Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, fetelor, bine v-am gasit... sper ca sunteti toti bine...
Noi ne pregatim de botez... il facem duminica la Valladolid... preotul e spaniol, nasii sunt bulgari, iar noi nefiind prea bisericosi nu prea stim cum se face... de aceea am si eu cateva intrebari, daca imi puteti fi de ajutor: nu mai stiu cand trebuie sa-i faca nasa baita lui bebe, inainte sau dupa botez? Cum se procedeza? Ce trebuie sa-i puna in baita? Ce obiecte? Ca stiu ca se pune la un moment dat un platou cu diverse obiecte, bani, oglinda, pix, chestii din astea, dar nu prea imi amintesc detalii... asa ca va rog sa-mi spuneti si mie... Ca pe maica-mea n-o pot intreba ca o sa strambe din nas cand o sa auda ca-l botezam aici, fara sa-si bage ea nasul... si vreau sa stau linistita.
Multumim dinainte pt informatiile pe care ni le veti da... sunteti niste dragute.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Cum a zis si Lixa, baia de mir se face a doua zi. Noi am facut-o inainte de pranz si i-a placut mult, ca oricum ii place ei baita. Am pus in cadita de toate: bani, aur, argint, orez, flori, oua, miere, biletzele pe care am scris diverse chestii, de exemplu E=mc2, diversi zei din antichitate ca sa ne asiguram pe toate fronturile...
Chestia cu tava cu obiecte eu stiu ca se face la un an, la taiatul motului, dar obiceiurile difera.
Am pus o poza in albumul de la botez, daca vrei sa o vezi in ciorba
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
eladea2005 spune:
Buna mamici!!!!
se pare ca mesajul meu a aparut la finalul capitolului si cred ca nimeni n-a bagat de seama...
vrem sa ne alaturam si noi voua... desi teoretic v-am 'urmarit' din umbra, acum vrem sa devenim si noi mai activi...
Eu sunt mami Andreea de bulgaras Eric, nascut in 9 decembrie 2007.
Am venit pe lume la 37 de saptamani, ne-am grabit sa vedem ce e pe afara ca ne-am plictisit in burtica ...
Nasterea a fost rapida si normala, am avut 2600 gr, 49 cm si Apgar 10.
Ne primiti si pe noi?
Va pupam!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
oana8188 spune:
Mai, dar ce-i cu linistea asta??? Se vede ca e mai cald afara La vara vom scrie un capitol pe luna.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Salutare,
Am reusit sa intru si eu un pic
Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni , pana acum nu se vad reactii
La control si vaccin a fost tot numai un zambet, are asistenta o mana usoara de nu simte piciul intepatura si ii tot zambeste de zor.
Cu greutatea stam inca prost, are 6.500 gr si 65 de cm , manechinul lui mami lung si subtire.
Tot azi in disperare de cauza am mai schimbat odata laptele din Milumil 2 in Humana 2 , sa vedem daca depasim cei 700 ml / zi
La capitolul diversificare ieri a gustat suc de mere si nu s-a oprit la o lingurita , doua ci a ras 60-70 ml .
Vom introduce usor luna asta suc de mere, morcovi si piureuri de mar si morcov ( max 10 lingurite) astfel incat pana la 5 luni sa ramana majoritar pe lapte astfel incat sa mai puna ceva in greutate.
Accepta si un pic de cereale in lapte dar nu in mod spectaculos
Mai avem de facut si controlul ortopedic si suntem "la zi " cu toate controalele.
Pupam bebelusi, spunem "La Multi Ani ! " sarbatoritilor si trimitem pupici si mamicilor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lalasi eu ma "plangeam" zilele trecute...si Raducu la 4 luni avea tot 6,500 si acum la 5 luni 6,850...dar eu sunt multumita de el, si pediatra la fel.
Mai ai poze cu el cand rade cu gura pana la urechi?????
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
karina1976 spune:
Bine ai venit Eric si mamica lui!
Noi am fost az la medicul ortoped pt o suspiciune de displazie de sold, din fericire infirmata de radiografie.
Apoi am fost afara in parc, e pacat sa nu profitam de vreme.
Intrebare intrebatoare: piticutii vostri cam cat pireut de legume papa? Ca mofturoasa mea mai mult de 80-90 g nu papa nici cu rugaminti.
Apoi mai bea laptic cam 100-150 ml, depinde e toane.
Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
dany26 spune:
seara buna dragi mamici!
noi suntem bine dar si f rasfatati....daca nu stau cu el mereu si cu multe giugiuleli etc...bb meu plange,maraie...etc .....de aceea nu mai am timp de DC....
in rest e ok desi avem aceleasi pb cu voma si constipatia ...
Creem mersi pt urare
azi nu a mai vrut deloc piureul de legume bb-ele meu...iar de 2 sapt le manca doar cu f multa zeama si cam in sila...
am si eu 3 intrebare:vreau sa incep cu carnitza :ce e mai bine piept sau pulPa de pui si, Daca pun carne in piureul de leg. il mai pot pastra 24 ore la frigider???Cat timp sa ii fierb bucatica de carne: 1 ora?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
Buna ziua!
bb-yasmi, cum ai reusit sa-i scoti masa de noapte?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
cu greu!! multi rabdare!! ii dadeam seara in loc de laptic ceai , apoi apa. erau multe seri in care nu vroia nicicum..si ii dadeam din sfert in sfert de ora ceai/apa si tot nu o scoteam la capat si ii dadeam laptic, dar macar mai amanan masa de laptic catre dimineata. alte seri accepta apa si uite asa s a dezobisnuit!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
seara buna dragi mamici!
noi suntem bine dar si f rasfatati....daca nu stau cu el mereu si cu multe giugiuleli etc...bb meu plange,maraie...etc .....de aceea nu mai am timp de DC....
in rest e ok desi avem aceleasi pb cu voma si constipatia ...
Creem mersi pt urare
azi nu a mai vrut deloc piureul de legume bb-ele meu...iar de 2 sapt le manca doar cu f multa zeama si cam in sila...
am si eu 3 intrebare:vreau sa incep cu carnitza :ce e mai bine piept sau pula de pui si, Daca pun carne in piureul de leg. il mai pot pastra 24 ore la frigider???Cat timp sa ii fierb bucatica de carne: 1 ora?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
"...ce e mai bine piept sau pula de pui..." dany te refereai la pulpa, nu???
TE ROG SA NU TE SUPERI PE MINE!!!!
AM RAS CU O POFTA DE AM TREZIT-O PE IASMI!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
bine ai venit mami de ERIC!!!
eu in sfarsit azi am reusit sa ii scot laptele dupa doua mese solide....dar am facut ce am facut si tot 4 mese de lapte a avut+2 solide!! 4 mese de 180 ml +supica+piure legume+piure fructe