Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Ursuleata multumesc mult de tot de raspuns. Ce tip de sterilizator ai? Dar incalzitor? Eu am incercat sa ii dau cu biberoane de la Avent si se pare ca au tetina prea moale si curge mult laptic, ca ii curgea mai mult pe langa gurita. Acum folosim biberoane de la Nuk, cu tetina Air System. Am auzit si eu de biberoanele de la Dr Brown's dar nu le-am incercat.
A, vazusem o discutie despre iesit pisu din scutec. Si la mine se intampla la fel. Am folosit si Happy si Pampers si e acelasi lucru cu ambele. Daca doarme mai mult, iese pisu pe parte pe care sta bebele de se uda pana sub brat.

Floriio - mamica de ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am sterilizator de la Primii pasi (pt 8 biberoane) si incalzitor Tefal.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu folosesc scutece Happy. Pampers new born o strangeau asa ca am trecut la Happy decupate la buric, si de atunci tot la alea am ramas.
Dar mi s-a intamplat de cateva ori sa o gasesc uda pe o parte, ca iesise pishu din scutec.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ursuleato, esti o draguta! Si mie imi place mult Vladut...

Pai mie nu mi s-a intamplat pana acum sa iasa pipi decat cand am pus putica in sus, prost sfatuita de cumnata mea care le stie pe toate. Nu stiu daca ati citit cand am scris ca a zis ca puty trebuie sa stea in sus ca sa se vascularizeze si sa creasca. Deh, ea e asistenta si asa a facut cu fiu-su, de-aia are puty mica...

David doarme pe spate si asa a dormit de cand am venit de la spital... poate de-aia nu curge pipi pe o parte...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ia uitati-va cum doarme mandra mea pe burta la ta-su

