Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
RalucaAlexa spune:
Multumim frumos de urari!
Eu una nu transpir, dar tusesc si stranut si ma doare gatul!!
De obicei nu racesc, sunt un om destul de rezistent si ma enerveaza atat de tare ca tocmai acu' m-a apucat!!!!
Cat despre simptome de sarcina Cristinici eu nu am mare lucru. In afara de sani durerosi si parca o balonare usoara n-am nimic. Nici macar somn nu-mi e! Ma simt un pic mai obosita (eu de obicei sufeream de agitoza) dar nu mi-e somn, adorm chiar greu!
5+
galmita mea
cristi_2003 spune:
inseamna ca nu e o problema
oricum imi doream sa nu imi fie rau la nunta
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Sa speram c-o sa ne fie bine si de acum in colo!
Oricum, din cate am citi eu starile de rau apar undeva din sapt 6-7.
Distractie placuta la nunta!!! E ziua ta, bucurate din plin de ea!
Si orice s-ar intampla (fotograf, flori etc...) toate au o rezolvare, singura ta grija e sa te simti bine!!! trece atat de repede!
5+
galmita mea
donna79 spune:
Hello everybody!
Mercic pt sfaturile cu bicicleta, o sa intreb si dr inainte sa o incalec...
Am programare la dr luni dimineata...incep sa ma stresez...
Asaaaa, in alta ordine de idei, care-i treaba cu paracetamol sinus de e interzis? Ca m-a lovit o teama...eu pana sa fac testul am luat o pastila de paracetamol sinus, ca eram nitel racita...si acum imi fac griji.
Cristi_2003, scuze, nu am retinut, cand e nunta? Felicitari, casa de piatra.....hmmm, deja ti-ai primit cel mai frumos cadou, nu?
Raluca, BillyBilly, grija mare cu raceala, mai bine incercati sa stati acasica pana trece.
Ma rog, eu dau sfaturi, si nu stiu cum sa-i zic sefului meu sa ma invoiasca sa ma duc la dr... dar eu sunt singura aici, nu am colegi care sa ma inlocuiasca.
Da unde-i Alina1976?
RalucaAlexa spune:
Donna cu tupeu mama - dl sef tre sa ma duc la doctor, sunt bolnava (daca nu vrei sa-i spui cauza)! si cu asta basta.
Nu moare nimei fara tine o ora!
5+
galmita mea
doula spune:
Tocmai am fost la baie si am vazut ca am o usoara sangerare. Imi vine sa urlu. Si la noi e sarbatoare si nu am nici un dr la care sa ma duc!!!!!!!
zile de sarcina
iubirea mea
4+
cea mai mare dorinta s-a indeplinit. acum pot sa ating si cerul si stelele si soarele si luna de bucurie.
RalucaAlexa spune:
Doula, nu dispera, nu orice sangerare e grava...
nu poti totusi sa-ti suni doctorul? sau sa mergi la un doctor la spital (presupun ca spitalele nu sunt inchise..), ca sa te linistesti!
5+
galmita mea
donna79 spune:
Doula, stai linistita, incarca sa nu te agiti, stai in pat si pune cu incredere Utrogestan, 2 dim, 2 seara, intravaginal. Stiu ca nu e o consolare, dar daca e deficit de progesteron sigur te ajuta Utrogestanul.
Iti tin pumnii si iti doresc sa treaca repede si fara probleme.
justme25 spune:
Duola cum mai esti? De cand am aflat ca ai avut o sangerare parca nu mai am stare...spune-ne ca esti mai bine!!!
Justme5+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg