Rezultate in urma MASAJULUI ANTICELULITIC?/dupa ca

Rezultate in urma MASAJULUI ANTICELULITIC?/dupa ca | Autor: tatiana83

Link direct la acest mesaj

Vreau in paralel cu regimul pe care il tin sa fac si masaj anticelulitic.
Insa nu stiu daca:
- se vad rezultate dupa 5-10 sedinte;
-se mentin rezultatele;
-doare foarte tare..adica incat sa nu suport?sau sa nu mai revin la urmatoarea sedinta?

De cate sedinte am nevoie pentru efecte vizibile?(pt ca dk intreb acolo imi vor spune cat mai multe sedinte banuiesc..)

Eu doresc sa imi IMBUNATATESC aspectul pielii.Stiu ca pierzi si in cm..insa nu slabesti neaparat..

Daca sunt fete care au incercat masajul anticelulitic si pot sa imi impartasesca din experienta lor le multumesc

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anul trecut,dupa 2 luni de aquagym si masaj anticelulitic,facute in paralel,am scazut destui centimetrii,nu am slabit neaparat la kg,ma rog,ceva nesimnificativ,vreo 6 parca!Pielea oricum arata mult mai bine!Pe mine nu ma durut,poate si datorita efectului apei,ca faceam masajul immediat dupa gym!Oricum rezultatele se vad!La mine s-au vazut dupa multe sedinte,vreo 30 cred ca au fost in total!
M-am apucat iarasi luna trecuta de masaj,sa vedem ce-o iesi!
Normal,nu ar trebuii sa te invinetesti deloc,maseuza trebuie sa aiba priza buna,ca daca doar te ciupeste,nici nu se vede si iesi d'acolo ca si batuta!
unde faci masajul?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Iti multumesc pentru raspuns Valentina.

Aici in cartier din pacate.Nu am cum cu bebele sa merg mai departe..spre centru.Ca as fi cautat un centru specializat.
Mi-a spus maseuza astazi ca un pachet cu 10 sedinte costa 420 ron, sau 1 sedinta 45 ron.
Nici nu stiu daca e mult, putin.Nu am cu ce sa compar...si asta pentru ca nu am timp sa merg si in alte parti sa ma interesez de conditii, preturi, rezultate etc.

Tu imi poti spune unde mergi, ce preturi au?

M-am hotarat sa merg pentru ca sotul lucreaza in ture,iar cand este de noapte pot sa lipsesc si eu 1 ora ziua de acasa...ca altfel..

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Eu plateam cand ma duceam la salon 400 ron 12 sedinte de aqyagym si 350,12 de masaj parca(sedintele erau de 45 min)!Nu mai stiu sigur,dar cam aici bateau preturile!Anul asta nu mai au piscina si nici la masaj acolo nu ma mai duc,vine o tipa acasa si-mi ia 30 ron pe sedinta care tine mai mult de o ora cred!Eu sunt foarte multumita!
Am primit o recomandare de la cineva sa ma duc la aquagym undeva in piata victoriei,dar deocamdata nu am cum!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Si tipa vine doar la tine acasa sau asa practica ea masajul la domiciliu?O pot contacta si eu?Sa nu indraznesc prea mult...
Nu m-am gandit la varianta acesta..Este f buna ideea mai ales ca nu am timp cu bebele..

Cum ai contactat-o?

Deci preturile cam astea sunt..asa e.Si la mie mi-a spus ca dureaza sedinta 45 de minute.

Mersi mult!

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Tipa are cateva cliente la care vine acasa!Nu stiu daca mai ia noi cliente,dar saptamana asta cand vine la mine o s-o intreb!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, in ce zona locuiti? M-ar interesa si pe mine cineva care sa vina acasa; eu stau in Colentina. Ma ajutati si pe mine cu un nr. de telefon, o adresa, ceva?
valentinag, poti sa o intrebi te rog frumos, si pentru mine? Momentan nu sunt in tara, dar luna viitoare ma intorc, si tare mi-ar trebui asa ceva .
Multumesc!

Mergi la inceput

Eu stau in zona 1 mai Laura!O intreb cum nu!Va mutati definitiv inapoi?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Multumim mult Valentina esti o draguta!

Eu merg astazi aici la mine si platesc doar o sedinta, nu imi iau pachetul cu 10 sedinte, in speranta ca maseuza ta va accepta si cliente noi....cu bebei care nu au timp de salon.

Va spun diseara cum a fost!

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mergi la inceput

Trebuie sa va spun ca am fost fff incantata de masasjul anticelulitic pe care mi l-am facut azi!!

Primele impresii:
nu m-a durut f tare, ca atare am lasat-o pe tipa sa ma maseze puternic pt a fi mai eficient masajul.Simteam ca imi "arde" corpul, iar pielea era f rosie.
M-a masurat si cantarit.Mi-a spus ca se vor vedea rezultate dupa 5-10 sedinte, pt ca nu am celulita aia puternica, chiar daca am nascut.

Asa ca abia astept urmatoarea sedinta!!

ps:mi-a spus ca apoi pt intretinere sunt de ajuns 2-3 sedinte pe luna.Pt a nu ajunge din nou sa fie necesar sa fac pachetul complet de 10 sedinte.

Acum astept, sa vedem ce "iese"....

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Am facut 10 sedinte de masaj anti-celulitic cu crema Guam. Nu a disparut total celulita, asa cum mi-as fi dorit. Insa nici nu era intr-atit de vizibila.

Poate impreuna cu aquagym ar fi avut efecte mai bune, nu stiu. Insa doar masajul nu a fost suficient pt mine. Apropo mie mi-a fost dureros sa suport masajul.

Mergi la inceput