http://family.webshots.com/photo/2823132520101922855bvameY

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
Originally posted by Kya

Ia uitati-va cum doarme mandra mea pe burta la ta-su

http://family.webshots.com/photo/2823132520101922855bvameY

Varsta bebelinei

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare stol grevist!
eu nu-mi revin inca dupa oboseala zilelor de botez! seara am facut baita, iar musafiri, copii, harmalaie, agitatie! seb s-a cam agita( deh, nu erau manutle mamei lui cele care il spalau!) dar pana la urma am reusit sa-l culc si am avut o noapte linistita!
Azi am fost sa-mi ridic indemnizatia de nascare si banii pentru trusou si m-am bucurat nespus ca a fost o coada rezonabila!
Am citi si eu fuguta din urma, am vazut niste poze cu bebelusi tare scumpei( nu mai zic ca stiu ei care sunt!).
Vad ca toata lumea e constipata pe aici!
Eu am avut problema asta la primul copil! am rezolvat-o cel mai usor cu Lactuloza! in carti scrie intr-adevar ca un copil alaptat exclusiv la san poate avea si un scaun la 2 zile fara sa se considere ca e constipat! din experienta personala am constat ca Ilinca in luna in care m-am luptat rau cu constipatia a luat cel mai putin in greutate( vreo 300g in loc de 750g!). Nu scrie nicaieri( sau n-am citi eu!0 despre cum ca ar exista o corelatie intre lipsa scaunului si aportul alimentar insuficient insa merita sa va ganditi si la posibilitatea asta!
Eu am o dr de familie tinerica, draguta si desteapta foc ( si nu prea obisnuiesc sa fac apreciri gratuite, mai ales la adresa colegilor!) care are multi copii in evidenta! Mi-a dat mereu sfaturi pertinente. In plus face inotdeauna programare la cabinet pe care o afiseaza si la usa( desi nu e unul privat!) asa ca e foarte ok sa nu stai sa astepti cu copilu' de gat pe hol si sa te mai certi cu babele care e urmatorul!
Pentru un copil sanatos, fara probleme mi se pare dr ideal! Cand apar probleme serioase de sanatate evident ca trebuie mers la un pediatru, dar pentru un rosu in gat n-are sens sa tarai copilu in spitale!
hai ca m-am lungit rau dar sper ca a-ti prins ideea!
Naty Nasol sa-ti strice cineva munca! Si pe mine ma enerveaza la culme sa imi preia cineva o sarcina si sa n-o faca cum vreau eu ba sa ma mai si incurce!
si pentru ca ma intrebai mai demult cum a fost cu intoarcerea la munca...N-a fost foarte usor in primul rand pentru ca a trebuit sa las copilul cu cineva strain!
Cat despre primire...ma rog, nu foarte calda, ceva de genul" a, esti aproape anul IV, tebuie sa faci garzi!" eu n-am vrut sa fac pentru ca legea iti permite sa nu faci garzi pana implineste copilul doi ani( garzile la noi sunt mai mult decat infecte si grele din punct de vedere administrativ!).Au inghiti galusca cu greu, am facut de multe ori internari ( de garda pana la ora 16!)si cand a implinit ilinca 2 ani au sait pe mine repede numai ca eu le-am spus cu zambetul pe buze ca sunt insarcinat din nou!
Evident ca am niste colege NFDM care ma urasc din tot sufletul ca au trebuit sa presteze ele 3 garzi pe luna! Desi nu inteleg de ce naiba se plang mereu cand n-au nici barbat, nici copil acasa si mama le pune mancarea in farfurie!
La tine cred ca o sa fie si mai nasol pentru ca ai alt statut, ai deja post acoo si alte responsabilitati!
Cand eram in stagiul de cardio, In Floreasca , tocmai se intorsese o dr din concediul de maternitate! ce remarci am auzit....foarte rele si urate! ( si pline de invidie mascata!)
una peste alta, n-o sa-ti pese asa demult pentru ca toate vor trece cand vei veni acasa si o vei gasi pe Iulia zambind!
hai ca m-am lungit rau!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu cu pipi pe langa pampers am patit-o de foarte multe ori la amandoi copiii!
Nu stiu daca sunt eu asa de bleaga si nu pun scutecul bine sau daca are fiul meu erectii pisacioase
Delphinas daca esti pe-acolo, cum l-ai intarcat pe David? Adik ce-ai facut tu cu productia proprie? ai luat medicamente sau ai asteptat sa treaca de la sine? sau daca mai are cineva vreo parere...
dupa ce m-am luptat sa accepte biberonul si am reusit acu' a inceput sa nu mai vrea sanul decat dimineata cand e adormit si cred ca vreau sa incetez de tot! Si asa sanul stang e mort demult si numai dreptul mai produce ceva, dar parca imi doresc sa scap de diferenta mai mult decat semnificativa de marime!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

kya, scumpa foc pitik, sicum sta ea pe tati... si a mea doarme pe tati dar intinsa pe spate (vezi la pozici noi)!

mihatp si ioana sa matreceti si pe mine la listutza pt un puiutz de rottwailer. ne dorim tare mult dar ne e frica sa luam de la cineva pe care nu-l cunoastem!

luny, cuscra, Amira mi-a zis sa-i dai un lui Mufa ca-i e dor de el si abia asteapta sa se intalneasca in parc in iunie. asa ca sa nu lipsiti!

si pitik mea tot san papa si tot e constipata! acum i-am bagat un supo si a adormit!

naty si eu zic ca e mishto zona aia, si destul de bine plasata! asa ca super, cred ca abia asteptati sa va mutati!

avem pozici noi!!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

imi cer scuze ca ma bag si eu in vorba. sunt o mamica de aprilie 2008 si va urmaresc din octombrie 2007 dar nu mi-am permis sa intervin. acum, de cand cu bebelusul intrebarile sunt din ce in ce mai multe si voiam sa o intreb ceva pe naty, daca nu se supara.oricum felicitari pt forum. am avut multe de invatat si va multumesc pt asta

Mergi la inceput