Puiuti de Randunici 2008!! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu sunt cu Mufa atarnat de mine in marsupiu, ca cere o plimbare cat e soare afara
kya bravo frate, cum ai scapat de burti?cred ca de la sine..fericito! ia sa pui poze sa vedem dovada!! Felicitari pt bebe adormit in landou! vezi? incet, incet se fac toate!
miha, si la noi randunoiul e piua 1 la baita, el il tine, il intoarce pe toate partile si eu clabucesc!iar Luca e delicios!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bravo, Kya, o sa fie din ce in ce mai bine... Lasa, c-o sa invete ea sa fie cuminte si sa adoarma singura...

Stai sa caut poze... Nu e castrata, dar nu stiu daca am curaj s-o dau la imperecheat

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

merci ioana si kya
cred ca e cea mai cea rasa de caine, nu am vazut unii mai dragastosi ca ei daca sunt crescuti asa. maya nu e cainele familiei este un membru al ei.
e putin geloasa, ii lipseste parte din atentie fapt pentru care s-a apucat de ros unele altele. mie periuta de dinti nou nouta cu care am fost in spital si inca era intr-o gentuta din camera, lui dan niste ochelari de soare la care tinea tare tare mult, ii adusesem din state si erau luati de la o reprezentanta harley davidson iar mamei mele o pereche de incaltari bune cu care umbla in perioada asta. dar pe ala micu cred ca l-ar linge tot daca l-ar prinde.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny ma mir si eu, si ma intreb daca nu am slabit prea repede. Dupa 3 saptamani mai am de scapat doar de 3kg ?!?
Dupa nastere nu am mai avut nici un pic de pofta de mancare. Abia acum ce mai mananc, dar in primele 2 saptamani nu mancam aproape nimic. Beam multe lichide si ceai de chimen si anason ca mi-era frica sa nu pierd laptele, dar nu puteam sa pun o bucata de paine in gura. Statea randunoiul si ma indopa ca pe curcani.

Plus ca de la carat copilul in brate, ridicat, leganat am facut fitness serios

Acum am ramas doar cu soldurile un pic mai late ca inainte. Sper sa-si revina si oasele bazinului, ca nu vreau sa arat ca zeita fertilitatii...
Plus ca sanii sunt mariti mult, si talia s-a miscorat asa ca ma simt ca o laptareasa.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

luny, este delicios, stiu de la pupacit

bravo kya, trebuie sa iau modelul ca si cu luca am aceeasi problema. iar dupa cate teorii sunt "pe piata" sper sa fie adevarata cea in care zic ca la varsta asta e bine sa raspundem la "solicitarile" (a se citi plans) lor ca nu se pune problema manipularii inca.
la cate teorii sunt, cred ca a fi mama/parinte este cel mai greu ca nu stii niciodata care e calea cea buna. ca vrem sa facem ce-i mai bine pentru puiutii nostri, iar eu una am ajuns debusolata.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

am vrut sa va zic ca maya tocmai a fost sarbatorita, pe 3 mai a implinit 1 an.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

N-am gasit poze cu Rita...dar promit ca ii fac o poza cand ma duc la ai mei...sa-ti arat cat e de draguta, Kya!

Dar am facut niste poze noi cu copilul...le pun imediat

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Iatasmecherasul meu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va pupacesc mamicilor...va cautam tot la odisee si cand colo voi hop top ati trecut la scutecele....
si vad ca si aici sunt deja 4 capitole...sunt in urma raaaaaaauuuu nu o sa recuperez niciodata cat ati ciripit ...
noi suntem bine acum dormim in patut...tati nostru randunoi ne-a pus o camera deasupra patutului si un dvd mic de masina langa calculator ca sa-l pot veghea...cica sa mai ies si eu din barlog ca m-am clocit rau de tot...
am citit de secretia de la ochisorii puiutilor...si puiul meu a avut ...l-am spalat cu ser fiziologic si am scapat de ea in cateva zile...probabil nu a fost asa rau...
noi suntem niste papaciosi,dimineata suntem smiorcaiti,ne mai doare burtica...in rest mancam dormim...si cam atat..am mai luat si in greutate avem 3400g...acum 2 zile ..diseara iar ne cantarim...
puiul meu e cam lenes se enerveaza cand suge la san...suge 5-7 min si incepe sa planga si sunt nevoita sa-i dau cu biberonul ...dar cu lapte tot de la mine ca slava domnului zici ca sunt fulga...
vreau sa va zic ca imi este f dor de voi de ciripit ...ce vroiam sa va intreb ...voi cum le dati puiutilor vigantolul ?cu lingurita?eu asa il dau?oare e bine?nu reusesc deloc sa il dau direct din sticluta se suceste cu caputul si niciodata nu nimeresc gurita...
cele care ii alapteaza numai de la san le dati si ceai?eu ii dau baby dring dar numai cand sughite...
o sa va pun si cateva pozici aici....
http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102998389PbtZIL&full=&upload=flash
va pupacesc pe voi si pe puiutzii vostrii si promit ca am sa intru mai des...sper ca strumful sa-mi dea voie...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha nu stiu ce sa zic cu manipularea... Eu eram mama cangur - doar la mine in brate manca (bine, deocamdata o alaptez), doar la mine in brate adormea, doar la mine in brate se linistea din plans, doar la mine in brate... Era deja prea mult!
Stateam 24 din 24 cu ea agata de mine.

Si acum cand am pus-o in landou era hranita, era schimbata, trecuse criza de colici, nu mai avea nimic. Plangea ca vroia in brate, evident. Dar pana la urma s-a linistit singurica fara circ prea mare.
Nu o sa o las sa planga in nestire, evident. Vreau doar sa o invat sa doarma singura. Si daca imi reuseste chestia asta si noaptea, sunt mare! O sa pot si eu sa ma odihnesc bine macar noaptea.

Dar parca vad ca vine randunoiul diseara si la primul scancet o ia in brate, si imi strica obiceiul abia inceput...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput