Puiuti de Randunici 2008!! (4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
in alta ordine de idei suntem si noi la un prag de crestere ca ieri, alaltaieri si azi noapte m-a innebunit cu tzatzaiala... dar azi vad ca e o idee mai bine...desi ziua nu e gata inca
maine mergem si noi la control... abia astept sa vad cat a crescut.. am inceput sa facem si noi colacei pe la pulpitze,dar nu se compara cu ai Rebeccutei
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia99 spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Fetelor care va pricepeti. Dexamedul e cel care se face pt plamanii lui bebe? Ca mi-a dat dr sa-mi cumpar, ca nu se gaseste in spital. Si vroiam si eu sa stiu ce este.
Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
![]()
AMR 13 ZILE !!!
Parca-i zicea dextran dar se face la cele cu eminenta de nastere prematura, mie mi-au facut la 7 luni cand juniorul a vrut sa iasa dar la tine nu cred ca se pune problema de imaturitate la plamani.
mamica de Bogdan Alexandru
![](baietel.gif)
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
gbutucica spune:
neatza,
sa sperama ca azi nu ne mai ocoleste soarele, caa ieri si-a facut de cap
noi am bagat somn pina la 2 am papat si la 4 a inceput frichineala din cauza ca nu ne putem kk, in rest cumintel , ptiu sa nu-l deochi.
Papacioasa, sa ai spor la lucru , si cu cine sta honey . medicul copilului trebuie neaparat sa ie pediatru , si cum ti-a spus Naty, ar fi de preferat sa fie 2 in 1 la mine nu e, si e naspa. te si ai mare grija
din dotare pt DEa,
.
Valentina si
bebe treaz la orizont
revin
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
numeioana spune:
Vai, am intrat sa citesc ce-ati mai scris de aseara pana azi si am ramas uimita... Imi pare rau Naty, Ela, ca nu v-ati inteles. Ela, nu e cazul sa pleci, sa ne parasesti! Intelege-o si pe Naty... Dupa ce a trecut prin ce a trecut, experienta care ar putea traumatiza pe oricine, dupa 2 drumuri pe zi (cel putin) la spital pt a o ingriji pe micuta Iulia si-a luat din timpul ei sa fie mereu pe forum si sa uploadeze mereu lista. Eu, sincer, nici daca mi-as propune asta nu as reusi! Asa ca ii multumesc ca ti-a tinut locul si a facut-o atat de bine! Si o inteleg ca i se pare ciudat ca tu, in loc sa fii activa si sa comunici cu noi, iti pierzi timpul(vorba vine... dar gandeste-te ce e mai important?!) sa colorezi lista. Stiu ca vrei sa arate frumos, ca esti tipicara, ca iti place sa faci lucrurile cat mai bine, dar si eu cred ca e mai important sa vii aici sa vorbesti cu noi, sa putem fi alaturi de tine (ca inteleg ca ai trecut prin momente dificile), sa fim din nou ca la inceput. Eu asta am inteles din ce a scris Naty... Nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca mesajul ala privat ar fi trebuit sa ramana asa... sa ramana intre voi doua si sa va "rezolvati" neintelegerea intre voi... Punandu-l aici n-ai facut decat sa strici atmosfera si sa ne intristezi si nu cred ca sunt lucrurile atat de grave incat sa nu va intelegeti intre voi.
Si eu la aspirante am scris mai demult un mesaj adresat ancaidragoman si l-am ingrosat cu rosu ca sa-l vada si ea s-a suparat f rau si n-a mai vrut sa intre pe subiect (poate iti amintesti). M-am simtit atunci atat de rau... pentru ca fusesem inteleasa gresit si anca nu vroia sa ma ierte si sunt sigura ca asa se simte si Naty acum. Stiu ce e in sufletul ei. Si stiu ce e si in al tau, ca ai vrut doar sa faci ceva bun pentru noi toate. De-asta zic sa te mai gandesti...poate daca iti trece supararea o intelegi si pe ea si revii pe forum asa cum erai inainte (vesela, optimista) si cu ceva in plus (blondutul tau dragalas).
Naty, Ela, dati-va mana si impacati-va!
Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Sunt total de acord cu ce a scris Ioana legat de coflict...!altceva....hai,la o imbratisare de grup
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gbutucica spune:
Ca sa nu fac o greseala nu trimit PM.
Ela , scumpa mamii , noi ( vb in numele meu) te iubim si ne-a fost dor de tine, nu cred ca este cazul sa iei o astfel de decizie( nu la nervi) , deoarece noi abia am asteptat sa-ti fie mai bine sa putem palavragi. Conflicte vor exista intotdeauna , dar macar faptul ca suntem suficient de mature sa ne spunem in fata ce ne-a deranjat , eu cred ca este un lucru mare.
Naty, Apreciem ceea ce faci , unele lucruri pot fi interpretate, si sincer uneori am si eu sentimentul ca mi se raspunde intr-un fel sau altul, mai ironic sau mai serios.( nu de la tine) Nu cred ca este momentul sa devenim cinice, acum cind greutatile ne-au unit mai tare, eu te pup si sper sa se rezolve
Ela si NAty Chiar daca ati facut un conflict din asta nu cred ca noi celellalte avem vreo vina sa suferim din cauza lipsei vreo uneia dintre voi.( eu am plins la postarile voastre). nici mie nu ki-a usor cind plinge piticu sa stau cu voi , deci nu o fac, nici eu nu stau cu el in brate sa va scriu pt ca e mai important el , desi pt voi simt ceva aparte si intotdeauna scriu si va citesc cu drag, haideti sa uiotam , sa iertam si sa nu dam satisfactie altor persoane sa se bucure ca la noi in odisee a fost macel va pup pe amindoua si astept un emotic.. de ala cu voi doua si miinile stranse nu e cazul sa fim copii, haideti sa ne iubim
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
natynic spune:
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Asa,NATY-ZOZE???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gbutucica spune:
randunele propun sa nu mai postam nimic decit imbratisarea de grup , pina cind cele 2 ,responsabile cu functionare in buna stare a acestor pagini , si care ne tin impreuana, nu se vor impaca. Asa ca o greva!!!!!!!!
Naty si Zoze
iote de la Andrei sac sac
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Neatza! si (cu Ela si Naty la mijloc)
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici -new
nasterea delfinasului ilustrata