp sa intru pe acest forum.Eu mi-am facut la ei cam acum o luna de zile triplu test si mi-a iesit risc de sindrom edwards :1:195.Am avut norocul ca dr meu sa nu se impacienteze f repede si mi-a spus ca ar fii ideal sa il repet.L-am repetat la babes la clinica si stupoare nu mai avea bebelusul meu nimic.Multa bafta la amiocenteza si astept sa imi raspunzi daca bebele si cu tine sunteti bine.
Cu drag
Doina