Aniversare 1 an - cadou
Raspunsuri - Pagina 2
Cary spune:
Am si eu o idee
Cat mai e cald afara si ne mai permitem iesiri in parc,eu as cumpara un set de jucarii de plaja (galetusa,diverse forme,lopeti si o stropitoare)aceste jucarii pot fi folositoare si in timpul imbaierii copilului in cada mare,iar mai tarziu,cand se strica vremea poti cumpara jumatate de sac de nisip si sa-l pui in balcon si sa lasi acolo copilul sa se joace in zilele ploioase.
Petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!
adi69 spune:
Si eu am vrut o jucarie deosebita pentru bb cand a implinit un an.Insa nimic din ce am cautat ,nu am gasit atunci.Am vrut un calut din lemn care sa-i ramana peste ani si sa-i aminteasca de o copilarie,sper eu ,fericita,sau un topogan sau o casuta din lemn(un castel ceva).Nu am gasit asa ca i-am cumparat un calut dar din material plastic,un calut balansoar.
Dia si bebe Rucsi
ruxi spune:
quote:
Originally posted by adi69
Si eu am vrut o jucarie deosebita pentru bb cand a implinit un an.Insa nimic din ce am cautat ,nu am gasit atunci.Am vrut un calut din lemn care sa-i ramana peste ani si sa-i aminteasca de o copilarie,sper eu ,fericita,sau un topogan sau o casuta din lemn(un castel ceva).Nu am gasit asa ca i-am cumparat un calut dar din material plastic,un calut balansoar.
Dia si bebe Rucsi
Dia, de unde ai luat calutul si cat a costat? Ia placut? Se da in el?
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
angi_gemeni spune:
De ziua copiilor mei, m-am gandit ca daca vin nasii cu cadouri(haine, jucarii, ba chiar fiecare a primit o bratarica de aur), ca daca e normal eu sa fac pregatirile(mancare, tort, sa iau baloane etc), atunci, am hotarat, cu o zi inainte de eveniment, sa le deschid un cont la banca si, in fiecare luna, sa le depunem o suma. Oricum, indiferent ce le-ai face cadou, nu realizeaza. Dar, peste ani...
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Anina_n spune:
Micuta mea, din ce a primit la 1 an, se mai joaca si acum cu o papusa care canta, si o pasare care, tot asa, canta. Mai tarziu i-am cumparat si un carucior pt. papusa, pe care o plimba zilnic prin casa sau afara.
Petrecere frumoasa si micutei Clara !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)
ruxi spune:
Multumesc mult fetelor pentru sugestii si urari. Sunteti niste dragute!
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
DanaR spune:
Nu stiu daca ti s-a recomandat dar Patric a primit la ziua lui de 1 an doua periute de dinti cu maner in forma de iepuras, care le-a folosit sigur ceva mai tarziu dar care i-au placut mult de la inceput... Deci o periuta de dinti haiosa...
DanaR