Rezultate in urma MASAJULUI ANTICELULITIC?/dupa ca
Raspunsuri - Pagina 4
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Mindy
Tatiana, areti suuper bine, si inainte de slabit aratai tare bine !! asta da ambitie! eu numa ma tot vaiet ca nu reusesc sa slabesc, si ma joc cu burta cind stau la teveu , ma apuc de o dieta si dupaia iar o abandonez
O sa incep cu privitul pozelor dinainte de sarcina (cind aveam un stomac lipit de spate), scris in caiet kilele actuale si centimetri din talie si sa ma masor periodic.
Sper sa reusesc macar 5 kile si as fi fericita.
Mindy, multam pt aprecieri...esti prea dragutza!
Eu sunt mai rea asa de fel cu mine...imi place sa arat bine in costum de baie..nu numai imbracata!Ca haine care sa ma avantejeze gasesc...insa in costum de baie se vede "realitatea"
Si asa e, ambitia conteaza ff mult...insa incepe usor...eu nu am putut tine dieta stricta pe zile...cu numai asta am voie sa pap...ci am exclus prajelile, grasimea, fast food-ul...De masaj ma bucur enorm ca m-am apucat ca nu credeam sa se obtina asa rezultate dk e combinat cu dieta
Am tinut evidenta pe o agenda cu kg, cm...poze pe desktop
Am apelat si la ajutoare(clarinol, ceai verde/diuretic) pt ca am crezut ca organismul meu dupa nastere...are nevoie de un sut ca sa o ia din loc cu slabitul...si ma bucur de alegerea facuta
Deci o dieta care sa iti convina + sport/masaj + ceva "ajutoare" = rezultat garantat
Spor la slabit si sa auzim de bine!!
Mindy spune:
Merci de ponturi Tatiana , imi si caut imediat o poza cu mine supla si o pun pe desktop.
Asa sint si eu, nu sint pe ideea cu mascatul sau haine care ma avantajeaza (iar dedesupt brate gen aripi de liliac, celulita si fund patratos), daca nu ma simt sexy e cam nasol, parca seara nici nu imi vine sa mai merg in pat, linga sot.
Ca ajutator am inceput cu tinctura de soc, sper sa tina ca parca am dat jos 1kg de cind iau.
Si ma apuc de probat costumul de baie cit de des:)
mmc_nd spune:
Tatiana, valentinag, ma puteti pune in legatura cu cineva care face masaj? Chiar as vrea sa ma apuc si eu! Multumesc!