Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

CRIS CASA DE PIATRA MULTA FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png5+bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

BillyBilly, multumesc frumos!

Bun venit tuturor fetelor noi!

O duminica placuta la toata lumea.

Dark Bendis

5+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aveti dreptate...nu faceti fetelor nici o analiza ca ar fi si pacat .Ce ,mamaia nu a nascut fara TT si uite ce bine a fost. Iar acum daca Doamne fereste copilul se naste cu SD si noi nu avem sansa sa traim cat traieste copilul asta e ...ghinion.Noi sa fim cu sufletul impacat, ca s-o gasi cineva sa cumpere o paine copilului nostru. Da cum de cele mai multe ori acesti copii nu traiesc f mult poate avem sansa sa traim suficient sa-i ingropam si sa stim ca nu mai depind de nimeni.
Este tot asa, o parere strict personala.Gata am incheiat sb. ca asa ma amareste si ma deprima. Am si eu o amica cu doi copii. Unul dintre ei cu SD.I-a dat in judecata pe medici ca nu i-au recomandat amniocenteza. Dar nu au stiut sa citeasca rezultatul la TT.Va asigur ca nu este o mama fericita. Suferinta copilului o scoate din minti.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Buna gravidutze.Ma numesc Angelica si ma inscriu si eu in randul mamicilor norocoase de ianuarie-februarie.Eu ar trebui sa nasc dupa 20 ianuarie!Va pupic si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

yubi sanatate multa!! pacat ca treb sa stai in spital, dar daca altfel nu se poate, probabil este cel mai bine pt tine si burtica ta!

Catalina

5+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Angelica, bine ai venit . Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si, la vremea potrivita, un bebe sanatos (ca noi toate )

Yubi, sunt cu gandul la tine . Sanatate multa!

Cris, Casa de Piatra si petrecere faina!

Dark Bendis

5+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor spuneti-mi si mie unde v-ati facut tickerele cu .Va pupic si sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

maryb cazul de care am povestit mai devreme ...medicii dati in judecata au fost de la Medlife. Cand s-a dus sa ceara fisa de la ei in josul paginii cineva scrisese cu un alt pix, clar mult mai tarziu - "se recomanda amniocenteza" desi nimeni nu a recomandat asa ceva niciodata. Din pct meu de vedere mai bine o recomanda si nu este cazul decat sa nu o recomande si Doamne fereste sa se intample asa ceva.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bybyboy spune:

buna.si eu sunt in 7 sapt. am fost si l-am vazut sapt asta pe bb.
voi ced simtome aveti? eu am doar foame continua, as manca intruna, greata nu am, doar stari de oboseala si nervi.
astept raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata burtici!
Sper ca toata lumea este bine!
BYBYBOY, starile tale chiar exista, este bine sa ai stari de oboseala, nervi si foame!
Eu la 4 sapt. si 5-6 zile in afara faptului ca doar ma jeneaza un pic sanii alte stari nu am, ba mai mult, cu riscul de a ma repeta, am de 4-5 zile o scurgere maroniu inchis spre negru si-mi este f. teama ca de la implantare ok, nu zice nimeni ca nu este dar pana cand? Mi-e teama sa nu se fi prins bebelusul prea jos si sa nu avem probleme. Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie bine!
Doamne ajuta-ne pe toate sa ducem cu bine sarcina la bun sfarsit!
Tuchi123 4+

Mergi la inceput