hidrosalpinx

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

diapapadia, la mine hidrosalpinxul era vizibil la ecograf inainte sa incep fiv, cel putin asa mi s-a spus. Doctorul mi-a spus ca sansele de a ramine insarcinata prin fiv cu hidrosalpinx sunt cu ceva mai mici dar nu inexistente. Dovada ca se poate e hera01.Felicitari hera01,sa ai o sarcina linistita si un bebe sanatos, te asteptam cu mai multe detalii dupa masa.Eu am facutfiv cu blastocisti, erau de buna calitate mi s-au tranferat 3 si sansele erau destul de mari dar din pacate nu a fost sa fie. Nimeni nu poate sa imi spuna insa din ce cauza. Una ar putea fi hidrosalpinxul dar cum sunt si fete care au ramas insarcinate cu aceeasi problema numai Dumnezeu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

dia ,sincer eu acum nu te inteleg ,ai facut laparo de nici macar o saptamana,si deja esti pesimista.am auzit ca se dau sanse maricele in primele 6 luni, si da da stiu ca sunt sanse de refacere a lichidului, dar sunt ceva sanse ,nu? roaga-te lui DD ptr ca numai el poate sa ne implineasca visul,
oare nu crezi ca esti asa datorita experientelor negative ale altor aspirante? tu esti TU si nimic nu conteaza
peste 6 luni(nu sunt nici multe,dar nici putine,stiu)vreau sa-mi zici:"ce pesimista eram si uite ca am reusit" poate sunt prea optimista,dar asa sunt eu dintotdeauna, nu ca nu plang si eu, dar asta e, mi se intampla, merg mai departe.
asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

a fost cutremurrrrrrrr,chiar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna,
Eu am fost diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral (parca as fi la alcoolici anonimi) in urma HSG. La eco imi tot spuneau de un chist endometriozic, care de fapt era lichidul de la trompa. Am fost prima data la doctorul meu de la clnica de infertlitate (aici in Spania), mi.a zis doar FIv, in prealabil cu scoaterea trompelor sau clipsat, recomadare: scoatere, pentru ca oricum clipsate nu ma ajuta la nimic, doar ma deranjeaza prin inauntru, si daca nu va fi perfect clipsata acel lichid poate iesi si ucide embrionul. Am plecat in Israel de anul nou, am fost si la doctor acolo, mi.a confirmat acelai lucru - mai bine scoaterea trompelor-. Deci cu sufletul in tandari m-am programat la laparo, doctorul mi.a recomdat acelasi lucru, oricum a zis cand va opera va face ce crede el ca e mai bine, in functie de ce va vedea acolo. A doua zi mi.a zis ca a scos ambele trompe, f marite si inflmate, cea dreapta plina de aderente. Ovare, uter, totul ok.
Cam asta e experienta mea, sper ca in curand sa ma apuc de FIV.
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Buna fetelor,cind vad ce aveti fiecare de tras imi dau seama ca eu am fost o norocoasa,spun asta pt. ca in 2005 m-am hotarit sa fac un bebe,dupa un an de tratamente doctorita mea mi-a recomandat HSG,l-am facut,binenteles ca am avut dureri de aproape am lesinat dar rezultatul a fost hidrosalpinx drept si obstructie tubara stinga.Doctorita m-a internat si credeti-ma ca am facut doar 4 instilatii pt. ca ea a considerat ca lichidul se ducea deja destul de usor in interior si m-a externat.Asta a fost in august2006 iar in decembrie tot2006 am ramas insarcinata.La primul eco.nici nu se vedea embrionul doar testele de sarcina au confirmat si doctorita mea se temea sa nu fie extrauterina dar am avut noroc si anul trecut pe 29 august am nascut o fetita.Sunt convinsa ca am fost foarte norocoasa si pe mine m-a ajutat HSG.Eu va doresc la toate sa aveti parte de ingerii pe care vi doriti si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Salut
si eu am acelasi diagnostic, hydrosalpinx bilateral. vizibil atat la eco cat si la HSG. am fost operata laparoscopic, s-a facut neosalpingostomie. insa dupa nici 2 luni lichidul s-a refacut la ambele trompe. in prezent sunt in procesul de finalizatre fiv (maine am embriotransferul, sunt cam emotionata). La punctie mi s-a scos lichidul si fac si acupunctura pentru impiedicare formarii lui+ antibiotice si alte medicamente. Daca ma intrebati ce-as fi ales inainte de FIV (asta daca stiam ca s-a refacut lichidul, dar n-am stiut), cu siguranta scoteam nenorocitele de trompe si mergeam cu sanse duble. acum am doar 20% sanse in loc sa am 35-40 (ovocite f bune calitativ, sperma f buna, endometru si analize hormonale perfecte).
va spun peste 2 sapt ce am facut
pupici
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna! intentia mesajului meu era sa va sugerez sa nu mergeti 100% pe rezultatul de la HSG pt ca poate fi inselatoar ; iar ce mi s-a intamplat mine mi se pare inadmisibil - si in continuare cred ca sistemul medical din RO este praf - mai praf, decat in alte parti - asta este parerea mea.
Merci,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

Hera, FELICITAAAAARIIIIII!!!!!!astea sunt vestile pe care voiam sa le aud in deschiderea capitolului. ca se poate.sa de DD sa duci sarcina la termen si sa ai un copil sanatos!!!!

Ladyxe stiu ca e greu dar iti multumesc ca ai impartasit cu noi povestea ta, nu se stie poate va folosi cuiva. chiar si daca o singura fata in urma citirii a ce scriem noi aici ia o decizie corecta, tot putem spune ca am facut ceva.Iti urez numai succes la acest fiv!

Blanche la fel si tie, sa dea Doamne Doamne sa reuseasca fivu-ul si sa fii o mamica fericita!

P.a.ade tu esti o norocoasa bag de seama, aici nu se fac instilatii pt hidro, am auzit ca sunt cu riscuri, te felicit si pe tine si sa iti traiasca fetita!

Anca(a_06) ce dimensiuni are la us hidro la tine? sunt doar curiosa pe ca la mine la 4 cm e cam mare si drita a ales sa le refaca....succes si un test mare pozitiv peste 2 sapt! avem nevoie de succese ca sa putem spera!

BB_wanted,multumesc pt incurajari, am sa reusesc cu siguranta si am sa va anunt pe toate ca am fost prea pesimista.
cred si eu in sansa mea. doar ca cred ca se putea face mai mult la operatie si vreau sa ajut o fata inainte de laparo sa nu faca o greseala in comunicarea cu medicul. poate fata aia esti chiar tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

diapapadia Imi pare rau ca pana la urma e hidrosalpinx, dar o data ce ai identificat problema, nu mai bajbai pe intuneric, te documentezi, citesti, dicuti cu medicul, cu alte fete si nu se poate decat sa reusesti. Iti doresc cat mai repede! Si mult noroc

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

Ancuta esti o draguta ca de obicei!Am sa reusesc sunt convinsa, am sa fac tot ce depinde de mine si poate cu un pic de ajutor de la DD o sa iti calc pe urme anul asta!
Sanatate pt mamica si bebitza din burtica!

Mergi la inceput