PROBLEME GRAVE DE GLUTITIE-Help

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
am aterizat si noi la casa noastra, adica la buc. si am facut un tur de citit...ai dreptate wnimra...le-am facut varza pe toate. si eu va caut sa vad pe unde mai scrieti...alerg pe la toate subiectele sa vad unde s-a scris ultima oara
heer, ma bucur tare pt adam si pentru tine.
wnimra, eu insist, oscilo pt alex
si pt andrei, tine-o tot asa cu vocalizele
va pupam si revenim mai pe seara ca ioana e nesuferita si trebuie culcata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna fetelor!

mai sa stiti ca andrei a lasat-o mai moale cu vocalizelesi bine a facut ca aveam creierii varza.
si mergem inainte cu para si mar dimineata si 2 activia pe zi si e chiar bine.cat despre carne eu nu o mixez ca o mananca asa cu conditia sa fie f fiarta .astazi de ex o sa ii dau ciorbita de stevie fiinca am facut pentru noi si ii dau si lui si spanac inabusit cu ficatel fiert.stiti ce nu i-am dat pana acum ,varza si mazare.mi-a fost frica ca se baloneaza.
voi le-ati dat la copii?
wnimra-vroiam sa te intreb ,tu l-ai pus pe alex la olita?
fetelor va las si mai vb ca andrei si-a reluat activitatea de tenor si simt cum imi explodeaza urechile.pupici

Mergi la inceput

buna
sa stii ca si eu i-am dat para ioanei de o innebunisem si nici un rezultat cu iesitul afara. de o perioada buna nu ii mai dau pt ca avea niste ate si se inneca de la ele. si eu ii tai carnea la cutit dar daca e de tara o vomita ca aia e mai tare cat as fierbe la ea. cat despre activia ii dadeam cate unul pe zi si nici un rezultat. luni la constanta i-am dat pe stomacul gol iaurt activia cu miere si nimic. chiar am chinuit-o tare sa iasa afara si a facut putin dar pietrificat. era cat pe ce sa se rupa daca nu o ajutam eu cu sotul.
azi am fost sa ne programam pt kineto dar terapeuta era ful si a zis sa ramana pe luni.
va pupam ca am de spalat si de facut mancare
poate mai intru ca sunt singura acasa
sotul e de tura
va pupam

Mergi la inceput

buna seara

mdanicoleta-ai dreptate cu carnea de tara ca e mai atoasa,nici eu nu prea ii dau lui andrei cu toate ca stam la casa si crestem pasari,da ii cumpar ciocanele sau aripioare proaspete pentru ciorbita si piept de pui si ficatei pentru felul doi.mai la noi se pare ca para a mers,bine nu face in fiecare zi da iese mai bine,nu se mai chinuie asa.si noi trebe sa plecam pe 30 martie la buc la recuperare pentru 2 sapt si o sa va simt lipsa pana ma intorc,da trebe sa ii dau tare lui andrei ca nu are incontro.
tie ti-au zis sa o pui pe ioana sa stea in sezut asa sprijinita?
ca dr. robanescu a zis ca pana nu se ridica el singur sa nu il pun sa nu il fortez, sa nu il pun in premergator deloc,nici daca era sanatos nu trebuie sa il pun,sa nu il pun in picioare pana nu se ridica el singur sa faca pasi ,si cate si mai cate.
tie ti-a zis ceva de genul asta?
dar la ioana in afara de sindromul piram extra piram ,ce diagnostic mai are?ea psihic e mai bine decat motor?
mai hai ca mai vb ca trebe sa ii incalzesc laptele lui andrei, ca deja a inceput si imi face capul-.pupici pentru voi.

Mergi la inceput

buna seara
sa stii ca la terapie in cta imi spunea sa o pun cat mai mult. eu o tin la marginea patului ca sa stea cu spatele drept si capul drept. nu mi-a zis nimeni concret sa o las sa se ridice singura si sa nu o pun. ea are coloana asa pt ca a fost pusa prea devreme, la 4 luni cand nici un copil normal nu statea dar ea.
nu am mai fost la evaluare de mult si nu prea ma intereseaza acum decat recuperarea. astept sa vina mirela sa ne ia in particular ca asa mi-a zis si ce mai putem pe la stat...sa vedem ca si noi suntem in urma rau.
daca nu zice nimic decat ceva in legea ei acolo eu cred ca e si psihic in urma, nu?
eu nu-mi bat capul acum pt ca toti extrapiramidalii sunt destepti, cel putin asa stiu eu si asa am vazut pana acum
noapte buna si va pupam
wnimra, incep sa scriu ca tine... adica la orele alea inaintate la care scrii tu

Mergi la inceput

buna fetelor!

mdanicoleta-mai eu ziua il pun pe andrei sa stea sprijinit de perna in sezut sau pe burta,da nu sta f mult pe burta ca il ia isteria,seplictiseste;cand il pun pe burta se taraste da folosindu-se de picioare mult nu de maini,ca daca s-ar folosi si de maini asa bine s-ar intinde dupa jucarii .mai si andrei sa stii ca este inteligent in felul lui,adica stie daca il cert,lasa buza si asreapta sa vada daca ii mai zic inca o data ca sa inceapa,sau cand e de joaca e cel mai tare,stie cand vine tati acasa ,e numai zambet.el asa psihic ar fi de 8-9 luni dar motor e mai in urma de vreo 5-6 luni.azi se pare ca iar am concert,da il las sa faca ce vrea ca eu mai am si treaba.ai vazut vreun copil cu extrapiramidal care merge?
dar la ioana e afectat mult creierul?
hai ca mai vb ca nu mai pot sa mai scriu de andreicare are ora de vocalize.

Mergi la inceput

buna fetelor
am vazut extrapiramidal la 2 ani care merge singur, am vazut la 8 ani care era internata singura dar am vazut si la 15 care nu mergea dar vorbea si era ff inteligent. eu sper ca extra ai nostrii vor fi extraordinar de repede recuperati si vor merge si vorbi
va pupam

Mergi la inceput

buna seara!

mdanicoleta-poti sa intri si la subiectul paralizie cerebrala,ca eu si wnimra scriem si acolo.te pupic.pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,pt ca v-ati intins deja pe 22 de pagini si pt ca wnimra imi este o buna si draga prietena,va invit la un nou capitol,sa va impartasiti experientele cu puii vostrii
AICI

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

hai ca pagina asta s-a incheiat,nu?ne vedem la capitolul doi.

Mergi la inceput