Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 16

carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Pentru ca asta presupune ca m-am intors deja de pe drumuri si trebuie sa-mi incep instructajul psihic, calirea mentala pentru intoarcerea la munca si despartirea de bebe.
Parca se intampla in septembrie asta... ma insel?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Gabriela bine ai revenit,chiar ma intrebam ce mai faci,de nu mai dai nici un semn.Ce mare a crescut Sara,e o frumusica..i-am admirat palarioarele,ce multe are,mai mai
Scriu pe fuga,ca am mancarea pe foc,si a noastra si a lui Miru,care doarme la ora asta.De vreo 3 seri a inceput sa se intoarca sa mai doarma si pe parti,nu numai pe spate..dar cred ca o supara si gingiile sau are colici(?) ca ori scanceste,ori bate cu picioarele tare in saltea sau le tot tine ridicate in sus.
Azi am vazut-o in sfarsit,ca se intoarce singura de pe spate pe burta,pana acum nu-i prea reusea pana la capat miscarea.
Dimineata,pe langa banana si mar i-am dat si un biscuite petit beurre si a papat totul cu mare placere.
De cand mi-a zis Roxana de ochi ma uit si eu mai atenta la ea si cred ca si ea are strabism,o sa urmez sfaturile lui Andries.
Vroiam sa va intreb daca a-ti dat la bebici,cei la care nu le-au iesit dintisorii,periuta pt. masaj,asa cu tzepi..?

danuta36 spune:
Ce bine de voi,care aveti mamaici(bunicute) cu care sa lasati copilasii,pe cand incepeti munca.La noi nu stiu cu cine va ramane,ca tataia nu stiu daca se descurca,mai degraba trebuie sa ne interesam de vreo cresa..M-apuca groaza de pe acum.

Annisia spune:
Cum sa te inseli Carpatina? Tocmai tu? Se poate?! In septembrie sunt pe baricade.
Parca vad ca o sa ma ia aia de noua si vai de capul meu ce o sa mai trag... Mai am si niscaiva cursuri de facut. Nu stiu cum o sa ma impac cu toate. Inainte de sarcina abia asteptam sa o tulesc, cat mai departe. Acum o sa cer cursuri la parter la mine sau macar pe strada mea, daca s-ar putea...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Danuta, eu am adus discutia cu strabismul si nu vreau sa dau idei nimanui. Stai linistita, ca poate la voi nu e cazul. La Y se manifesta la modul ca priveste spre tine cu un ochi si celalalt e in alta directie. Adica daca pupila stanga e centrata, dreapta e la coltul ochiului inspre nasuc. Asta cand il privesti direct din fata. Daca ii atragi atentia in lateral, un ochisor il duce inspre tine, dar celalat ramane fixat central, setat pe inainte.
Eu l-am tot verificat si isi misca ochisorii. Adica are reactii la ambii, numai ca uneori nu-i coordoneaza. E clar ca trebuie urmarita trebusoara...
Micul Yannis creste mare

betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Azi am trecut pe la mall Baneasa sa ridic niste pantaloni modificati de ai sotului meu. Mi-a placut la fel de mult, desi in raita rapida pe care am dat-o nu am mai gasit mai nimic sa imi placa. Dar m-am cadorisit pe ici pe colo.
La copii preturi foarte mari, ma socheaza astia. Am gasit insa la Next ceva mai rezeonabil. Am luat pentru Andrei 2 perechi de blugi: 25 RON si 45 RON. Fata de Zara si M&S unde erau 100 RON sau 75 RON, de era sa cad jos. Insa surpriza a fost acasa cand am constatat ca nu mi-au scos tiuitoarea aia de pe ei. La iesire a tiuit, si au zis sa trec. Nici nu m-am uitat. Nu va spun ca am incercat sa o scot si am facut-o zob, dar tot nu am reusit. Bonul il am, insa mi-e jena sa ma duc acum cu tiuitoarea aia rupta. Ce sa zic, am niste nervi pe ei de nedescris. Nici nu stiu cum sa o scot. Astept sotul poate are vreo idee, daca nu, ma duc maine si gata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
parca stiu ca poti sa folosesti un magnet, dar nu sunt sigura
Betty78

pozele noastre
asa creste bebe Mario

danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Danuta, eu am adus discutia cu strabismul si nu vreau sa dau idei nimanui. Stai linistita, ca poate la voi nu e cazul. La Y se manifesta la modul ca priveste spre tine cu un ochi si celalalt e in alta directie. Adica daca pupila stanga e centrata, dreapta e la coltul ochiului inspre nasuc. Asta cand il privesti direct din fata. Daca ii atragi atentia in lateral, un ochisor il duce inspre tine, dar celalat ramane fixat central, setat pe inainte.
Eu l-am tot verificat si isi misca ochisorii. Adica are reactii la ambii, numai ca uneori nu-i coordoneaza. E clar ca trebuie urmarita trebusoara...
Nu tu mi-ai dat idei...mie mi-a spus Roxana,dupa ce ne-a vazut cateva poze,si cred ca are dreptate..noi n-am fost atenti la aspectul asta..de aia m-am bagat si io in seama.Dar sa speram ca se corecteaza..
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Danuta, nici eu nu am observat nimic. Pana nu mi-a spus matusa mea ca are o problema, eu il vedeam perfect. Nu mi s-a parut nimic aiurea la bebe. Probabil pentru ca instinctul nostru de mame ne indeamna sa ne vedem copiii mai ceva decat sunt. Numai cineva din afara, care e detasat de problema, poate vedea. Cel putin la Y mie chiar nu mi se pare deranjant. Dar stiu eu ca e ceva acolo...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
ha-ha-haaa. Am primit o gluma pe mail... Avem Carmene pe aici? Gluma e in engleza, dar o traduc daca e nevoie, desi isi pierde din farmec...
A woman scanned the guests at a party and spotted an attractive man standing alone. She approached him.
'Hi....My name is Carmen', she told him.
'That's a beautiful name,' he replied, 'Is it a family name?'
'No,' she replied. 'I gave it to myself. It reflects the things I enjoy most -- cars and men.'
'What's your name?' she asked.
He said, 'B. J. Titsenbeer'.
Micul Yannis creste mare

Roxana_G spune:
Off, imi pare rau Danuta, eu sunt de vina ca ti-am creat un stress. Eu am observat intamplator, poate mi s-a parut. Numai tu poti sa observi daca e asa sau nu. Zic sa nu te ingrijorezi, e de urmarit, dar cred ca eu sunt paranoica din pricina ca am avut problema cu Alex. Oricum si Andrei e la fel.
Betty, uitasem sa va spun dimineata. Am incercat cu magnet dar cred ca nu era suficient de puternic si am taiat pantalonii si am facut o cusatura chic si moderna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze