Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Ce faceti fetelor? Vad ca multe dintre voi ati avut deja prima intalnire cu bebe. Eu inca nu. Abia miercuri seara.Mi se pare ca e un secol pana atunci. Saptamana trecuta am avut greturi mai severe, dar vad ca saptamana asta e ok. In schimb sunt super balonata de zici ca sunt in luna a 3 a. Eu iau in continuare nos=pa care imi da senzatii de voma ca e foarte amar, acid folic si vitamina E. Abia astept sa vina vremea sa nu mai iau nimic. Mi-e somn de crap, ma dor sanii vai mama mea si mi s-au marit si s-au inchis la culoare aureolele mamare. Asa...de mancare nu prea mi-e foame, insa daca nu ciugulesc cate ceva din 3 in 3 ore mi se face super rau, incep sa tremur si am o stare de lesin. Ca atare, de la cele 53 de kg ale mele voi ajunge de cine stie cat...dar ce mai conteaza? Bebe sa fie sanatos...si frumos!

Justme6+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Alina te rog sa ma stergi de pe listuta. Poate va prind din urma luna viitoare.
Sarcini usoare la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

iris stiu ca orice te supra-incalzeste este contraindicat dar daca pastrezi temp acceptabila, cred ca-i ok, cum spune si missparker. Eu le-am pus in cui pt ca sunt racita si daca nu sunt suf de calde ca sa-mi scoata raceala, risc sa ies cu gatul stramb din ele si mai mult agravez decat rezolv. De-altfel sunt mare amatoare de bai parfumate, in care imi iau cate o carte de ma uita sfintii pe acolo

Catalina

6+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Auziti..tot vroiam sa va intreb..de ce se calculeaza varsta sarcinii de la ultima menstruatie? Atunci practic bebe nici nu exista...

Justme6+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Doula,
Imi pare foarte rau pt. cele intamplate...parca ai dat timpul inapoi cu 4 luni...dar, ce s-a intamplat, bineinteles daca nu te deranjeaza f. tare sa ne spui?
Sanatate maxima si cat mai repede sa te intorci
Tuchi1234+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Tuchi multumesc.
Nici eu nu prea stiu. Nu stiu daca a fost avort menstrual sau alarma falsa. Toate simptomele pe care le-am avut inainte de ciclu\hemoragie???? inca le am. Deja sunt cred in ultima zi de ciclu dar sanii sunt in continuare mariti si durerosi, am greturi de nu imi vine sa imi ridic capul de pe perna, urinez fff des cu toate ca nu beau mult din cauza greturilor si sunt foarte obosita. Toate analizele pe care le-am facut au iesit foarte bune (in afara de analiza pt sarcina bineinteles care a iesit negativa).
Eu vreau sa gandesc ca a fost o alarma falsa. E mai usor de suportat. Am fost atat de fericita....
Oricum astept sa imi treaca sangerarea ca ne intoarcem la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Doula, rau imi pare ca ne parasesti... dar sper sa revii peste cateva saptamani!

Azi am avut primul appointment la GP (medicul de familie) si nu a durat mult. Doctorita mi-a luat tensiunea, a notat cateva date si am discutat la ce spital vreau sa nasc. Am avut de ales dintre vreo 3, nici unul relativ aproape, toate cica bune (zice si doctorita, si barbatu-meu nascut prin zona si carevasazica priceput ), am ales pe cel la care isi face stagiatura o prietena (nu ca imi fac eu iluzii ca va fi ea prin zona cand nasc da' nah, trebuia sa-mi gasesc un criteriu, doara n-oi da cu zarul). Apoi doctorita mi-a zis de toate cele, eu am "bagat la cutiuta", eu am intrebat, ea mi-a raspuns, apoi a mai intrebat si sotul, ne-am lamurit ca nu-s probleme cu prezenta madamelor pisici (bucurie pe capul sotului ca el e acum delegat cu schimbatul nisipului si alte chestii la fel de incantatoare) si... gata!

De cantarit nu m-a cantarit, sange nu mi-a luat, am fost cadorisita cu o sticluta pentru "lichidu galben" care va fi predat la urmatoarea vizita peste 4 saptamani si... vacanta frumoasa, sa ne vedem sanatosi cu totii in iunie. Tot peste vreo 4 saptamani o sa ma intalnesc si cu moasa, unde se vor completa formularele, mi se va da "carnetul de sarcina", recoltat sange etc. Scanul - in jur de saptamana 12. Cica in Glasgow se face doar unul - daca nu-s probleme, desigur. Si cica nici sa nu intreb de sexul lu bebe, ca nu or sa-mi spuna. Deja m-am apucat sa strang pennies la pusculita pentru scan la "privat" ca noua ne trebuie poze si DVD si toate cele, si vrem sa stim daca vom avea Huckleberry sau Goldenberry (deocamdata stim ca avem doar Berry).

Acid folic iau de vro 8 saptamani si o sa mai iau pana in saptamana 13, cat despre alte vitamine sau mai stiu eu ce o sa imi zica dupa ce o sa-mi faca analizele, pana atunci cica sa stau cuminte. Stau (cat pot si eu si cat ma lasa aia de la banca) - da' numai pana pe 31 ca dupa aia merg la Paris o saptamana (abia astept!!!)

Atitudinea celor de aici mi s-a parut tare relaxata, ceea ce nu-mi displace deloc. Drept e ca e tare la inceput, dar cica toate-s bune, si tot asa sa o tina. Si la mine si la voi. Ufff... ca iara m-am intins cat o zi de post!

O seara faina la toata lumea!

Dark Bendis

5+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor mi-am vazut buburuza, cronologic are 5saptamani si 5zile dar morfologic are doar 4 sapt si 4 zile, probabil a fost o ovulatie intarziata. Mi-am facut si analizele, au iesit f bine, am anticorpi pt rubella si toxoplasmoza, ceea ce este f bine. Restul au iesit negative (infectioasele) inclusiv toxo si rubella. O sa mai fac un eco sapt viitoare inainte sa plec acasa in State, ca sa ii aud si inimioara. Acolo am programare la ginecolog de abia pe 10 iunie. Nu am absolut nici un simptom, doar sanii usor durerosi, in rest am batut Bucurestiul in lung si lat zilele acestea.
BetaHcG se face si la IDS pe Dorobanti nr 58, costa 570 la urgenta si este gata in cateva ore. Restul analizelor le-am facut la fel intr-o singura zi cu taxa de urgenta.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

DarkBendis si in State e la fel, primul appointment cu medicul il am de abia pe 10 iunie. S-a nimerit sa fiu in Ro in perioada asta si am profitat:)) mi-am facut doua eco si analizele, just to be sure ca totul e OK. Noi in State am inteles ca avem doua eco incluse, prima pe la 8-9 sapt si apoi morfologica, si poate una inainte de nastere sa evalueze pozitia copilului.

Pt fetele care se ocupa cu listuta:
UM 02-04-2008
DPN probabil 6-11 ianuarie 2009
DN iunie 1978

Multumesc mult!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miereamara, si eu am UM in aceeasi zi cu tine! Cine stie, poate nastem in aceeasi zi

Dark Bendis

5+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput