Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Anaxena sa-ti traiasca bb , e superba! mi-au dat lacrimile...abia astept sa o vad si eu pe printesa mea.

Pup restul fetelor!!! zilele astea nu prea am timp sa intru, dar va citesc asa pe fuga, pentru ca m-am apucat la mine de reamenajari si pe urma zugravit.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 28 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sunsmile, Biribu multam frumos de raspuns.....e destul de neplacut, imi aduc aminte ca ma spalam dupa fiecare mers la toaleta si parca tot imi venea sa urc pe pereti. Ce sa zic...acum nu am mancarimi sau usturimi. O sa treaca dar mai esteeeeee....parca mult timp....

Anaxena frumoasa si dulcica bebelina, ca si mama ei de altfel!

Flory mami de Alex si 31+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

calitatea e jalnica..e verde..o problema cu codec-ul,zice sotzul
mai lucrez la filmuletz..deocamdata va dau asha de pofta
www.dailymotion.com/anaxena/video/8957096" target="_blank">mini film verde Maria

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 45 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dana - eu am nascut in camasa de la ei, dar in rest am stat in camasa de la mine. Cred ca toate astea sunt fixatii ale unora, depinde de spital, de persoanele de acolo.... Oricum, un sfat de maxima importanta: epilati-va inainte! Sa fereasca Dzeu sa puna vreo infirmera o lama de-a lor pe voi... Au aparate de-alea cu lama dubla, si pun pariu ca lamele sunt refolosite la nesfarsit, bleah!!!!

Oooh, Mary...Nu te speria! Eu as repeta bitestul in alta parte, repejor. Nu de alta, dar am trecut prin aceeasi istorie (risc 1:257) iar la triplu test mi-a iesit 1: 5000 sau asa ceva, nu de alta dar ecografia fusese mai buna, si facuta in ziua de dinaintea testului. Plus ca de data asta am stiut sa ma cantaresc proaspat. Nu e mare nenorocire nici amniocenteza, dar eu am fost destul de convinsa ca testul nu e ok. Iar triplul l-am facut in alte doua locuri....

Ana - chiar ca e umflatica Mariuca vorbitoare! Ce gurita are!

Biri - nu ai terminat cu tusea?

Gata, ma duc la orizontala ca e tarziu foc!

Anca mami de Eliza si 31+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ankalaura nici bebelina mea nu a stat pana acum la poza, nu stiu ce o fi apucat-o acum dar a facut-o pe mami tare happy.
Si eu m-am tuns la coaforul de care spui tu, de langa Elion

32 AMR 8 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am reshit sa-l fac mai mare, dar tot verde e
www.dailymotion.com/anaxena/video/8957743" target="_blank">varianta mai lunga Maria

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 45 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

In primul rand marib, fruntea sus, ca testul asta are deja din start o SUPER eroare. Aici te pune sa semnezi ca esti de acord ca da o eroare de 60% . Totul o sa fie bine.

Am si eu o intrebare : are ceva daca nasa bebelului de botez e catolica?? Adica trebuie sa fie neaparat ortodoxa???

Vicky 32+ si Maya
AMR -8 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Anaxena, felicitari pt. premiile Wella! Vazut si poze si filmuletz Maria, are niste buze asa de frumoase si un nasuc dulce de tot!
Catilin, bun venit printre noi, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos!
Gabi, ce nasuc dulce are si bebelina ta, o frumusete!!!
Maryb, stai linistita, si incearca sa nu te panichezi pana nu vezi si rezultatul de la amniocenteza, ma rog lui DD pt. tine ca totul sa fie ok!
Irinuca, vazut pozele, esti asa o dulce, ai asa o fata de copil!
Si eu sunt 100% pro naturala, despre cezariana... hmmm...numai in caz de forta majora! Asa cum spunea si Anka, la naturala te doare atunci, la cezariana te doare dupa, plus ca recuperarea e mult mai grea. E drept ca mai exista si cazuri in care epiziotomia (bine am scris?) se vindeca mai greu, insa oricum, nu asa greu ca cezariana. Acum na, fiecare cu ce crede, si cum poate, eu din punctul asta de vedere am un fix!
Vicky, sunt absolut convinsa ca nu conteaza ce religie are nasa. Unde vei face botezul, acolo sau aici?

Adriana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

oanasm, shocul cu sucul de prune ma ajuta ca eu sunt cu problema constipatiei si inainte sa raman insarcinata, asa am fost de cand m-am nascut.
Acum e si mai nasol, nu conteaza ce mananc sa ajute, daca ies odata la o saptamana sa zic sarumana.
Asa ca terapie shoc macar odata pe saptamana cu suc de prune, deci in total de doua ori pe saptamana ma fericesc, tare nasol e.
Bine ca se gaseste sucul asta peste tot si ma aprovizionez.
Pup fata!

flo 1980, si eu zic ca si Sun si Biribu, si eu am labiile rosii si umflate, nu mereu, da macar odata pe luna tot am, medicul intreba daca am mancarimi(nu am), imi luase si analiza, si nu am nimic, el zice ca e normal in sarcina sa se intample asa, da pt linistea ta fa o analiza sa nu fie vreo candida,cine stie.
Rabdare nu mai e mult pana la final, pup fata.

Biribu, apropo de durerea nasterii, si eu intrebam in stanga si in dreapta femeile daca doare, cum e,... multe mi-au zis ca doare, da uiti imediat cand il vezi pe bebe, altele mi-au zis ca nu isi mai amintesc cum si cat de intensa a fost durerea.
Deci se poate sa uiti, ca altfel nu cred ca mai facea lumea copii pe vremea bunicilor sau a parintilor.
Pup fata!

Maine cand venim de la medic am sa scriu ce vesti avem.
Azi ma apuc sa fac un tort ca nu am mai facut de o saptamana si sotul pofteste mai rau ca o gravida.
Spor la treburi si aveti grija de burtici si de voi.

33+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Ana daaaaa si verde e o mega scumpa fii-ta!

Nati asa zici? Pofteste sotu? Hmmmmm.... Tin pumnii maine la doctor!

Vic nu cred ca are nimic daca nasa e catolica. Cel putin eu stiu multe cazuri unde nashii au alta religie. Parintii mei chiar au si cununat turci, so...se cam poate orice!

O zi frumoasa ca voi, fetelor!

SUN 32+

Mergi la inceput