Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Va pupam!

Fiuuuuu. In sfarsit, sunt up to date: am citit intro saptamana 20 capitole si delectat toate pozele. Scrieti parca sunteti la raliu cu viteza, de e greu de prins din urma! Imi a fost tare dor de voi.

In primul rand, pentru toti clopotei! Sa fiti cuminti si sanatosi, si in continuare sa fiti bucurie parintilor vostri!

Irinouka si ramona, ce ma bucur ca totul iese bine. Mi-am luat o piatra de la inima mea.

Miri, cu intarziere, felicitari ca ai trecut testul teoretic, si pentru slujba. Iti tinem pumnii ca sa primesc jobul! Of, ce ai patit in ultimul timp, dar e bine si la tine ca trece totul. Bietul de Bruno. Asa e cu ei mititei. Le e greu sa inteleaga, si sunt sinceri cu nevoile lor.

Honey, am ramas cu inima stransa mica, cand am citit prin ce a trecut micutul AJ la vaccin. 5 intepaturi mie se pare de ne crezut de groaznic!!!

Shose, chiar ar fi mai sa ne intalnim si noi cand trecem(sper si eu daca trecem pe acolo). Si cu drag iti recomand pe fosta pediatra noastra: Dr. Roxana Delureanu. Are cabinet pe prelungirea Horia nr2. 0251-315889.

Cesca, batem palme! Doar sa ne spui cand.

Mitsu, of prin ce spaime ai trecut. Lasa ca iti trece, ca esti o optimista.

Danonique, Mitsu, si alte mamicile care se cred ca clopotei lor nu sunt frumosi. Vin sa va trag de urechi! Aveti niste scumpi, de vi le mananc de drag!!!

Fetele cu durerea de spate, am si eu o problema mare. Acuma un si jumate am facut fisioterapie, si cu interzicere de ridicat greutati peste 5kg. Acuma strang din dinti, si imi car pe povara mea dulce, si imi fac planuri. Cand o sa inceapa sa mearga o sa fac alt tratament, si dupa o sa renunti difinitiv cu caratul greutatilor.

Despre slabitul, la capitolul ala nu prea imi fac griji. Din experienta mea stiu ca primile 6 luni de alaptat nu am reusit sa slabesc. Dupa incet cu incetul am slabit 18 kg + 8kg dupa nastere intrun an.

Virgo, chiar am comandat si eu Mooncup, si astept sa o testez. Ob-ul nu folosesc, ca am facut dupa Robert rana de col. Si am citit ca este unul dintre cauza de asa ceva. La tampoane ma irit rau de tot.

In rest, tati a fost plecat de luni, si asta seara ar trebui sa ajunga si el acasa. Robert a numarat noptile pana cand trebuia sa vina taica-su. Acuma sa la geam sa vada primul cand ajunge.

Sper ca nu am uitat pe cineva. Sa nu va suparati pe mine, sunt si eu o zuza grabita.

Va pupam cu drag!

Am pus si cateva poze la Robert in album.

Mergi la inceput