Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

cristi distractie maxima in luna de miere!

Nici pe mine nu ma doare spatele, dar din cate am citit este un simptom normal pe toata perioada sarcinii, dar asta se pare ca m-a sarit

raluca fa-ti niste analize, poate ai nevoie de ceva vitamine...ametelile astea nu sunt normale, pos lipsa de fier sau ceva

Referitor la ridicatul de greutati si eu ma feresc, dar asta nu inseamna ca stau ca o mimoza; fac efort cu moderatie, nici sa dau in branci, nici sa nu ma misc; barbatul ma menajeaza oricum; hai sa va povestesc ceva haios: anul trecut vorbeam cu bunica de sarcinile mele pierdute si ma tot intrebam ce am gresit, iar bunica ma asculta interesata si la un moment dat imi spune: "Eee mama, cine are zile de trait, traieste, cine nu, n-avem noi ce face. Eu cand eram insarcinata cu Florica (matusa-mea), eram la tara si mergeam la camp si am cazut din caruta. Si n-a patit fata nimic, s-a nascut la timpul ei si este sanatoasa tun. Cand am mai ramas odata dupa maica-ta (mama), stand la oras si fara munca de la camp, am pierdut sarcina. Voi va faceti prea multe probleme. Are Dumnezeu grija." Eu cand am auzit-o ca a cazut din caruta am amutit, pt ca eu de-abia ma miscam prin casa de frica sa nu pateasca burtica ceva...

Alinuto ne mai faci si noua un capitol nou, pls, pls, pls?

Noapte buna burticilor! Mi-e tare drag de voi!

PS. Maine ma razboiesc cu medlife ...am recitit contractul si ... mai treb sa-l reciteasca si ei, inainte sa-mi taie craca

Catalina

6+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am si eu o intrebare, cum sa fac sa apara linkul de Lilypie.com pe mesajele mele.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Miereamara, cand am citit mesajele tale imi suna foarte cunoscut numele si dupa aceea mi-am amintit ca te stiu de la" Fetele din America". Eu intram acolo destul de rar, tu nu ma stii. Oricum ma bucur sa aud ca o sa ai bebe si iti urez sarcina usoara si un bebe sanatos.Eu abia ieri am aflat ca sunt am avut un feeling si am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. E foarte mica 4 saptamani, azi am fost la doctor si mi-a facut intravaginal ultrasound unde s-a vizualizat putin sacul embrionar.
Cristi2003 casa de piatra si sa aveti un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

azi mergem la eco sa-l vedem pe bebe

5+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

NU MAI SCRIETI AICI!!!!
EXISTA CAPITOUL 3!!
ACESTA SE CONSIDERA INCHIS!

Mami de printesa